רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,553 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אחה"צ טובים. השאלה בכותרת - האם יש איזשהו כיסוי מוכן, נצמד (או לא), דוחה שמש עד כמה שניתן, ע"מ לכסות בו את ההגה של הרכב ? (וכמובן להסירו עם כל כניסה לרכב) אשמח להפניות לקישורים אם למישהו יש נסיון עם מוצר זה או אחר. הבהרה - איני מתכוון לתפירת כיסוי הגה, כי אם לכיסוי נגד שמש/חום/קרינה קוסמית... תודה.
הודעה אחרונה מאת ymyn, -
היה צפוי כבר הרבה שנים, אבל לצערנו הבאמת כ"כ רב, מותג ותיג ואיכותי ביותר נמחק (עד להודעה חדשה) ממחירוני הרכבים מסביב לעולם. תנצב"ה! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4517088,00.html
הודעה אחרונה מאת alexk, -
- 2 תגובות
- 469 צפיות
היי! יש לי סיאט מיי שנקנתה לפני כשנה(מנוע mpi בנזין) אני צריך לעשות לרכב טיפול ראשון ואני יודע שצמפיון נוהגים להשים תוסף דלק לרכב בתוספת תשלום כמובן השאלה היא אם כדי להשים תוסף דלק ולמה?
הודעה אחרונה מאת Kreios, -
אני צריכה להיות מחר בירושלים, אחרי שהתייעצתי עם קרוב משפחה איך כדאי לנסוע ומתי לצאת כדי להגיע בבוקר הוא הציע לי לוותר ולנסוע בתח"צ. אני נהגת חדשה (אבל לא ילדה), שמונה חודשים על הכביש, נוהגת באופן יום יומי. רוב הנסיעה שלי במרכז, יצא לי לעשות נסיעות ארוכות בכביש החוף אבל לא משהו כמו העליות לירושלים. זה באמת כ"כ בעייתי / מסוכן לנהגת חסרת ניסיון שעדיף לוותר? אני צריכה להיות שם באזור תשע אז תכננתי לצאת מהמרכז לפני שמונה (431 ואז כביש 1? אשמח להצעות מאיפה כדאי לנסוע מראשל"צ בדרך הכי פשוטה לנהיגה, אז נס הרים לא בא בחשבון..). אני מניחה שהכל יהיה פקוק ואני אוכל לעשות את זה לאט. אני מרגישה שאני מספיק בטוחה בנהיגה שלי אבל האמת שהרבה זמן לא הייתי בירושלים ואני לא זוכרת א…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
ראיתי, כמו כולם, את הפרסומת MOKKA MOKKA של אופל והתלהבתי. חיפשתי קצת מידע, ונודע לי שמדובר על אח תאום לשברולט טראקס. וואלה יופי. ואז הסתכלתי על המחיר - 145K. הסתכלתי על המחיר של הטראקס - 130K, ועכשיו בהנחות גם 118K. אז נכון, זה לא המנוע המקביל, אבל אופל זה לא המותג העממי הזה בבעלות חברת ליסינג חותכת מחירים? האם יתעסקו שם בייבוא קסקדות ושאר מכוניות שלא נראה פה? האם זה גורל כל יבואן אופל? בקיצור, אם טראקס עולה 118 או אפילו 142 (בגרסאת הטורבו), איך היבואן הקטן, הרעב, זה שהביא לנו אסטרה ידנית במחיר פ33ה, מוכר רכב מקביל ב 145? תודה, ניר.
