Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סיפורים של "הכל בסדר" אתה לא מוצא בפורומים, בפורומים אתה תמצא או תלונות או סיפורים של חוויה טובה באופן קיצוני, סיפורי "בסדר" לא מעניינים מספיק.

היתה לי פולו יאנג, השירות שקיבלתי מצ'מפיון (סוכנות ומוסך) היה בסדר גמור.

הזמנתי סיאט לאון חדשה, אחרי 2 נסיעות מבחן, השירות (כרגע רק בסוכנות) בסדר גמור.

אין לי טענות וההודעה הזאת תעלה בחיפוש "צ'מפיון" בתור סיפור "בסדר".

לדעתי האישית, אם אתה אוהב את הרכב בסופו של דבר כדאי לך לקנות אותו, גם אם השירות של היבואן לא משהו לפי השמועות, פשוט כי אם תצטרך להתמודד עם היבואן יומיים בשנה - יהיו לך עדיין 363 ימים להנות מהרכב.

היומיים האלה יכולים להוציא את כל החשק מהרכב.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היבואן הזה, כידוע, מוכר זהב. ולזהב תמיד יש ביקוש ולא צריך עליו נסיעות מבחן. אם ההפרש באחריות הוא באמת

חמש שנים - זה וואחד שיקול כאשר מדובר ביבואן הזה ספציפית. אגב, מניסיון אישי, שים לב אם אתה פותח הזמנה, האם מחזירים לך את הכסף במקרה של ביטול... בהצלחה בכל אשר תבחר, נסיעה בטוחה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
סיפורים של "הכל בסדר" אתה לא מוצא בפורומים, בפורומים אתה תמצא או תלונות או סיפורים של חוויה טובה באופן קיצוני, סיפורי "בסדר" לא מעניינים מספיק.

היתה לי פולו יאנג, השירות שקיבלתי מצ'מפיון (סוכנות ומוסך) היה בסדר גמור.

הזמנתי סיאט לאון חדשה, אחרי 2 נסיעות מבחן, השירות (כרגע רק בסוכנות) בסדר גמור.

אין לי טענות וההודעה הזאת תעלה בחיפוש "צ'מפיון" בתור סיפור "בסדר".

לדעתי האישית, אם אתה אוהב את הרכב בסופו של דבר כדאי לך לקנות אותו, גם אם השירות של היבואן לא משהו לפי השמועות, פשוט כי אם תצטרך להתמודד עם היבואן יומיים בשנה - יהיו לך עדיין 363 ימים להנות מהרכב.

לדעתי אתה שוגה.

הסבר - נכון שאין פוסטים על שירות "בסדר" - למרות שצריך להיות מצויין בנורמה של ימינו. אבל אני לא רואה תלונות יתר חריגות בשאר היבואנים לעומת החברה הנ"ל. למה על כל תלונה של יבואן אחר (אם יש בכלל פה תלונות על כולם) אפשר לראות אולי 5 על היבואן הנ"ל? זה מראה רמה מסויימת של שירות שהלקוחות לצערם מקבלים.

אבל זה לא לדיון הזה וכבר מיצינו דיונים בעבר, נראה שהיבואן לא מפיק לקחים וחבל (או שכן אבל אנשי קארזפורום טרם נתקלו בשיפור).

ג.נ - אין לי רכב של היבואן הנ"ל, ולכן אין לי כעס עליו, מחכה בקוצר רוח על קבלת החלטות אפיקטיביות מצדו על מנת לרכוש בעתיד רכב ממנו במידה ויהיה רלוונטי.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

מעדכן.

היום יצרו איתי קשר הנציגה של צ'מפיון בפורום ונציג המכירות מאולם התצוגה בחיפה. כרגע נקבעה נסיעת מבחן ליום רביעי.

נחכה ונראה אם צ'מפיון ידעו להפוך אותי מלקוח פוטנציאלי מאוכזב ללקוח מרוצה.

אמשיך לעדכן בהתפתחויות כשיהיו.

"ai motoare capul doare"

פורסם

אני שמח שעצתי הועילה לך :) (וכמובן גם של שאר חברי הפורום), בשביל זה הפורום קיים.

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם

פות"ש בדיוק באתי לכתוב את זה גם!

רכשתי סיאט מיי שצריכה להגיע בימים הקרובים, ביקשתי נסיעת מבחן על הרכב ופשוט אין להשיג! למעשה עד הפוסט שלך הייתי בטוח שהאיש מכירות שהתנהלתי מולו נותן שירות גרוע...

אבל עכשיו אני מבין שכנראה באמת מדובר בזלזול של צ'מפיון..

זה כל כך מקומם!!

שמתי שם מעל 60K ואין להם רכב מבחן לתת לכמה דקות?!

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

גם על רכבים שעולים 150+ לא תמיד יש נסיעות מבחן (לא אומר שזה בסדר) סתם ש'ככה זה' ...

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם

אני שמח שהכל הסתדר לך בסוף.

