רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,551 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
לפני כמה ימים חידשתי ביטוח, ועכשיו עלה לי רעיון, למה שלא נעשה שרשור (אוליי אפילו דביק) על מחירי הביטוח, סוגי הרכב, וסוגי הנהגים, וכך נוכל אוליי גם לתת חוות דעת שלילית/חיובית על חברת/סוכנות ביטוח והמידע יכול לעזור רבות לכולם. אז אני יתחיל: הרכב: מאזדה 6 2006 2.0L הנהג: בן 32 נוהג מגיל 17, ללא עבר של תביעות. חובה: 1,260 ש"ח (שלמה ביטוחים (מקבוצת שלמה סיקסט)) מקיף: 2,700 ש"ח (9000000) כיסויים: שמשות עד הבית, גרר + חילוץ "שגריר", רכב חילופי, מונית עד למקום התאונה. חוות דעתי: חברת 9000000 מבטחת אותי שנה שלישית, ואין לי טענות לגביהם, אם הייתה לי שאלה תמיד היה זמינות בטלפון ובמיילים, אני מרוצה. אם שכחתי משהו אתם מוזמנים להוסיף, כל מידע שיעזור לנו בבחירת הביטוח …
הודעה אחרונה מאת VitaliGal, -
האם שמתם לב לכך שמספר לא מועט של רכבים שכיכבו על כבישי ארצנו בסוף שנות ה - 90 פשוט הולכים ונעלמים וכבר כמעט שלא רואים אותן, ואם רואים אז במספרים צנועים: נתחיל עם המאזדה לאנטיס דור I של שנות 96-98 (אם אינני טועה) - הרכב נמכר פה כמו לחמניות והיה להיט, כמעט לכל משפחה שנייה היה מאזדה לאנטיס, וכיום כבר כמעט שלא רואים אותו על כבישינו. דוגמא נוספת היא סוזוקי בלנו דור I ששווקה בין השנים 96 - 98 והייתה כ"כ נפוצה פה ופשוט כמעט ונמחקה ואם פה ושם רואים איזה בלנו דור I אז בד"כ היא נראית שחוקה, מעוכה ודהוייה. מוזר?! כך גם לגבי דייהטסו שרייד דור II ששווק בדגם 4 ו - 5 דלתות עד שנת 00 והיום כבר כמעט ואיננו נראה. הרשימה עוד ארוכה וכוללת רכבים טובים ומגוונים כדוגמת - פולקסווגן פולו …
הודעה אחרונה מאת Giladben.zaken, -
- 5 תגובות
- 789 צפיות
מצאתי אתר מענין שכולל בתוכו בסיס נתונים של רכבים שהשתתפו בסרטים. לפי יצרן ודגם אפשר ליראות באילו סרטים הרכב השתתף. http://www.imcdb.org מסתבר שיש חברה שנהנים לזהות את כל הרכבים שהם רואים בסרטים ולצלם צילומי מסך של מה שהם מזהים. רעיון מגניב לחלוטין. אז מה אתם אומרים, הרכב שלכם השתתף בסרט כלשהו?
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
- 2 תגובות
- 788 צפיות
שלום אני רוצה להזמין סורק תקלות מebay את השבב הקטן לא המכשיר הגדול רציתי לדעת איזה obd אני צריך יש לי רכב סיאט קורדובה 2006 איזה OBD אני צריך? והאם עושים בעיות במכס אם מזמינים כזה מאיביאי (סתם שאלה אם מישו יודע)? תודה
הודעה אחרונה מאת avi203040, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
פעם אחת ולתמיד! מה ההבדלים בין איביזה fr לקופרה? מדבר על צורת ה2008 אני יודע שהקופרה 30 כ״ס יותר, ושוקלת סביבות ה20 קילו יותר, מושבים ספורטיבים יותר, ברקסים גדולים יותר, צנרת האגזוז גדולה יותר. השאלה שלי כזאת. איזה עוד הבדלים יש חוץ ממה שציינתי? האם הטורבו שונה? מתלים? בולמים? אבזור? כמובן שלא שואל סתם, אלא בהתלבטות רצינית לקניה. תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת GuyHar, -
-
- 10 תגובות
- 967 צפיות
בוקר טוב אנשים . אני מתכנן בקרוב למכור את הרכב שלי , רנו מגאן קופה 2001 מדהימה . אך ניתקלתי בבעיה , הפרש בין מחירון יד 2 לבין לוי יצחק (שגם ידוע בתור "שוחט" צרפתיות) הוא ענק - הפרש של כמעט 5 אלף , מה לעשות במצב כזה ? שאלה נוספת היא - ברישיון רכב שלי הרמת גימור שרשומה היא RT שנחשבת להכי גבוהה . אך במחירוח יש רק RT אוטומט , ואין ידני . מה עושים ? ההפרשים במחירים בין הרמות גימור גבוהים , ולכן אני לא רוצה לסמן את ה RN /DY שנחשבות ל"נמוכות" יותר . תודה.