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 13.7 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני כשנה התחדשתי בהונדה סיויק 2006 סדאן מהצורה שבין 2006-2012, נפח מנוע 1800 ת"ה אוטומטית, 5 הילוכים, אני יד 2 פרטית עם 135000 ק"מ. עד עכשיו נסעתי קצת מעל 23000 ק"מ עם הרכב, קצת מעל הממוצע שאני נוסע בכל שנה. מדובר בדגם ה LS שנחשב לפחות מאובזר אבל בכל זאת כולל 4 חלונות חשמל, 4 כריות אויר (קצת מבאס שרק 4), ESP, ABS, מחשב דרך, מראות חשמליות ובקרת אקלים. בסך הכל אני יכול להגיד שאני דיי מרוצה מהרכב, אני מביא סקירה קטנה מהשנה האחרונה: נוחות מרווח פנים: האוטו מאוד מרווח יחסית למשפחתית רגילה. במושב האחורי נסענו מספר פעמים נסיעות ארוכות 3 מבוגרים ללא כל בעיה. היתרון העצום הוא שהרצפה שטוחה מה שמאפשר לשבת בנוח בלי להצטופף. גם מבחינת הנהג והנוסע …
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
לאחרונה קניתי מיצובישי פאג'רו 2008, פתאום השליטה מההגה על הרדיו הפסיקה לפעול.. המקרה כבר קרה למישהו בעבר? כי לא מצאתי את אותה בעיה כאן בפורום.. חשוב לציין שהקרוז קונטרול פועל כרגיל וגם הוא נשלט מההגה
הודעה אחרונה מאת בר וטורי, -
הורדת הילוכים
מאת ec276- 5 תגובות
- 949 צפיות
שלום לכולם. לאחרונה נהגתי ואמא שלי ישבה לידי מלווה, היינו בירידה כזאת בתוך העיר, שיפוע יחסית תלול והייתי בשלישי האוטו ברח לי ישר הורדתי לשני ומתי ששחררתי קלאץ האוטו הוציא את השאגה המוכרת. אמא שלי טוענת שעדיף לבלום עד הברקס ומקסימום אחר כך הילוך, אמרתי לה שזה סתם מחמם את הברקסים והורס אותם ומתי שמורידים הילוך המנוע בכלל לא מתאמץ כי אין דלק במנוע אלא הגלגלים מסובבים אותו והוא בולם את עצמו. הורדת הילוך בצורה כזאת גורמת נזק לגיר? לתושבת? הטורים עלו לסביבות 3200..
הודעה אחרונה מאת ec276, -
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם הפנו אותי מחברת AIG לתקן את הרכב שלי שנפגע שלא באשמתי בזמן חנייה בעבודה, באחד ממוסכי ההסדר שעובדים איתם באיזור צפון- חיפה. לצערי דווקא המוסך היחיד שבו אני מטפל ברכב, מוסך ברק בצומת קריית אתא, לא נמצא איתם בהסדר. אודה לכם מאוד עם תוכלו לתת המלצה למי לפנות ע"ב הרשימה הבאה: 1) מוקד הרכב בשד' ההסתדרות – החברה מאוד המליצה לי עלייהם 2) מוסך צמרת בשד' ההסתדרות 3) קרסו בשד' ההסתדרות 4) אחים נג'אר (מוסך מאזדה מורשה) 5)מוסך מירוץ בקרית ביאליק – דיי רחוק לי על פניו נראה שכדאי לגשת למוסך המורשה – אחים נג'אר, אך אין לי שום נסיון איתם וגם לא שמעתי ביקורות עלייהם אשמח לדעתכם בעניין המון תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Freak_Miky, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
יש לי מחשבה וסוגיה למי שבא לו להשתעשע ולצאת מהקופסה קצת 1000 אנשים שמים כל אחד מניה בת 1000 ש"ח בחברה פרטית שמחזיקה רק נכס אחד. NISSAN GTR או משהו בסגנון מיסי חבר שנתיים של 100 ש"ח (לטובת תחזוקה) מה מקבלים - זכאות ל4 שעות יום ו4 שעות לילה לשנה לרכב. ננהל כבר תחלוקה איכשהו אחרי שנה מוכרים את הרכב ב500,000, או מחזירים כסף או מתקדמים הלאה לעוד אוטו ... בטח יש סוגיות בירוקרטיה, עניינים מס חברות וכאלה אבל בשורה התחתונה. 500 ש"ח לכמה שעות GTR נשמע לי אחלה דיל. תארו לכם מה אפשר לעשות עם 3000 ש"ח... מי בעניין
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי חברים, אני עוזר לחבר שצריך מידע על נפח תא מטען של המכוניות הנפוצות בארץ. רוצה לבדוק מימדים בתא מטען של כמה מכוניות נפוצות בארץ- טויוטה קורולה מאזדה 3 הונדה סיויק או כל מי שיש לו רצון טוב לעזור לי והשמטתי את המכונית שלו מהרשימה. בתמונה המצ"ב יש את המידות שאני מבקש. תרשמו בבקשה בהמשך השרשור את המידות לפי האותיות. אם מישהו יוכל להפנות למאגר מידע עם מידות רלוונטיות אני אשמח. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת eitanm, -
- 0 תגובות
- 519 צפיות
מחפש טאסה מקורית של פיאט 500 החדשה. אשמח לדעת אם מישהו מכיר פרוקיה שמחזיקה רכבי פיאט באיזור הצפון. נהריה-חיפה. תודה!
