Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יותר נאות מאשר להחדיר לראשונה את המנוע הזה לשוק שלנו בפורד הכי קטנה ולא בפוקוס, על מנת להפיג את חששות הלקוחות השמרנים?

אם אני לא טועה, דלק טענו שכל עוד מנוע ה-1.0 המטורבת של פורד לא זוכה לשידוך של תיבה אוטומטית, הוא לא יעשה עליה. מצאתי שבחו"ל הפיאסטה האוטומטית כבר נמכרת עם מנוע זה.

ובכן, למה לא אצלנו? :?

:idea:
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קרסו כבר מוכרים קליאו 0.9 טורבו ידנית כגרסת "ביניים" בין גרסת 1.2 הבסיסית לגרסה האוטומטית.

חבל שדלק לא מנסים להשתמש באותה טקטיקה בגרסת ה-1 ליטר הידנית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

זה לא אותו דבר.. ה-1.0 ליטר המטורבת ישמיד את ה-1.6 הישן שבפיאסטה הנוכחית בכל אספקט. ה-1.6 צריך להיזרק לפח האשפה של היסטוריית מנועי הבעירה הפנימית ויפה שעה אחת קודם.

אתם שומעים, דלק? :roll:

פורסם

נראה לי שהם לא מוכרים אותה כי היא יקרה מהפיאסטה 1.6 (לפחות בארהב ובריטניה - שתיהן עם תיבה רובוטית).

אני בספק אם הישראלי הממוצע ישלם יותר כסף על צילינדר פחות ו0.6 מנוע פחות - למרות כל היתרונות.

בשביל מכירות של מספר יחידות ספורות אני לא חושב שמשתלם להם להביא יחידת הנעה נוספת.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אחרי שקבוצת VAG לקחה עליה להיות שפן הנסיונות של השוק הישראלי, אין לדלק - נציגתה של פורד - ממה לחשוש. אין מחסום פסיכולוגי יותר, אולי שיירים שוליים שלו.

פורסם

אני לא מסכים עם אסף. "מר ישראלי" נרפא בשנים האחרונות ממספר לא מבוטל של דפוסים שמרניים:

1. מנועי טורבו קטנים כמו בקליאו או ה 1.2 של קונצרן פולקסואגן כולל באוקטביה.

2. מכוניות מיני

3. מכוניות דלות אבזור במחיר הנכון

4. מכוניות ידניות

5. תצורת סטיישן והאצ'בק אינן מילה גסה יותר.

דברים משתנים ואנשים יבינו שנפח של ליטר על שלושה צילינדרים יכול להיות עדיף מ 1.6 של 4 צילינדרים.

ובכלל, אני מניח שמי שמקובע על 1.6 משיקולי שמרנות לא בהכרח יודע כמה צילינדרים יש לו במנוע....

פורסם
זה לא אותו דבר.. ה-1.0 ליטר המטורבת ישמיד את ה-1.6 הישן שבפיאסטה הנוכחית בכל אספקט. ה-1.6 צריך להיזרק לפח האשפה של היסטוריית מנועי הבעירה הפנימית ויפה שעה אחת קודם.

אתם שומעים, דלק? :roll:

לפיאסטה הזו יש 99 סוסים בסך הכל .

אני מחכה ל 1.6 טורבו שהיא ממש עצבנית . 180 סוסונים לעומת 99 באקובוסט .

פורסם
לפיאסטה הזו יש 99 סוסים בסך הכל .

אני מחכה ל 1.6 טורבו שהיא ממש עצבנית . 180 סוסונים לעומת 99 באקובוסט .

אתקן:

לפיאסטה 1.0EB (בדומה לפוקוס 1.0EB) יש גרסאות 100 ו-125 כ"ס. שתיהן חזקות וחסכוניות מה-1.6 האטמוספרי.

ה-1.6EB עם ה-182 כ"ס (197 כ"ס באוברבוסט - בוורסיה האירופאית, או 197 כ"ס בוורסיה האמריקאית) היא הפיאסטה ST, ויש אחת בארצנו (שייכת לחבר טוב). זה כבר עולם אחר לחלוטין בביצועים, התנהגות כביש וכמובן גם בתג המחיר - היא ממש קשורה לכאן.

אסף, ה-1.0EB זול בגרמניה מאשר ה-1.6. למיטב ידיעתי, באנגליה ובהולנד היא זוכה גם בהטבות מס ניכרות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם (נערך)

השאיפה שלי היא לרכוש את הפיאסטה הבוסטרית הזו, אבל אני כ"כ חושש מתג המחיר, עד ששמתי את האתר של פורד ישראל בבלוק בראוטר, שלא אתפתה חלילה להכנס ולהתבאס.

הימור שלי - 125K, לפחות.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

אני לא זוכר בדיוק איפה קראתי את זה, אבל הרשם שפורד בתוך שנתיים מפסיקה להשתמש במנועי ה1.6 האטמוספריים.

דובר שם גם על הפיאסטה וגם על הפוקוס, ועל החלפה מלאה בדגמי האקובוסט המקבילים.

זה אומר שדלק תרצה או לא תרצה, השינוי יגיע מפורד העולמית.

פורסם

היתרון במכונית הזו הוא צריכת הדלק הנמוכה .

אני אישית מעדיף 4 בוכנות ונפח גדול מאשר מנוע קטן עם טורבו .

לא מספיק המכוניות היום מתוסבכות ומתוחכמות אז עוד להוסיף להן עוד מערכת שעלולה לגרום צרות ?

פורסם
היתרון במכונית הזו הוא צריכת הדלק הנמוכה .

אני אישית מעדיף 4 בוכנות ונפח גדול מאשר מנוע קטן עם טורבו .

לא מספיק המכוניות היום מתוסבכות ומתוחכמות אז עוד להוסיף להן עוד מערכת שעלולה לגרום צרות ?

אם כבר אטמוספרי, אז רק גדול נפח ומרובה צילנדרים (ה-V8 4.0 של ה-M3 יוצאת, למשל).

בכל מקרה אחר - אעדיף בנזין קטן וגודש, או דיזל גודש.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...