Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מי שהמליץ להשכיר, אני לא בטוח שהמיי כל כך נפוצה בחברות ההשכרה. גם לא הסיטיגו ובטח שלא האפ.

כנראה שלצ'מפיון משתלם יותר למכור דגמים אחרים.

אני אישית הייתי ממשיך הלאה.

בזמן שבזבזת בהמתנה לנסיעת מבחן בסיאט יכולת אולי להזמין כבר I10 ואולי היית זוכה להקדמה בגלל ביטול של לקוח אחר.

אני לא אוהב שמזלזלים בי בתור צרכן וסביר להניח שבמקומך גם לחזור בפעם השלישית לסוכנות לא הייתי חוזר.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש כאן בפורום נציג של צמפיון (אתה יכול לשלוח לו הודעה) יטפלו בך יופי - לי לפחות זה עזר. (תחפש בפורום נציג צמפיון ....

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם

אני מאוד מבין את פותח השרשור אבל...

זה נכון שקיימות עוד אופציות מעניינות, ואין לי מושג מדוע הם לא רוצים לספק לך רכב לנסיעת מבחן, אבל רק שתדע שזה רכב מצויין. פשוט ככה.

אני לא סוכן שלהם ואינני ומחבב כלל וכלל. בבעלותנו רכב כזה בדיוק. בתור רכב עם מנוע 1000 סמ"ק, הוא הכי מצטיין בקבוצתו מבחינת ביצועי מנוע וחיסכון בדלק.

אבל עם אתה מחפש אבזור, דווקא הפיקאנטו זה התשובה. הרכב המיני המושלם זה הפיקאנטו עם המנוע וההגה {המצויין} של ה סיאט מיי. לצערי אין חיה כזו.

בדקתי את כל רכבי המיני {מנועי 1000 סמ"ק בלבד}, התפשרתי על אבזור אבל לא על הבטיחות וקניתי לאשתי את הסיאט.

אם תהיה באילת וממש תרצה לנסוע על הרכב, אתרום מזמני בשבילך, שעה ותבדוק מה שאתה רוצה. חברי פורום שעוזרים אחד לשני.

מצרף לינק השוואה בין פיקאנטו {ספורט}, סיאט מיי, סיטרואן C1. מקווה שעזרתי במשהו.

פורסם

אני אומר שתפרוש חבר, צ'מפיון רמאים וגם המכוניות שלהם לא אמינות ויקרות לתחזוקה, אז מה הם שווים.

אני מציע לך יונדאי I10 או פיקנטו, אם אתה רוצה מכוניות מיני ידנית ,שקול את הספארק, בובה של אוטו!

פורסם
אם ככה מתייחסים אליך כאשר אתה מעוניין במוצר שלהם, חשוב איך יתייחסו איך כאשר תהיה כבר לקוח ותצוץ בעיה.

הייתי ממשיך הלאה,יש מספיק אופציות בשוק בטווח המחירים הזה.

בהצלחה.

++++1

פורסם

לפני שאתה כל כך נדיב ו"מציע לו" מבחר כל כך עצום של רכבי מיני, האם הצעת לו לבדוק אותם לפני הקנייה?

אתה גם ממהר להסיק מסקנות כמו: "רמאים". מסקנות מבוססות {כמובן}.

אז לפני שאתה דוחף אחרים לקנות את הרכבים שאתה רוצה, תבצע קודם אליהם[על כולם] נסיעת מבחן.

אני לפחות נסעתי על כל הרכבים הללו. אתה נסעת?

טוב, מי אני שאתווכח עם מומחה כמוך!

פורסם (נערך)

תגיד לי יוסי, מי קונה רכב שלא בוצע עליו נסיעת מבחן? במקומו הייתי מצבע נסיעת דרך ובוחר למה התחברתי יותר , אם היו מתייחסים אלי ככה וואלה ההיתי טס בטיל ומתרחק משם.

לפי התגובה שלך רואים שאתה לא עיקבי בעולם הרכב.. פיקנטו היא המכונית מיני המומלצת ביותר בישראל בעל רף המכירות הגבוהה ביותר , בקיצור עזוב אותך מה אתה מבין.