הודעה אחרונה מאת בן ה, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 97 תגובות
- 8 אלף צפיות
תיבת הילוכים רובוטית כפולת מצמדים חדשה שמטרתה המוצהרת חסכון בדלק. נשמע מבטיח. http://www.engadget.com/2014/05/13/volkswagen-10-speed-transmission/
הודעה אחרונה מאת Haim_gds, -
-
מי שקנה הבוקר מעריב,שיפתח אותו באמצע ויגלה כתבה "מרהיבה" ביותר. "מהיר ועצבני גרסת ישראל"... מכיוון שאין לי פה סורק,אני אביא ציטוטים נבחרים מהכתבה: מדובר על השיפורים: "כלי הרכב חמושים באינספור שיפורים,החל בכנפונים ומדפים שנועדו לשפר את אחיזת הכביש וכלה במערכות האצה מתוחכמות שכוללת בלוני נייטרוקס (חנקן נוזלי בלחץ גבוה המועבר למערכת היניקה של הרכב) מדובר באיביזרים בשווי כולל של עשרות אלפי שקלים,שמטרתם להפוך את המכונית לבעלת תאוצה יוצאת דופן ,ולהקנות לה יכולת להגיע למהירות של כ250 קמ"ש." מדובר על המפגש: "תצוגת המכוניות,שנמשכת בד"כ עד שעות הלילה,היא רק המנה הראשונה לקראת השיא- מרוצים פיראטיים בכבישי ישראל,כשהמסלול המועדף על הנהגים הוא כביש מספר 6 (חו…
הודעה אחרונה מאת ZCTB82, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 797 צפיות
אז קראתי שמגיעים דגמים חדשים בקרוב (אמצע השנה) C1, והדגם החדש במקום ה107, 108, והאחרונה אייגו. אישית מאוד מאוד קוסם לי התוספות הצעירות של הגג נפתח ועוד כמה אביזרים נחמדים (מסך 7") שווה להמתין ולראות? למישהו יש יותר מידע ממה שמוצג בכתבה, ובאופן כללי, מה אתם אומרים על הרכבים האלה? (עד כמה שאפשר לקרוא להם רכבים...) אני מתקשה למצוא חלופות יותר טובות (מבחינת צריכת דלק) עם ארבעה צלינדרים, או לחלופין, רכבים יותר גדולים עם צריכת דלק דומה. והאם זה נכון שבעמידה במקום שלושה צילנדרים גורמים לאוטו לרעוד?
הודעה אחרונה מאת Fkl0ster, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
עכשיו מעניין בכמה היא תימכר בחברות הליסינג. חדשה 0 ק"ם יד ראשונה.
הודעה אחרונה מאת CaR MaN, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
נתקלתי עכשיו בתופעה שמדי פעם מופיעה. מחפש חניה והנה קופץ לו אדם שמנופף בידיו כדי שאבין שאני פולש ל"רכוש הפרטי" שלו. מילא אם זה נוסע שיורד מרכב ומסייע בתמרון או הכוונת התנועה עד לכניסה לחניה, אבל יש כאלו שמזמינים אורח (כדוגמא) ויורדים לתפוס עבורו חניה והוא יכול בכלל להואיל ולהופיע בעוד רבע שעה - בערך הזמן שאני צריך את החניה עד שאסיים את רכישת העיתון בדוכן או כל סידור אחר. מה אתם עושים במצב כזה?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- 18 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בארצינו המפותחת אנו רגילים לאקסיומות ותבניות מקובלות בתחום הרכב בנושא קטגוריות רכבים וטווחי התמחור הנפוצים. אכן , במשך השנים חלו תמורות בקבוצות וטווחי המחירים המקובלים בהם , אולם למי שמכיר ורגיל החלוקה נראית סבירה והגיונית. למשל, קבוצת המכוניות הזולות ביותר - קבוצת המיני הידניות נעה בין הזולות (אלטו,ספארק) בטווח של 55K עד 70K ליקרות יותר. מי שרוצה להתפנק/להשתנע ברכב בגודל משפחתי יאלץ לשלשל לכיסי היבואן סכומים כפולים ויותר. הגיוני ,נכון ? לכאורה, יש תמורה למחיר - במקום בסיס גלגלים של 2.36-2.38 והספק 68 כ"ס (בדוגמת הספארק/אלטו) מקבלים בכפל מחיר רכב עם בסיס גלגלים של 2.60 לערך והספק של 110 כ"ס בערך. בעיוני ברחבי המרשתת נתקלתי ברשימה מעניינת ממדינה לא כ"כ מפ…