הודעה אחרונה מאת benj, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 902 צפיות
הזמנתי מגרמניה מודול בלוטות שמתחבר למערכת המובנית ברכב שלי(גולף 7),יצא לי כולל תשלום בפייפל ומשלוח סכום של קצת פחות מ1300 שקל. היום קיבלתי הודעה בדואר לבוא לאסוף את החבילה עם סכום לתשלום של 512 ש״ח . יש טעם לערער על זה? מה סכום המכס שצריך לשלם על דבר כזה? אפשר לשלם ולערער לאחר מכן? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת dudys, -
טסט לרכב
מאת kosta_rabula- 3 תגובות
- 641 צפיות
אם רישיון הרכב שלי תקף עד ה- 15/5/2014 אני יכול ללכת לעשות טסט ב- 16/5/2014 כאילו יום אחרי שפג התוקף של הרישיון אם שוטר תופס אותי נגיד שאני בדרך לטסט ב- 16 כאילו מה הוא יכול לעשות לי ? ואם יקבלו אותי במקום שבו עושים את הטסט בגלל שלא הגעתי בזמן ?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 612 צפיות
כאמור קניתי מצלמת DVR לתיעוד נסיעה מסוגHD DVR Portable DVR with 2.5" TFT LCD Screen הקטע שהצילום איתה מתחלק לחלקים של קבצי AVI ורציתי לערוך כל נסיעה שאני עושה לקובץ אחד , האם זה אפשרי ? ואיזו תוכנה עליי להשתמש כדי לערוך את כל הקבצים הללו ?
הודעה אחרונה מאת misterb, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יצא לי להיות בגרמניה בסוף החודש וכנראה שיהיה לי איזה יום פנוי שאוכל להעביר, ואשמח לעשות זאת במסלול המפורסם. ראיתי באתר שלהם שהם בעצמם משכירים רכבים, אבל אולי מישהו מכיר אופציה טובה יותר. ככל הנראה אהיה עם רכב שכור משלי, אך ארצה רכב ספורטיבי אמיתי לכמה סיבובים במסלול. מי היה ויכול לתת כמה טיפים?
הודעה אחרונה מאת Avia, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
פורסם כבר שירשור על דעיכת המותג לנצ'יה כחלק מהשינויים בתאגיד פיאט - קרייזלר , אולם מן הראוי לסקור את העיקרים מתכנית החומש של קבוצת FCA שהציג המנכ"ל מרקיונה במסיבת עתונאים מקיפה ב - 6 במאי. מטרת תכנית החומש - גידול דרמטי הן בכמויות הייצור והן בריווחיות ותחרות בסגמנטים חדשים. כוונת התאגיד להיות בין 5 היצרניות הגדולות בעולם. יצליח או לא - ימים יגידו... תקציר לעצלים : * אלפא רומיאו - 6 עד 8 דגמים חדשים , אף לא אחד מונע קדמית! * פיאט - ליין דגמים מצומצם אך "אופנתי" עם מספר הפתעות. * קרייזלר - החלפת ליין מלאה. * ג'יפ - החלפת ליין מלאה. * פרארי - דגם חדש כל שנה. * מזארטי - דגמים חדשים רבים. פירוט למתעניינים : אלפא רומיאו : מייצור שפל של 74,0…
הודעה אחרונה מאת benj, -
-
שאלות על הנעה
מאת gerez- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 645 צפיות
רציתי לשאול 2 שאלות: אבא של אשתי מכר לנו את האוטו שלו (B3 2009 נסעה רק 9,500 ק"מ ב-40000 שח) יצא אחלה גבר אבל הוא אמר לי דבר מבלבל- שאני צריך להמתין כמה שניות עם המפתח בסוויץ' במצב אחד לפני ההנעה לפני שאני מניע את האוטו הוא גם אמר שאחרי שאני מניע כדאי להמתין כמה שניות לפני שאני מעביר לדרייב זה נכון??
