Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סעיף 4 אולי רלוונטי מבחינתי. לגבי הקטע של מכירה לבד-שוב, ההפרש בין הטרייד אין למכירה לפרטי הוא לא גדול (גם בשיקלול מחירון יד 2) ואני מוכן לספוג אותו עבור הנוחות שבהשארות עם הרכב עד להחלפה.

לגבי סעיף 5-לא העליתי אפילו שום דרישה של מחיר. הנציגה של סוזוקי התקשרה לאיש הטרייד אין, שאמר לה בפירוש שהם לא מתעסקים עם גיר רובוטי, כך שאין כאן עניין של חוסר התאמה בין מחיר רצוי למצוי, אלא חוסר רצון מובהק של יבואן סוזוקי להתקדם לקראת לקוח שמעוניין לרכוש רכב של סוזוקי דרכו בעסקת טרייד אין.

וכן, מבחינתי איש הטרייד אין שסירב הוא נציג של יבואן סוזוקי, והיחס שלהם עלה להם בלקוח שלא יהיה מעוניין לרכוש שום רכב אצלהם וגם מעביר את ההתרשמות הזו הלאה.

אני בהחלט הייתי שוקל לחיוב, אך אישתי שונאת את הגיר הרובוטי ורוצה אוטומט בלבד, במידה והרכב יהיה רכב יחיד.

פוסל את צ'מפיון בגלל שקוראים להם צ'מפיון :twisted: תאמין לי שהשיקול של טיפולים במוסכים שלהם לא רלוונטי כי יש את רון. השיקול הוא האמינות והיחס של היבואן ללקוחות והם לא באים לי בטוב :lol:

לגבי תיבת הdsg-מעדיף לוותר לאור ההיסטוריה הבעייתית שלה (גם אם מדובר ב7 ולא ב6). אני מדגיש שזהו לא שרשור של ייעוץ ברכישת רכב, אלא שרשור שמראה מבחינתי כקונה אופציונלי מכלול של שיקולים.

רכב חדש מבחינתי הוא האופציה הפחות עדיפה.

שים לב, מצד אחד אתה "כועס" על זה שלא דיברו איתך בכלל על הרכב כי הוא רובוטי, ומצד שני גם אתה כקונה (אשתך, היינו הך) לא מוכנה לשמוע שוב על רכב כזה, הווה אומר, שמוצדק או לא, לרכב/ לתיבה יש שם יותר בעייתי וסחירות יותר נמוכה כנראה, ומכאן שגם לא כולם רוצים להתעסק איתו או עם מכירה שלו.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

eransh1, בוא ואדייק.אם היה לי רכב דיזל שעומד בתקציב שלי עם גיר רובוטי כמו של היאריס במצב מכני סביר, הייתי בהחלט שוקל לקחת אותו. הרכב שדומה בגיר שלו ליאריס היא הפיורינו, והיא לא מספקת את הצרכים שלנו. הבעיה כאן שלא רק אני צד בעניין, אלא מכיוון שגם אישתי שותפה להחלטה לרכישת רכב גם צריך להתחשב בדעתה.

שנית, אם אף סוכנות לא היתה מוכנה להתעסק אותו, ניחא. אבל עובדה שיש סוכנויות טרייד אין של יבואנים (כגון קרסו ומיצובישי) שכן הסכימו "להתעסק איתו" ולתת הצעת מחיר. הכעס שלי היה על יבואן טויוטה שממנו רכשתי את הרכב (טויוטה, אתם עוד מצפים שאני אשאר נאמן למותג שלכם? תשכחו מזה.) ויבואן סוזוקי. כל שאר היבואנים שעשיתי בדיקה מול הטרייד אין היו מוכנים לבדוק אותו ולתת הצעת מחיר.

• תוכן חדש...