הודעה אחרונה מאת Asaf-R, -
היא: זה התחיל איתו רע. מה זה רע?...מעליב או אולי גרוע מזה. הוא לא רצה אותי ולא חשב עלי. אמנם שמע וידע קצת פרטים, אבל בטוח שלא נדלק עלי. היה נעול על אחרת. צריך להבין ואולי פה דווקא אוכל לסלוח לו, הוא שמרן. מהסוג שתמיד מזמין את אותה המנה... גם במערכות היחסים הוא מנהל קשר יציב ומספק עם גולף בת 7, "פשוטה ואמינה". לאחרונה העניינים אצלו הסתדרו והוא החליט שיממש "בקטנה" חלום ישן – לא קשה לנחש, נכון? שוב גולף, הפעם GTI. אבל, העניינים הסתבכו. היבואן החליט שאין ידנית והגרסה שכן אפשר היא לא PP והמחיר דווקא מלא... אפשר גם להוסיף לזה את חוש הצדק אשר למרות שקיבל שירות טוב כשנדרש לנוכחית, המחירים הגבוהים והתדמית של יבואן מתנשא גרמו לו לעשות מעשה – לרעות בשדות זרים ולבדוק א…
הודעה אחרונה מאת shayy, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
זה לא מחליף שיעורי נהיגה מתקדמים אבל בהחלט נותן מושג כלשהו. אני נהנתי וגם למדתי דבר או שניים. dium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=b uffer הסרטון חדש אז אני מאמין שהוא לא פורסם פה בעבר.
הודעה אחרונה מאת I'm One, -
-
כולנו נסכים שבאופן כללי תרבות הנהיגה בארץ קלוקלת וטעונת שיפור, שרשור ה"סרטונים של דבילים" הוא עובדה חיה לכך. עושה רושם שעם הזמן המצב הולך ונהיה רק יותר ויותר גרוע. לכל אחד מאיתננו שנוסע ברחבי הארץ ודאי ישנה הרגשה שבאיזורים מסוימים ישנם נהגים גרועים במיוחד. ב4 שנים האחרונות עברתי להתגורר בנתניה לאחר שנים רבות של מגורים ונהיגה באיזור נצרת והעמקים. לדעתי, הנהגים בנתניה הם מהגרועים ביותר שנתקלתי בהם, אני נמצא בדריכות מתמדת בכל נסיעה. התעלמות מתמרורים, אי שמירת נתיב , "חיתוך נתיבים", אי מתן זכות קדימה במעגלי תנועה וככרות. התופעה נפוצה בכלל העיר ובמיוחד באיזורי התעשיה ששם בכלל יש לנהוג במשנה זהירות. להפתעתי התופעה מתקיימת ביתר שאת גם באזורים שכביכול מתיימרים…
הודעה אחרונה מאת djyakini, -
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום, היום בבוקר נגשתי למכון טסטים לבצע בדיקה שנתית. הרכב פולו יאנג מסיים את האחריות ב15 למאי. בבדיקה פסלו לי את שני הצמיגים אחוריים. סיבה סהוצגה על ידי הבוכן: צמיגים יבשים עומדים להתפוצץ" נכון ישנם מין סדקים קטנטנים באיזור מעבר בים הצד של הצמיג לאיזור מחורץ (תסלחו לי על העזבר הלא מיקצעי.) לפי דעתי ולפי איש צמיגים שעליו פניתי בהמשך הקידמיים במצב יותר "גרוע" פניתי למוסך העוגן בנתניה ואמרו שאחריות על צמיגין היא של האיבואן של הפירמה בארץ וזה לפי הוראות משרד התחבורה..אם זה נכון או לא אינני יודע. הרי אני קניתי מכלול שלם לא בחלקים וגם לא זכור לי שיש לי תעודת אחריות נפרדת לצמיגים. נשלחתי לתחנת שרות של האיבואן (מכשירי תנועה) של בריג'סטון הוזבר לי שהפרוצדורה היא …
הודעה אחרונה מאת DinoSlmn, -
SpeeD SISTERS
מאת proxima-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סיפורן של 5 דריפטריות פלסטיניות, בתחילת הסרטון דובר על רכב עם 600 כ"ס, מישהו מזהה ?? http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000937306
הודעה אחרונה מאת ishay0703, -
-
כמו תמיד אז גם הפעם אני מעדכן לפני כולם. היום נערכה השקה פנימית בכפר הירוק לסקודה ראפיד החדשה כמו שתראו בתמונות היא מגיעה עם מנוע 1.2TSI DSG ברמת גימור אחת כרגע, המחיר צפוי לנוע בין 112,000 לבין 115,000.