הודעה אחרונה מאת Or05230, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
היי, קרובים שלי נוסעים במסגרת עבודה ל-4 חודשים לחו"ל והרכב ישאר בישראל. וכמובן עולות כמה שאלות: 1. זה בדיוק הזמן שלהם לחדש את הביטוח רכב. האם כדאי לא לחדש ל-4 חודשים ולהעמיד את הרכב בלי ביטוח? איזה השלכות יש לזה מבחינת הפוליסה אחר כך? אני יודעת שיש איזה קטע ש-3 שנות ביטוח רצופות ללא תביעות מוריד את מחיר הפוליסה, הם יאבדו את זה? 2. מה לעשות טכנית עם האוטו? להוציא את המצבר? לבקש ממישהו להתניע אותו פעם בכמה זמן, האם זה אומר גם לנסוע (כי אם לא יהיה ביטוח הם לא יזיזו את האוטו)? אשמח להצעות, תודה!
הודעה אחרונה מאת eyals05, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חיפשתי רבות על הנושא הזה,מצאתי המלצות אבל משהו אחד לא מצאתי. אני עוד כשלושה חודשים טס לארה"ב ההרכב הוא 3 אנשים, מכיוון שאני מרגיש אוליגרך בקשר לנושא הדלק כ"כ זול שם החלטתי להשכיר אחת משלושת השתייניות הגדולות מוסטנג,קמארו או צ'אלנג'ר השאלה הנשאלת-האם אפשרי לשרוד שבוע נסיעות במושב האחורי של אחת מהן,או שזאת תהיה התעללות? תודה
הודעה אחרונה מאת Mleder, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, הסיפור שלי הוא כזה,לפני חודש וחצי בערך (לקראת סוף מרץ) עשיתי תאונה עם האוטו, והתיקון היה בסך 13000~ , תקנתי במוסך צמפיון בירושלים.(מהתיקון אני מרוצה,אין שום תלונות). כדי שאני אשחרר את הרכב, הם דרשו ממני תשלום עבור התיקון בצ'ק דחוי, ומאחר ואין לי כזה שלמתי להם ב3 תשלומים בויזה, תשלום ראשון 100 ש"ח, תשלום שני ושלישי של 6300 בערך. 3 ימים אחרי ששילמתי בויזה, הגעתי עם צ'ק דחוי ושילמתי להם עבור התיקון את מלוא הסכום בצ'ק דחוי ,כמובן בתנאי לזה שיבטלו לי את החיוב בוויזה. מאז עבר כבר חודש וחצי,והם עדיין לא ביטלו את החיוב בויזה, נכון לעכשיו ירדו לי כבר 2 תשלומים, (אחד של 100, שהיה ממש בסמוך ל תשלום עם הצ'ק, תשלום שני ב2/5 ע"ס 6300). הייתי אצלהם כבר מספר…
הודעה אחרונה מאת GuyHar, -
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מתלבט האם לקנות שוב רכב ולשכור חניה פרטית או להמשיך עם car2go. ההפרש במחיר עבור רכב שעולה 60,000 עם חניה שכורה עומד על 7,000 ש"ח בשנה (שזה תכל'ס עלות החניה) לטובת car2go. מה דעתכם? מספר נתונים עליהם אני מבסס את ההחלטה: פרופיל נסיעות שנתי גר במרכז תל אביב, מגיע לעבודה ברגל בסביבות 35 נסיעות לי-ם בין 3-4 חתונות 5 נסיעות סידורים 2-3 טיולים בארץ 8,000 ק"מ ממוצע שנתי עלויות רכב משומש ב60,000 כולל ירידת ערך (12%), הפסד תשואה על ההון, דלק (1:13), ביטוח, טיפולים, טסט וחניה במרכז העיר (650 ש"ח): 27,000 לשנה car2go 20,000, כולל ביטול השתתפות עצמית, שעלול לקפוץ פי 2 אם מפעילים אותו יתרונות וחסרונות car2go יתרונות- לא צריך לדאוג …
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
