Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כאמור כמו בכותרת, ביום רביעי הכנסתי את הרכב לתיקון כלשהו במוסך, היום כאשר באתי לקחת את הרכב גיליתי מכה מאד מכוערת שדורשת תיקון פחחות וצבע, בהתחלה עוד אמרו שהרכב ככה הגיע, מזל שהכל היה מתועד ומהר מאד הודו שכנראה הדבר קרה במוסך, מלבד התיקון שכמובן יש לבצע, אני חושב שמגיע לי פיצוי כי בכל זאת יש לעשות פחחות וצבע לרכב, מה עליי לדרוש מהמוסך, הרכב אינו רכב פשוט והדבר הזה מאד הרגיז אותי, אני לא בחור חמדן ואני מבין שטעויות קורות אבל לדעתי זה חוסר אחריות.

צירפתי תמונה

20140511_091241.jpg

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

זה שמראש הם ניסו לשקר ואמרו שזה לא קרה אצלם אומר שלהבא הם פסולים ונשמח לשמוע באיזה מוסך מדובר ! דבר שני הם צריכים לספוג את עולת תיקון הנזק ובנוסף לא לגבות כסף על התיקון שבגללו הוכנס הרכב מלכתחילה פיצוי על עוגמת נפש ! באיזה רכב מדובר ?

פורסם

מדובר ב cla 250 הרכב נכנס לתיקון פחחות במקום אחר ברכב , זאת לאחר ששכן דפק לי את הרכב בחנייה, באתי לקבל את הרכב בגלל מכה קטנה במקום אחד וקיבלתי מכה מכוערת במקום אחר, בהתחלה אחד העובדים ניסה להגיד שהרכב הגיע ככה אבל מהר מאד הם הבינו שהם טועים ולקחו אחריות מלאה, כמובן שלאחר המון צעקות מצידי שהם צריכים להתבייש להגיד שהרכב הגיע ככה, את תיקון הנזק הקודם אני גם ככה לא משלם אלא הביטוח של השכן. מדובר במוסך של יבואן מרצדס

פורסם

מאוד פשוט אם אתה חושב שמדובר במכה שמורידה את ערך הרכב, צריך להביא שמאי שיקבע מה אחוז הפיצוי ואותו אתה תובע מהמוסך או מהביטוח שלו כולל התיקון עצמו.

שים לב מעכשיו כדאי להקליט כל שיחה עם המוסך

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

חבר קח דברים בפרופורציה, לפי התמונה המכה קטנה ומינורית.

ברור שמגיע לך תיקון על חשבונם, הייתי אפילו מבקש רכב חליפי בזמן שהרכב שלך בתיקון.

אבל פיצוי- נראה לי שאתה קצת נסחף.

פורסם

בשבילך אולי המכה היא קטנה, המכה הקטנה הזאת דורשת צביעה של כל הכנף האחורית במקרה הטוב אם יצליחו לטשטש את הבדלי הצבע, יכול להיות שיצטרכו גם לצבוע מעל הסף של הדלתות, בתמונה אולי זה נראה פחות חמור אבל במציאות זה נראה גרוע בהרבה, הזמן שלך אולי לא יקר אבל שלי כן.

פורסם

אז כנראה שככה זה נראה בתמונה, אם תעלה תמונה יותר רחבה נוכל להבין יותר מה גודל הנזק.

הזמן של כולם יקר, אבל לדעתי העצבים שלך לא שווים מלחמה בנושא.

פורסם

zuzut5

כתבת "מזל שהכל היה מתועד",

יכול לפרט? איך הוכחת שזה קרה אצלהם?

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אם הרכב נכנס לתיקון תאונה, כנראה שישנו דוח שמאי שמצלם את הרכב עם התאונה הקודמת ולפני התאונה הנוכחית ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

בדיוק כמו שנאמר מעליי, גם הפקידה שקיבלה ממני את הרכב עברה איתי עליו וראתה שאין עליו שריטה חוץ מהמכה לשלמה הוכנס הרכב, חבל שהיא לא במוסך באותו רגע.

פורסם

משתתף בבאסה שלך, זה בהחלט לא במקום וצורם בעין.

כמובן שהם צריכים לשלם על הנזק אך אני במקומך הייתי מוותר על צביעה של כל הכנף.

