Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט לרכב

kosta_rabula
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם רישיון הרכב שלי תקף עד ה- 15/5/2014 אני יכול ללכת לעשות טסט ב- 16/5/2014 כאילו יום אחרי שפג התוקף של הרישיון

אם שוטר תופס אותי נגיד שאני בדרך לטסט ב- 16 כאילו מה הוא יכול לעשות לי ? ואם יקבלו אותי במקום שבו עושים את הטסט בגלל שלא הגעתי בזמן ?

פורסם (נערך)

במכון לא יעשו לך שום בעיה אם תגיע ב16, להם לא משנה מתי אתה בא.

שוטר שיעצור אותך ב16 יכול לקנוס אותך ₪250, הוא ממש לא חייב להאמין לך ולוותר לך אם תספר לו שאתה בדיוק-עכשיו-ברגע-זה בדרך למכון טסטים.

עריכה:

מצאתי הודעה של עמית בעניין:

לא ניתן לקבל רשיון זמני לטסט במכון הרישוי ללא זיהוי הרכב ובדיקתו.

ניתן לקבל רשיון זמני במשרד הרישוי ל-48 שעות.

עמית

עושה רושם שזה פרוצדורה בפני עצמה, תעשה לעצמך טובה ותמצא איך לעבור טסט מחר..

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אי אפשר לגשת לטסט ללא רישיון בתוקף.

הווי אומר- במידה ופג תוקף הרישיון אתה צריך ללכת למשרד הרישוי שיוציאו לך הארכה, לשלם את האגרה הכרוכה בכך (אם אני זוכר נכון 40 ש"ח בערך), ורק אז לגשת לטסט.

פורסם

תוקף רישיון הרכב 5691 250 6

פקע פחות מ-6 חודשים

נהגת ברכב הנ"ל,/הרשית לאחר לנהוג ברכב הנ"ל, כשרישיון הרכב

פקע בתקופה שאינה עולה על 6 חודשים כשרישיון הרכב פקע ב...,

בניגוד לסעיף 2 לפקודת התעבורה .

250 ש"ח קנס ו-6 נקודות.

עליך לעשות טסט לפני פקיעת הקודם (משמע עד ה-15/05/2014), או ללכת למשרד הרישוי ולהוציא רשיון תנועה זמני (למיטב ידיעתי מוציאים ל-48 שעות) שמאפשר לך לקחת את הרכב לטסט ולצרכי טסט (משמע מוסך).

וכמו שאמר קוף הנינג'ה לפניי, את השוטר זה לא מעניין שאתה ממש עכשיו בדרך לטסט, מבחינתו היית צריך להיות ב-15 עם טסט חדש תקף.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...