Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטוגוריות רכבים באלדן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משתף חוויה שהרגיזה אותי באלדן.

לאחר סקר שוק אינטרנטי, והמלצה כאן בפורום החלטתי לשכור רכב מאלדן.

אחת מהנקודות ששכנעה אותי לשכור אצלם הייתי כי בתוספת זניחה לחלוטין של 18 אגורות ליום שדרגתי מקטגוריה A (שברולט ספארק או דומה על פי האתר) לקטגוריה C (פיאט פונטו או דומה לפי האתר).

כשהגעתי לסניף (אשדוד) התברר כי מחכה לי פיאט פנדה.

ניסיתי להסביר כי הזמנתי סופר מיני והפנדה היא מיני, אבל מבחינת הנציגה "כולן קטנות ידניות" ו"לכל חברה יש קטגוריות משלה, אצלנו פנדה היא C".

לא הצלחתי להבין איזה רכב הייתי מקבל אם לא הייתי משדרג.

אז כפרה על ה18 אגורות שיצטברו לכמה שקלים, והפנדה מספיקה לי, אבל יש התחייבות באתר, למה לא לעמוד מאחוריה?

אני יצאתי עם תחושה לא טובה מהעניין.

פורסם

יצא לי להשכיר את הפנדה החדשה פעמיים, לא רק אלדן שמים אותה בקטגוריה של סופרמיני. לא יודע אם זה בזכות או בחסד.

הפנדה הישנה, אגב, היא מהקטגוריה הנמוכה יותר של שלטו ושות'.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אפשר לפתוח דיון על האם הפנדה היא מיני או סופר מיני, למרות שלדעתי התשובה ברורה.

אבל נניח והיא סופר מיני, למה יש קטגוריות באתר? למה שילמתי עוד כסף (סכום זניח אבל העיקרון) על שדרוג אם בפועל בסניף יש רק אופציה אחת לרכב ידני?

פורסם

שום חברת השכרה לא יבטיחו לך רכב ספציפי בטלפון, הם מבטיחים קבוצה לפי ההזמנה שלך, בפועל כשתגיע לסניף תקבל Equal or Higher.

הזמנת A ולא היה להם? תקבל B או C בלי אקסטרה כסף.

הזמנת C? תקבל D או E.. וכו'.

היה לי מקרה אחד עם אוויס שבו הזמנו i10 ידנית באתר ויצאנו עם מיצובישי לאנסר 1.8 אוטומטית באותו מחיר.. זה מה יש.

אפרופו אוויס - יונדאי i10 ושברולט ספארק, שתיהן "קטנות ידניות" נמצאות בקטגוריות שונות. למה? כובע.

כל חברה עושה מה בראש שלה, אין פה שום אחידות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני לא מדבר על מחסור רגעי בסניף, מדברי הנציגה הבנתי שפנדה זה הרכב ה"קטן" הידני היחידי שיש.

למרות שבאתר בהזמנה סימנתי סניף, תאריך איסוף, ואפילו שעת איסוף (והגעתי חצי שעה אחרי המסומן) ככה שלא הייתה צריכה בעיה ל"חסום" אפשרויות לא רלוונטיות.

ברור לי שכשכתוב "ספארק או דומה" לא בהכרח יהיה ספארק בסניף (ולדברי הנציגה גם אף פעם לא היה), אבל אם יש רק פנדה, תחליטו באיזו קטגוריה היא ותציעו רק את הקטגוריה הרלוונטית. בסבירות גבוהה שגם אם לא הייתי משדרג, הייתי מקבל אותו רכב.

פורסם

אם אתה מצפה שתמורת 18 אג' ישדרגו לך, תבדוק את עצמך.

לא מבין איך זה בסדר בעיניך לשדרג שתי קבוצות ב- 18 אג', ולא בסדר לקבל פנדה.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם
אם אתה מצפה שתמורת 18 אג' ישדרגו לך, תבדוק את עצמך.

לא מבין איך זה בסדר בעיניך לשדרג שתי קבוצות ב- 18 אג', ולא בסדר לקבל פנדה.

אם מוצע תמחור מסוים, אני לא נכנס לכיס של בעל העסק למה הוא הציע אותו, מבחינתי היה מבצע וקניתי.

אז לטענתך אני לא בסדר כי נפלתי בשיטת מצליח, בגלל שאני נאיבי.

אבל מבחינתי על הכמה שקלים שהם קיבלו הם איבדו אותי בתור לקוח לפעם הבאה.

נ.ב

רק בשביל הדיוק,

זה שדרוג של קבוצה אחת אין B. מצד שני בין C לD יש CA.

פורסם

היי,

אני מצטערת לשמוע על חוויה שהרגיזה אותך,

אודה לך אם תוכל להשאיר את מספר הטלפון שלך כדי שנערוך בירור למקרה.

תודה

מיטל מאלדן

משתף חוויה שהרגיזה אותי באלדן.

לאחר סקר שוק אינטרנטי, והמלצה כאן בפורום החלטתי לשכור רכב מאלדן.

אחת מהנקודות ששכנעה אותי לשכור אצלם הייתי כי בתוספת זניחה לחלוטין של 18 אגורות ליום שדרגתי מקטגוריה A (שברולט ספארק או דומה על פי האתר) לקטגוריה C (פיאט פונטו או דומה לפי האתר).

כשהגעתי לסניף (אשדוד) התברר כי מחכה לי פיאט פנדה.

ניסיתי להסביר כי הזמנתי סופר מיני והפנדה היא מיני, אבל מבחינת הנציגה "כולן קטנות ידניות" ו"לכל חברה יש קטגוריות משלה, אצלנו פנדה היא C".

לא הצלחתי להבין איזה רכב הייתי מקבל אם לא הייתי משדרג.

אז כפרה על ה18 אגורות שיצטברו לכמה שקלים, והפנדה מספיקה לי, אבל יש התחייבות באתר, למה לא לעמוד מאחוריה?

אני יצאתי עם תחושה לא טובה מהעניין.

פורסם
היי,

אני מצטערת לשמוע על חוויה שהרגיזה אותך,

אודה לך אם תוכל להשאיר את מספר הטלפון שלך כדי שנערוך בירור למקרה.

תודה

מיטל מאלדן

שלום מיטל,

כבר התכתבנו על המקרה בהודעות פרטיות.

אני שולח לך פרטים בהודעה פרטית

• תוכן חדש...