Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חובבי ואוהדי לנצ'יה מוזמנים לטקס קבורת החמור

bagira
שימו לב! השרשור הזה בן 3777 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היה צפוי כבר הרבה שנים, אבל לצערנו הבאמת כ"כ רב, מותג ותיג ואיכותי ביותר נמחק (עד להודעה חדשה) ממחירוני הרכבים מסביב לעולם.

תנצב"ה!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4517088,00.html

פיאט: לנצ'יה רק באיטליה, אלפא מיטו לא תוחלף

תוכניות החומש של קונצרן פיאט-קרייזלר נחשפו, ומאשרות כי אלפא רומיאו מיטו לא תזכה למחליפה ומותג לנצ'יה יבוטל מחוץ לאיטליה

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

קשה לי לקבל את התכניות האופטימיות של מרקיונה, לכן אתייחס אליהן בזהירות. מאידך גיסא, את הפסימיזם שלו קל לי לקבל. תהי נשמת לנצ'יה צרורה בצרור המה שזה לא יהיה המוטורי, מותה באמת מצער, הגם שאני לא מתחבר לאף אחת מהקו הנוכחי שלה. לדעתי המומנטום פוספס ברגע שהחליטו לא לייצר את הקונספט פולביה בתחילת שנות ה-2000 (נראה בשל מאד לייצור) ופספסו הזדמנות ליצור תנופה חיובית. חבל.

ZC6 | JB43 | 932

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמות לא מתות. רק מחכות לגוף ראוי לחזור דרכו.

;-)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק חשבתי על זה, בציניות ממש לא קטנה, שמה שקבר את לנציה זה שאין לה שום רכב מעניין לקמבק (מעבר לפולביה שרומן הזכיר, רעיון שכבר או-טו-טו הבשיל ופתאום נגנז).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סליחה? רק תבחר אחת מתוך 10 הסקיצות לאינטגרלה מחודשת שרצות באינטרנט.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אינטגרלה צריכה יכולת, לא רק צורה. לדלתא החדשה אין את זה. על האפסילון לא כדאי שאדבר, ועל הקרייזלרים עוד פחות...

ZC6 | JB43 | 932

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה אינה ברכב דוגמת אינטגרלה. צריך פלטפורמה עממית נחשקת ואיכותית. יהיה מאוד מוצלח אם יוכל לשאת עליו בכבוד גרסת אינטגרלה... אבל קודם להתחיל במשהו שהעם רוצה לקנות...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לתאגיד פיאט יש כמה וכמה קאמבקים עתידיים שהוא יוכל להלביש על לנציה כדוגמת המונטה קרלו, 037, סטרטוס, פולביה, אינטגרלה וכו'.

רב מכר הם לא יהיו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה "4C" לדעתך הם מסוגלים להחזיק במקביל...?

עריכה אחרונה על ידי shayy

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבל, אבל ככה זה בטבע, רק החזקים שורדים.

לנצ'יה, לפחות מאז שנרכשה ע"י פיאט ב 69' ואולצה להשתמש במיכללי מכוניות פיאט, ידעה להוציא מהן את המקסימום, במסגרת האפשרויות הדי מוגבלות.

בגדול, לנצ'יה סיימה את תפקידה ההיסטורי בסוף 94', אז הופסק ייצורן של התמא, שהיתה מכונית הסאלון האיטלקית המצליחה ביותר, והדלתא אינטגרלה.

הקאפה , שהיתה מכונית לא רעה כלל, הוצגה בעיתוי בעייתי, וכל מה שבא אחריה נמכר בכמויות איזוטוריות, עד שהמותג נמחק.

אף יצרן לא זכה בכל כך הרבה אליפויות ראלי, וגם לא יזכה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנתם אותי. לא דיברתי על אבולוציה של הדלתא הקיימת אלא על קונספטים של אינטגרלה חדשה לגמרי.

לצער כולנו זה ישאר חזון של מעריצים בלבד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לנצ'יה ז"ל.

לנצח תזכר בישראל כחברה מובילה ביצירתיות ההנדסית שלה ובפיתוחים ייחודיים כגון ווישר פנימי לחלון הקדמי ושתי פתחי אוורור בגג מעל מושב הנהג.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבל שאבא שלי מכר את הלצ'יה תמה שהייתה לו, היא עוד תהיה שווה את משקלה בזהב כרכב אספנות :-)

מי תהיה הבאה?

אני מהמר על אלפא רומאו? גם בסין, שוק הרכב היחיד ללא דעות קדומות, שמהווה חבל הצלה ליצרנים עם "תדמית בעייתית" היא לא מוכרת למיטב ידיעתי...

מצד שני פולקסווגן רוצים לקנות אותם, אולי זה הפתרון הנכון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3777 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...