הודעה אחרונה מאת adi89, -
כפפות לנהיגה
מאת חזקי- 8 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
איפה אפשר לרכוש? איזה ממלץ? כמה עולה בערך? תודה
הודעה אחרונה מאת Slow Sprinter, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
כמו שרשום בנושא, חוק חדש באירלנד קובע שנהג שיתפס מסמס בנהיגה יוכל לקבל עונש מאסר של 3 חודשים. האם בארץ ענישה דומה הייתה יכולה להביא לשינוי? מה דעתכם? כתבה מוואלה: http://cars.walla.co.il/?w=%2F4700%2F2746173
הודעה אחרונה מאת shayy, -
-
שלום. היום אני רוצה לספר לכם על ההתרשמות שלי מאחת המכוניות המדוברת של השנה -שנתיים אחרונות. הזדמן לי לבקר בארץ מולדתה ולנהוג כמה מאות קילומטרים ב Tesla model S . רמת ההייפ סביבה די מטורפת בארה"ב ואנשים עומדים בתור תמורת "הזכות"לשלם אליה 90000$. כדי לקבל פרופורציות: בסכום הזה ניתן לקנות E63 AMG, פורשה פאנמרה, אאודי a8 ועוד רבות וטובות. אני קיבלתי לידי את גרסת הperformance עם 420 כוחות סוס שקטים במיוחד ותאוצה של 4.2 שניות למאה קמ"ש. מבחוץ הרכב נראה מרשים אבל משהו בעיצוב קצת מיושן, קצת שנות האלפים ומזכיר מכוניות כמו יגואר ומזרטי אבל פחות מיוחד ופחות מקורי. אני מבין שהמעצבים ניסו להקנות לו מקדם גרר נמוך במיוחד אבל לפי דעתי הם יכלו להעז ולהתאמץ -קצת יותר כדי להוציא רכב מ…
הודעה אחרונה מאת proxima, -
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4519906,00.html "החל מ-100 אלף שקל לדגם הבסיס הידני". נשמע קצת מופרז, לא? כלומר כאשר יש אלטרנטיבות כמו סוזוקי בגודל מלא, או אפילו חברות אחרות שמוכרות רכבים טובים שמציעים משמעותית יותר (נניח קיה סיד) במחירים מאוד קרובים במבצעי מכירות, האם יש הצדקה למחירים כאלה עבור רכבי סופר-מיני? האם 120K ש"ח לסופר מיני 1.2T זה מחיר שלדעתכם יחזיק מים או שרק יחכה למבצעים? לא קרוב מידי ללאון? (שחולקת אגב את אותו מסך מולטימדיה פצפון)
הודעה אחרונה מאת ג'וני בוי, -
כפי שניתן לראות כאן וכאן אני עומד בפני רכישת רכב חדש, כאשר ההתלבטות היא בין שברולט ספארק לסיאט מיי. הבעיה היא שמשום מה לא ניתן לבצע נסיעת מבחן על סיאט מיי, מסיבות שאני ממש לא מבין. לא נראה לי שמדובר בדרישה מוגזמת נוכח העובדה שאני הולך להוציא מעל 60K על הרכב (אני מתעקש על נסיעת המבחן היות וישנם מספר דברים שאני רוצה לבדוק בה, בראש ובראשונה את המזגן). עם זאת, כנראה שבצ'מפיון חושבים אחרת. זה הסיפור: הסיאט מיי היתה הרכב הראשון שהלכתי לראות (באולם התצוגה בחיפה), לפני חודש וחצי. באותו המעמד, ביקשתי נסיעת מבחן על המיי. אותו סוכן שדיברתי איתו הבטיח שיחזור אלי, ולא חזר. חזרתי לסוכנות עוד פעמיים בהפרשים של שבוע כדי לראות אם ניתן לבצע נסיעת מבחן על הרכב. בשני המקרים התשוב…
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
איפה ניתן לירכוש מסגרת ניקל איכותית לא מפלסטיק ולא ממתכת שמחלידה
הודעה אחרונה מאת לירוי1,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 258 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- jpex
- arice
- נהג חדש תקציב קטן
- PYA
- חיים יוד
- SurfHigh
- ניקו פ.
- daniel.asu
- bigfoot7375nadav
- לירון .ה.
- sperial
- BoazB11