משתף חוויה שהרגיזה אותי באלדן. לאחר סקר שוק אינטרנטי, והמלצה כאן בפורום החלטתי לשכור רכב מאלדן. אחת מהנקודות ששכנעה אותי לשכור אצלם הייתי כי בתוספת זניחה לחלוטין של 18 אגורות ליום שדרגתי מקטגוריה A (שברולט ספארק או דומה על פי האתר) לקטגוריה C (פיאט פונטו או דומה לפי האתר). כשהגעתי לסניף (אשדוד) התברר כי מחכה לי פיאט פנדה. ניסיתי להסביר כי הזמנתי סופר מיני והפנדה היא מיני, אבל מבחינת הנציגה "כולן קטנות ידניות" ו"לכל חברה יש קטגוריות משלה, אצלנו פנדה היא C". לא הצלחתי להבין איזה רכב הייתי מקבל אם לא הייתי משדרג. אז כפרה על ה18 אגורות שיצטברו לכמה שקלים, והפנדה מספיקה לי, אבל יש התחייבות באתר, למה לא לעמוד מאחוריה? אני יצאתי עם תחושה לא טובה מהעניין.
הודעה אחרונה מאת the brick, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם לפני יום בדיוק רכשתי סובארו B4 3.0R SPECB ידני, הרכב אמור לעבור יישור קו . הבנתי מכמה אנשים שיש מוסך טוב שנמצא בגבעת כוח ,שמתמחה בעיקר באמפרזות ובסובארו. רציתי לדעת אם מישהו מכיר ויודע ויכול להעביר לי טלפון . גם בה"פ . תודה
הודעה אחרונה מאת Avinusha, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 8.9 אלף צפיות
בס"ד שלום לכולם, מתנצל מראש על אורך הפוסט. אז ככה... הגיע הזמן שאתה מחפש רכב שני (2 ילדים והאישה מסיימת את הלימודים), מהון להון בנבירה באינטרנט אודות איזה רכב יהיה הרב הבא שלנו, הגעתי למכירות של רנו פלואנס החשמלית(כן כן זו של בטר פלייס). כיום יש מספר חברות שמוכרות את הרכב במחיר זול (אפילו זול מאד) כ50K לרכב משומש עם עד 20K קילומטרז. עקרונית נראה נחמד, רכב חדשני, במחיר זול... אך עליה וקוץ בה, כל מי שקרא אודות הרכב הנל יודע שיש חסרונות רבים בצידו. ועיקרן: 1. איזו סחירות תהיה לו בהמשך - 50K זה אמנם זול לרכב די חדש... אבל עדיין זה הרבה כסף. 2. מי יתקן במקרה של בעיה? (הבנתי שכל יבואן של רכב מחוייב לאופציה לתיקונים ל7 שנים) 3. כמובן, טווח נסיעה מוגבל…
הודעה אחרונה מאת טווינגואי, -
-
זכור לי שירשור דומה של חבר פורום שפעם נפתח כאן ולאחר מכן נעלם. כל יום, לפחות במספר רמזורים או מקומות חניה, רוצים לקנות ממני את הרכב. כל יום אני מוצא פתק של קונה פוטנציאלי מתחת למגבים. לפעמים זה מצחיק, כמו המקרה שעקפו אותי בכביש מהיר ונופפו לעברי עם סטיפה של שטרות. ולפעמים זה ממש לא מצחיק, כמו אתמול בערב, אני יושב בתשע וחצי בערב בבית עם התינוק, דופק לי מישהו בדלת, ואומר לי שהוא עוקב אחרי כבר שלוש שנים, דיבר איתי כבר מספר פעמים (לא זכרתי) ומחכה שאמכור לו. הבן אדם לא רצה להבין שאני אומר לו "לא מוכר" ושאל איך נתקדם. הוא הסכים ללכת רק אחרי שרשמתי את הטלפון שלו והבטחתי להתקשר כשאחליט למכור. לא אצטרך לקיים את ההבטחה. גם זה לא היה הראשון שידע לאתר מי אני והיכן אני גר. …
הודעה אחרונה מאת falcon1, -
טסט לרכב
מאת kosta_rabula- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 884 צפיות
קיבלתי בדואר לשלם רישיון רכב ורשום תוקף עד 15/5/15 זה אומר שאני יכול לעשות את הטסט רק שנה הבאה ולא השנה כי בדר״כ שנה שעברה עשיתי טסט החודש חמישי וקיבלתי מדבקה של 2014 אם אני יגש עכשיו אני יקבל של 2015 אני שואל אם אני יכול ללכת רק שנה הבאה בחודש חמישי ולקבל כביכול מדבקה של 2016 כי על הרישיון רכב שאני צריך לשלם בדואר תוקף עד 15/5/2015
הודעה אחרונה מאת שביט, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 649 צפיות
כלומר, האם ניתן להפוך גיר של רכב מסויים מידני לאוטומט או להיפך? אם כן, זה באמת מתבצע? זה משתלם? זה תלוי בסוג הרכב? תודה!