עריכה אחרונה על ידי Castrolz
פורסם (נערך)

קודם כל, תודה לכל מי שהגיב. אני לא אענה לכולם, אבל קראתי הכל.

יש כאן בפורום נציג של צמפיון (אתה יכול לשלוח לו הודעה) יטפלו בך יופי - לי לפחות זה עזר. (תחפש בפורום נציג צמפיון ....

תודה. הנציגה של צ'מפיון יצרה איתי קשר- אעדכן בהתפתחויות.

אני אומר שתפרוש חבר, צ'מפיון רמאים וגם המכוניות שלהם לא אמינות ויקרות לתחזוקה, אז מה הם שווים.

אני מציע לך יונדאי I10 או פיקנטו, אם אתה רוצה מכוניות מיני ידנית ,שקול את הספארק, בובה של אוטו!

בשרשור המקורי שפתחתי בפורום יעוץ הסברתי את הבעיות עם המכוניות האלה. בקצרה- ה I10 נראית נחמדה אבל כשבדקתי לא היתה הגרסה הידנית במלאי, ונאמר לי שתהיה רק באוגוסט. עם זאת, אתקשר אליהם מחר ואבדוק.

לגבי הפיקנטו, הסיבה שפסלתי אותה במקור היא העובדה שהיא קצת יותר צפופה וקצת יותר יקרה מהמיי, למרות שאני כבר מתחיל לחשוב מחדש אם החסרונות לא מתקזזים עם 7 שנות האחריות. זאת אופציה שכרגע אני מחזיר לשולחן ואבדוק אותה יותר לעומק.

שאר רכבי המיני לא עומדים על הפרק מכל מני סיבות (יקרים/ לא אהבתי וכו').

אני מאוד מבין את פותח השרשור אבל...

זה נכון שקיימות עוד אופציות מעניינות, ואין לי מושג מדוע הם לא רוצים לספק לך רכב לנסיעת מבחן, אבל רק שתדע שזה רכב מצויין. פשוט ככה.

אני לא סוכן שלהם ואינני ומחבב כלל וכלל. בבעלותנו רכב כזה בדיוק. בתור רכב עם מנוע 1000 סמ"ק, הוא הכי מצטיין בקבוצתו מבחינת ביצועי מנוע וחיסכון בדלק.

אבל עם אתה מחפש אבזור, דווקא הפיקאנטו זה התשובה. הרכב המיני המושלם זה הפיקאנטו עם המנוע וההגה {המצויין} של ה סיאט מיי. לצערי אין חיה כזו.

בדקתי את כל רכבי המיני {מנועי 1000 סמ"ק בלבד}, התפשרתי על אבזור אבל לא על הבטיחות וקניתי לאשתי את הסיאט.

אם תהיה באילת וממש תרצה לנסוע על הרכב, אתרום מזמני בשבילך, שעה ותבדוק מה שאתה רוצה. חברי פורום שעוזרים אחד לשני.

מצרף לינק השוואה בין פיקאנטו {ספורט}, סיאט מיי, סיטרואן C1. מקווה שעזרתי במשהו.

ראיתי את המבחן. בנוגע למאפיינים הסטטיים של המיי (לגבי הדינמיים, מן הסתם אין לי מושג) הבוחן שם פחות או יותר הגיע לאותן מסקנות כמוני. יש להם מוצר טוב- חבל שהם לא יודעים איך למכור אותו.

תודה על ההצעה לנסיעת מבחן אבל אני פחות או יותר בצד השני של הארץ :-D

לכל המגיבים שחושבים שאני פראייר ו/או מזוכיסט ו/או המליצו לעזוב את הסיפור עם צ'מפיון.

תכל'ס- יש הגיון במה שאתם אומרים. מצד שני, אני לא אדם שאוהב לשבור את הכלים- אני חושב שתמיד צריך לנסות לתקן את המצב. אני אניח שמדובר בהשתלשלות אירועים אומללה ואתן להם הזדמנות לשנות גישה. יכול להיות שעוד אצא מרוצה, ואם לא, אני תמיד יכול לקנות רכב אחר.

