Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמים מנהיגה Tesla S performance

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעולה.

כשתהיה ערכת הסבה לחשמל לרכבים קיימים, דברו איתי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

Maphisto,

אותי לא צריך לשכנע, אני מסכים שהמודל S מהווה חבילה מצויינת שמשלבת ביצועים מצויינים עם נוחות ושימושיות ומעל הכל אחזקה זולה במיוחד.

אני חושב שלא אהיה רחוק מאוד מהמציאות להניח שעל פני 5 שנים אם תשווה אחזקה של הרכב שלי לטסלה המדוברת כנראה שיהיה פער מספיק גדול שיספיק לרכישת טסלה נוספת משומשת...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

האמת שיש עוד דבר מדהים .

לא ניתן לגנוב את הרכב ... עד היום 4 נגנבו בעזרת מפתח מקורי (לומר הגנב השיג את המפתח מהבעלים) וברגע שהבעלים התקשר לטסלה הרכב הושבת מרחוק ונמצא.

Edan דווקא מאד מאד מבאס אותי המשפט האחרון שלך , יש פה כמה CLS שאני משתעשע ברעיון לקנות במקום הסקובי

למשל זאת

http://www.autotrader.com/cars-for-sale/vehicledetails.xhtml?zip=95070&endYear=2015&modelCode1=CLS_CLASS&showcaseOwnerId=602041&startYear=1981&makeCode1=MB&searchRadius=100&showcaseListingId=351250890&mmt=%5BMB%5B%5D%5BCLS_CLASS%5B%5D%5D%5D&listingId=365421718&Log=0

אבל מבאס הנושא של עלויות אחזקה שלהם פה .בקיצור דיון אחר לגמרי .

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם (נערך)

למי שפספס צפיה מומלצת, המנועים המדהימים בגודל של אבטיח והזרועות הרובוטיות זהות אבל מסוגלות לבצע את כל

המשימות השונות כמו ריתוך והצמדה ונשיאה,דקה 31

עריכה אחרונה על ידי proxima
פורסם
האמת שיש עוד דבר מדהים .

לא ניתן לגנוב את הרכב ... עד היום 4 נגנבו בעזרת מפתח מקורי (לומר הגנב השיג את המפתח מהבעלים) וברגע שהבעלים התקשר לטסלה הרכב הושבת מרחוק ונמצא.

Edan דווקא מאד מאד מבאס אותי המשפט האחרון שלך , יש פה כמה CLS שאני משתעשע ברעיון לקנות במקום הסקובי

למשל זאת

http://www.autotrader.com/cars-for-sale/vehicledetails.xhtml?zip=95070&endYear=2015&modelCode1=CLS_CLASS&showcaseOwnerId=602041&startYear=1981&makeCode1=MB&searchRadius=100&showcaseListingId=351250890&mmt=%5BMB%5B%5D%5BCLS_CLASS%5B%5D%5D%5D&listingId=365421718&Log=0

אבל מבאס הנושא של עלויות אחזקה שלהם פה .בקיצור דיון אחר לגמרי .

אין דבר כזה רכב שאי אפשר לגנוב,הם עוד לא פגשו את בני הדודים שלנו מהשטחים.

בכל מקרה גם במרצדס וBMW בלתי אפשרי לגנוב את הרכב ללא מפתח,ההשבתה מרחוק זה דבר לא חדש וגם לא כ"כ קשה לביצוע,הבעייתיות היא שברגע שאתה משבית רכב בנסיעה אפשר לגרום לתאונה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

נכון , וההבדל שהטסלה תמיד מחובר למוקד בקרה שלהם וכל (אבל ממש כל ) נתונים הרכב משודרים לאחור וניתן להשבית מרחוק כאשר הרכב עומד (והם יודעים מתי הוא עומד), וזה ממש לא נכון לגבי המרצדס וBMW , בהחלט הרכבים האלה נגנבים פה .

אין קשר לבני דודים , ללא חיבור לטסלה הרכב לא נוסע ולא נטען (גם אם יש לך את המפתח) ואין מה לעשות איתו.

פורסם

פשוט רכב מדהים! אין מילים!

בינתיים אני מזמין ניסאן ליף ושם לה צ'יפ של APR.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
נכון , וההבדל שהטסלה תמיד מחובר למוקד בקרה שלהם וכל (אבל ממש כל ) נתונים הרכב משודרים לאחור וניתן להשבית מרחוק כאשר הרכב עומד (והם יודעים מתי הוא עומד), וזה ממש לא נכון לגבי המרצדס וBMW , בהחלט הרכבים האלה נגנבים פה .

אין קשר לבני דודים , ללא חיבור לטסלה הרכב לא נוסע ולא נטען (גם אם יש לך את המפתח) ואין מה לעשות איתו.

גנבות של מרצדס וBMW בארץ נעשות עם מפתח בלבד,אין להם דרך אחרת.

או שיכפול מפתח כאשר הרכב במוסך,שיטה שהיא די נפוצה ומתחילה לתפוס תאוצה,או שיטת הדאבל פריצה לבית וגנבת המפתחות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש פה בעייתיות מסוימת עם המושג בעלות, אם אני בתור בעל הרכב רוצה לבחור שהאוטו שלי לא יחובר למוקד ?

אף פעם או בזמנים הנתונים לשיקוליי ? טסלה לא תמכור לי את הרכב במקרה כזה ?

מי יכול לדעת אם גוף ממשלתי יכול לאכוף על טסלה לספק לו את נתוני הרכב, יש פה בעיות חוקתיות שאמור להיות להן מענה במיוחד במדינה

ליברלית יחסית כמו ארה"ב המקדשת את חופש הפרט.

פורסם

הרכב מגיע עם חיבור 3G קבוע לטסלה (שהם משלמים עליו ),לא ניתן לקבוע מתי ואיך הוא מתחבר למוקד שלהם ... וכן הם אוספים את כל הנתונים על הרכב (כמו מהירות נסיעה ,מצב המזגן ונתונים על הרכב .בקיצור הכל ). ולכן לענות על שאלתך,כנראה שלא ימכרו לך .

אין קשר לבעלות , תעשה עם הרכב מה שאתה רוצה הם לא יעירו לך או אפילו יגידו משהו .

ניתוק הרכב מהרשת כאמור גורם לו לא ליסוע ולא להטען .

אגב , הרכב יכול ליסוע לפרק זמן קצר (למיטב זכרוני עד 24 שעות ) ללא חיבור לרשת למקרה ויצאת לטייל במקרים אחרים צריך להתקשר אליהם ולבדוק מה קורה אם אתה רוצה להתנתק לפרק זמן ארוך .

פורסם
100 דולר בחודש לדלק ???

זה מה שהאוטו של עידן צורך כשהמנוע כבוי.

אהבתי!

תודה על הביקורת! באמת אחד הרכבים המסקרנים שמיוצרים היום

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
שמח שאהבת, תעדיף קש פלסטיק או נירוסטה כדי לשתות לי את הדם (או הדלק)?

;)

אהה ?? הקוזאק הנגזל עוד מדבר ?

אחרי שעשית לכולנו בוקקה על הפרצוף כל שבוע עם מכונית המאפיונרים של הילד מקרית-מלאכי והפרארריות

הגיע תורנו לנגב את הפנים ולשמוח קצת לאיד, ישראלי או לא ?

• תוכן חדש...