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שאלה היפותטית (טפו טפו מלח מים) למרות שברוב הרכבים שלי היו ויש תיבות אוטומטיות פלנטריות (בעצם כמו אצל רוב עם ישראל), יש לי פחד מהדבר הזה, ספציפית מהאמינות שלהם. ברוב המקומות נאמר שאורך חיי גיר אוטומטי הוא 150-170 אלף ק"מ, ולאחר מכן נדרשים שיפוץ או החלפה, וכאן מגיע הפחד הגדול שלי. מכיוון שעל החלפת גיר דורשים מחירים הזויים, שיכולים להגיע לחצי מערך הרכב או יותר, אני נשאר עם האופציה של שיפוץ. ומניסיון שלי ושל חברים, המצב די עגום. אצל חבר אחד, הגיר נתפס (סובארו לגאסי), אחרי שיפוץ, עזבו שהקיק דאון הפסיק לעבוד, הגיר התחיל "להחליק" ולהיתקע על הילוכים. אצל חבר אחר, התחילו דפיקות הגיר (נקרא נקישות, אבל בפועל זה נשמע כאילו יש בתוך הגיר גמד שדופק בפטיש כדי להעביר …
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
כבר לפני כשנה זממתי להחליף את הרכב של אשתי, הלאנטיס ששימשה אותה ואותנו במשך 4 שנים. המחליפה היתה צריכה להיות לאנטיס בהווייתה: מכונית שעושה הכל,לא הכי זולה בהיצע, ששומרת על ערכה בצורה סבירה, שמחזירה על ניהוג בסיסי באמינות ועלויות תחזוקה נמוכות. בקיצור, יונדאי i30. אז חפרתי ובדקתי, פורומים, בעלים של, מוסכים, טרייד-אינים, גיבשתי דעה וגיבשתי את דעתה של אשתי ומצאתי את הכלה המיועדת. פיאט בראבו כמובן. מכונית שעומדת בסתירה לנאמר למעלה, הכי לא "לאנטיס" וגם לא i30, כבודה במקומה מונח. בחישוב המכריע של עלות/תועלת, פשוט לא נמצאה הצדקה ללכת עם העדר פעם נוספת. הדינאמיות של שוק היד2 כבר לימד אותי על בשרי שגם יפנית מבוקשת חוטפת פגז לערך שלה, רק כי כמה יבואנים עשו לנו מערו…
הודעה אחרונה מאת martines, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 24 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אז כאמור כמו בכותרת, ביום רביעי הכנסתי את הרכב לתיקון כלשהו במוסך, היום כאשר באתי לקחת את הרכב גיליתי מכה מאד מכוערת שדורשת תיקון פחחות וצבע, בהתחלה עוד אמרו שהרכב ככה הגיע, מזל שהכל היה מתועד ומהר מאד הודו שכנראה הדבר קרה במוסך, מלבד התיקון שכמובן יש לבצע, אני חושב שמגיע לי פיצוי כי בכל זאת יש לעשות פחחות וצבע לרכב, מה עליי לדרוש מהמוסך, הרכב אינו רכב פשוט והדבר הזה מאד הרגיז אותי, אני לא בחור חמדן ואני מבין שטעויות קורות אבל לדעתי זה חוסר אחריות. צירפתי תמונה
הודעה אחרונה מאת eph1983, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 502 צפיות
היי, טס בקרוב לנרווגיה עם אישתי. ניסיתי למצוא בגוגל מסלולי נהיגה שבהם אפשר לשכור רכב חזק ולעשות כמה סיבובים, אבל כל האתרים בנרווגית, וגם תרגום האתר לא ממש עזר להבין אם אפשר לבוא לנהוג עם רכב שכור (ולא שכור מ Sixt) בלי קורסים או אישורים כלשהם. סיגנון הנורבורגרינג (שבו הייתי ועשיתי 6 הקפות). אם מישהו מכיר, ויכול לשתף קצת פרטים, אשמח תודה!