הספארק, בכל מקרה, יושבת ברקע ומחכה לנתר. היא מרגישה קצת פחות איכותית, אבל היא הרבה פחות יקרה. יש סיבה שאני בהתלבטות. אני פשוט רוצה תמונה מלאה לפני שאחליט.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

פורסם

אתה גם ממהר להסיק מסקנות כמו: "רמאים". מסקנות מבוססות {כמובן}.

יוסי , אם תריץ חיפוש בפורום אני בטוח שתראה שהיבואן הרוויח את הכינויים השונים שלו ביושר.

כשאנחנו החלפנו את הפאביה , לא בדקנו אפילו רכבים מצ'מפיון , החלטתי להקדים תרופה למכה (ולא שהיו לי תקלות איתם במרוצת השנים)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

בכנות, לא הייתי קונה רכב מיבואן שלא מכבד את עצמו ולא מאפשר נסיעת מבחן וזה קרה לי פעמיים. בעבר, התעניינתי ברכישת פיאט פנדה חדשה עם מנוע טווין אייר ששווק לרכב הזה לתקופה מאוד קצרה. התקשרתי מספר פעמים וכל פעם ענו לי שאין את הרכב לנסיעת מבחן אבל אני יכול לנסות את ה 500 עם אותו מנוע. הסברתי שאין מצב- זה רכב אחר, תנוחת ישיבה אחרת וכו. מה זה משנה שיש לו את אותו מנוע??

דוגמה נוספת- התעניינתי בפיג׳ו 208gti כשהגיעה לארץ ולמרות 3 שיחות ליבואן לתיאום נסיעת מבחן והשארת פרטים, אף אחד לא טרח לחזור אלי לפחות להגיד לי שהרכב עדיין לא זמין או משהו בסגנון. לא יכול להבין אנשים שקונים רכב בלי נסיעת מבחן, באמת שלא.

פורסם
אם ככה מתייחסים אליך כאשר אתה מעוניין במוצר שלהם, חשוב איך יתייחסו איך כאשר תהיה כבר לקוח ותצוץ בעיה.

הייתי ממשיך הלאה,יש מספיק אופציות בשוק בטווח המחירים הזה.

בהצלחה.

מסכים לחלוטין.

הם לא רוצים למכור, ואתה מתעקש לרדוף. גם הזמן של הלקוח עולה כסף.

פורסם

אני מסכים עם כולכם על זה שלא קונים רכב ללא ביצוע נסיעה עליו ואפילו קצרה ככל שתהיה.

מצד שני, לפי כמות התלונות שאני רואה כאן כלפי היבואן הזה, מתעוררות כמה שאלות:

1- מדוע ממשיכים לקנות את הרכבים הללו ?

2-קיימים אנשים שמרוצים מהמכוניות VAG שלהם, ומהשרות שהם מקבלים?

לי כמובן יש רכב שלהם ומפחידה המחשבה שכאשר ביום מן הימים אזדקק לשירות שלהם, הם יפנו לי עורף, לאחר שאני קורא כאן כל מיני מקרים של שרות גרוע כזה או אחר מצידם.

אני לא חושב שתהיה בעיה להשיג טלפונית את רון בטש, מנהל המכירות הארצי, לגבי נושא נסיעת המבחן, ובעזרתו הבעיה תפתר במיידית.

פורסם (נערך)

סיפורים של "הכל בסדר" אתה לא מוצא בפורומים, בפורומים אתה תמצא או תלונות או סיפורים של חוויה טובה באופן קיצוני, סיפורי "בסדר" לא מעניינים מספיק.

היתה לי פולו יאנג, השירות שקיבלתי מצ'מפיון (סוכנות ומוסך) היה בסדר גמור.

הזמנתי סיאט לאון חדשה, אחרי 2 נסיעות מבחן, השירות (כרגע רק בסוכנות) בסדר גמור.

אין לי טענות וההודעה הזאת תעלה בחיפוש "צ'מפיון" בתור סיפור "בסדר".

לדעתי האישית, אם אתה אוהב את הרכב בסופו של דבר כדאי לך לקנות אותו, גם אם השירות של היבואן לא משהו לפי השמועות, פשוט כי אם תצטרך להתמודד עם היבואן יומיים בשנה - יהיו לך עדיין 363 ימים להנות מהרכב.

עריכה אחרונה על ידי Yotamz

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

• תוכן חדש...