אני לא מצליח לראות לפי התמונה אם השריטות עמוקות או לא?

נסה אולי ללכת בכיוון של PDR ומילוי מקומי עדין של השריטות (אם זה לא משהו שיורד עם מעט פוליש).

פורסם
חבר קח דברים בפרופורציה, לפי התמונה המכה קטנה ומינורית.

ברור שמגיע לך תיקון על חשבונם, הייתי אפילו מבקש רכב חליפי בזמן שהרכב שלך בתיקון.

אבל פיצוי- נראה לי שאתה קצת נסחף.

אתה טועה, מכה כזו שווה ירידת ערך מסחרית של לפחות 2-3% וכשמדובר ברכב כזה החשבון מגיע בקלות לכמה אלפי ₪, תוסיף את ביטול הזמן ועגמת הנפש של פו"ש ותקבל נזק שאיננו מינורי כלל וכלל.
פורסם
משתתף בבאסה שלך, זה בהחלט לא במקום וצורם בעין.

כמובן שהם צריכים לשלם על הנזק אך אני במקומך הייתי מוותר על צביעה של כל הכנף.

אני לא מצליח לראות לפי התמונה אם השריטות עמוקות או לא?

נסה אולי ללכת בכיוון של PDR ומילוי מקומי עדין של השריטות (אם זה לא משהו שיורד עם מעט פוליש).

היי

תודה על התגובה, לצערי pdr לא יעזור שם המכה נפלה בדיוק בקו , השריטות עמוקות ויש ירידה של צבע, אני מקווה שהם יעשו את הטוב ביותר על מנת להחזיר את המצב לקדמותו.

פורסם (נערך)

קודם כל מצטער לשמוע, אבל אין מה לעשות, מדובר בבני אדם, וזה קורה.

לצערי קרה מקרה דומה, שהכנסתי את הרכב לטיפול במוסך, ושחזרתי לקחת

אותו היתה מכה הרבה יותר משמעותית ממה שיש אצלך, והיה צורך בהחלפת

פסי קישוט לשתי דלתות, ופחחות וצבע לדלת אחת. את השניה הצליחו ליישר

בלי פחחות, והצבע לא נפגע שם.

הרכב אומנם לא היה חדש כמו אצלך, אבל שווי הרכב דומה :-) גם במקרה

שלי שאלו אם זה לא היה ככה, ואחרי שראו את התגובה שלי מייד הציעו שזה

יתוקן אצלם, והזמינו פסי קישוט חדשים, וקבעו איתי מועד לתיקון.

לגבי פיצוי לא דיברו איתי, והאמת שלא ביקשתי כזה. נכון, לפי החוק וכד' הייתי

צריך להביא שמאי, שיקבע ירידת ערך ויתנו לי תשלום על זה, אבל יש מקרים

בחיים שצריך לעבור הלאה, בלי לעשות יותר מידי בלאגן וכאבי ראש.

אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב עוד לפחות שלוש ארבע שנים, ממילא זה

כבר לא ישנה במכירה. במיוחד שיש לך תיעוד מלא של המקרה, ואם מישהו

ירצה להוריד לך במחיר בגלל שטות כזו בעוד כמה שנים, שלח אותו לכל הרוחות.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם

תודה רבה על התגובה, מסכים איתך שיש פעמים שצריך להמשיך הלאה ואני תמיד עושה זאת בדרך כלל, אבל פשוט נמאס לי מהזלזול הזה, הרי אתם ראיתם שהרכב לא הגיע ככה, אני גם כמעט בטוח שאם לא הייתי שם לב והייתי מגלה את זה אחרכך לא היה לי עם מי לדבר, נמאס לי כל פעם לשתוק ולהמשיך הלאה, גם שקיבלתי מהם את הרכב קיבלתי אותו עם שריטות, דרשתי מהם שיתקנו והמשכתי, אבל נמאס לי לשתוק והגיע הזמן שיקחו אחריות, כי אם אני בתור בעל עסק עושה פאדיחה שהיא הרבה יותר קטנה אני אדע לבוא ולהגיד טעיתי ולפצות את הלקוח כדי שיהיה מרוצה.

• תוכן חדש...