הודעה אחרונה מאת eitama, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הרכב עולה 58000 שקל. עכשיו יש מבצע. אותו מחיר, אבל עם הרבה מתנות כמו: קודנית, עלוקה, מרימי שמשות, שלטי נוחות לנעילה מרכזית, אגרת רישוי... בקיצור "מתנות" ששוות 3000 שקל. זה לא הולך ברגל רבותיי. 3000 שקל ! אבל מה לעשות שיש חברות ביטוח בודדות שלא דורשות חוץ מאימובילייזר מקורי, שום דבר. כי מן הסתם הרכב לא גניב או לא שייך לקבוצת סיכון ביטוחי כל שהוא. רוצים לוותר על המיגונים הללו? בסדר. תשלמו 1600 שקל. לא רוצים לוותר אליהם ? גם תקבלו אותם בתמורה ל-1600 שקל. גם אם וויתרתם על המתנות הללו לא יורידו לכם במחיר. כרגע בגלל המבצע, המחיר נישאר 58000 שקל שגם זה יפה מאוד. לא ניתן "להמיר" את המתנות הללו{שכרוכות בפירוק של חצי רכב} למשל בחישוקי מגנזיום, או לא ניתן לקבל רק שלטי נוחות…
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
- 1 תגובות
- 588 צפיות
שלום לחברי הפורום 1. מי מכיר איזה פנסי ערפל קידמים מתאימים לדייהסטו סיריון 2009 ? 2. שאלה בכללי האם פנסי ערפל באמת עוזרים ? תודה לכל מי שיענה
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 890 צפיות
בוקר טוב,אני צריך להחליף 2 בולמים קידמיים בגיפ שלי,הבולמים שקיימים אצלי זה חצי גז חצי שמן.בארץ כל בולם שכזה הוא 800 שקל,מה הסיכוי ליקנות כזה בחו״ל, בלי שמשרד התחבורה התערב?או שגם לחלק כזה צריך אישורים וחתימות.
הודעה אחרונה מאת Sergey83, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 16 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
עברתי לתיבה ידנית לפני כשבוע אחרי 6 שנים על אוטומט. המעבר היה די חלק חוץ מהנהיגה בפקקים/מהירויות נמוכות, שם אני לא מרגיש שאני סגור על ההילוך המתאים. נגיד שאני נוסע בפקק והמהירות היא 10-20 קמ"ש. אם אני נשאר על הילוך ראשון, באיזור ה- 15-20 קמ"ש אני כבר על 2500 סל"ד. אם אני מעביר לשני, אז ב- 20 קמ"ש אני על 1500 סל"ד. האם 1500-1000 סל"ד בשני לא גורם לבלאי למנוע? קראתי פה על פיח במנוע ושאר מריעין בישין. ונגיד שהעברתי לשני ועכשיו אני צריך להאט קצת, ראשון לא נכנס עד שאני יורד מתחת ל- 10 קמ"ש. יוצא שראשון לא נכנס, שני מרגיש כאילו גבוה מידי למהירות הזאת ואני פשוט מחזיק את הקלאץ' לחוץ ומתגלגל לאט ואם המהירות עולה, מאיץ עם שני ואם היא יורדת מכניס לראשון. תודה…
הודעה אחרונה מאת Nuker, -