לדעתי, אם אין נסיעת מבחן (כן, גם כזו של חצי שעה) אין כסף. מדובר בסכומים לא קטנים בכלל ואין סיבה לשלם אם אתה לא יכול לוודא שהוא מתאים לך. אם היית מוכן לעבור את כל הטרטור הזה, כנראה שע״פ הנתונים היבשים הרכב מצא חן בעיניך. מקווה שתהנה ממנו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אולי הם פשוט לא עושים נסיעות מבחן כי האוטו לא באמת מוצלח ביחס למתחריו? ומעדיפים שתגלה זאת בדיעבד ולא לכתחילה? :roll:

אני יודע שאני נשמע מוגזם, אבל אם עסק רוצה למכור רכבים לאורך זמן- אז שיתחיל להתייחס ברצינות ללקוחותיו. לפחות תיצרו עם הלקוח קשר ליידע גם כשיש זמינות נמוכה/ בעייתית לנסיעות מבחן ושלא שכחו אותו (את הלקוח הפוטנציאלי)?!

חבר שלי, הלך בהמלצתי לבדוק את אוקטביה VRS, והשאיר את פרטיו באחת הסוכנויות לצורך תיאום נסיעת מבחן.

הדבר נעשה לפני כ4 שבועות.

עד היום- דממת אלחוט. אמנם הוא צעיר ולא בדיוק נראה כרוכש פוטנציאלי לרכב בשווי 220K על הכביש (בלבוש, באופן כללי), אבל בוא נאמר שיש לו מספיק כסף גם בשביל להחזיק 3 כאלו.

אני בספק שגם אם הם פתאום יחזרו אליו אחרי הודעתי הזו, הוא ישתכנע לבדוק אותה בכלל אחרי שהוא נתן צ'אנס נוסף למרות הפרסום שיש לצ'מפיון ברשת. הוא בעצמו נותן שירות ועושה מעל ומעבר בכדי שלקוחותיו יהיו מרוצים ולכן הצלחתו, ולכן הוא לא מהסס "לשרוף" נותני שירות בעייתיים.

אולי הוא קפדן מדי, אבל אני יכול להבין אותו, לצערי.

נראה שסמל"ת/ איילון מוטורס הולכים להרוויח פה מישהו ע"ח צ'מפיון, והאמת? אולי זה מה שילמד אותם לקח.

וחבל, אני דווקא אוהב מאוד את תוצרת VAG. אבל מודה ואתוודה שכנראה לא אהסס לעבור קונצרן (ואז אני כנראה אהיה הראשון במשפחה שיעשה את המהלך מאז 1988, ו-17 רכבים).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

נגיד שיש לי 100 יח׳ של מוצר ויש לי 110 רוכשים... אני לא אשבור את הראש ואבחר את ה-100 שמזיינים הכי פחות בשכל.

הבעיה מתחילה שיש לי 100 יח׳ של מוצר מסויים ורק 90 רוכשים

פורסם

עוד ועוד אנשים מגיבים שקנו רכב בטלפון \ דרך האתר \ לא יודע מה.

אני מבין שלקחת יום חופש כדי לעשות סיבוב סוכנויות בהרצליה\תל אביב ולעשות קניה מושכלת עם ה₪60K שלכם זה משהו בלתי נתפס..

עובדתית יש Mii עם 3 דלתות, ידנית לבנה שמשמשת את סניף הרצליה בלעדית כרכב מבחן. (המידע נכון לדצמבר) אני מאמין שמי שבאמת רציני לגבי קניה של הרכב יטריח את עצמו לגשת לסוכנות ולהתעניין.

הפעם היחידה שהייתה לי בעיה לקבל נסיעת מבחן במקום הייתה אצל יונדאי בחדרה, בשאר הסוכנויות שיצא לי לבקר היו מאוד אדיבים בקטע הזה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
פות"ש בדיוק באתי לכתוב את זה גם!

רכשתי סיאט מיי שצריכה להגיע בימים הקרובים, ביקשתי נסיעת מבחן על הרכב ופשוט אין להשיג! למעשה עד הפוסט שלך הייתי בטוח שהאיש מכירות שהתנהלתי מולו נותן שירות גרוע...

אבל עכשיו אני מבין שכנראה באמת מדובר בזלזול של צ'מפיון..

זה כל כך מקומם!!

שמתי שם מעל 60K ואין להם רכב מבחן לתת לכמה דקות?!

אם קנית בלי נסיעה, למה להם לטרוח? רק הוכחת להם שהם צודקים לגביך...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
עוד ועוד אנשים מגיבים שקנו רכב בטלפון \ דרך האתר \ לא יודע מה.

אני מבין שלקחת יום חופש כדי לעשות סיבוב סוכנויות בהרצליה\תל אביב ולעשות קניה מושכלת עם ה₪60K שלכם זה משהו בלתי נתפס..

עובדתית יש Mii עם 3 דלתות, ידנית לבנה שמשמשת את סניף הרצליה בלעדית כרכב מבחן. (המידע נכון לדצמבר) אני מאמין שמי שבאמת רציני לגבי קניה של הרכב יטריח את עצמו לגשת לסוכנות ולהתעניין.

הפעם היחידה שהייתה לי בעיה לקבל נסיעת מבחן במקום הייתה אצל יונדאי בחדרה, בשאר הסוכנויות שיצא לי לבקר היו מאוד אדיבים בקטע הזה.

למה בנאדם צריך לטרטר את עצמו? מילא אם אין סוכנות באזור שלו. אבל אם יש, אין סיבה שלא ידאגו להזמין לו את הרכב. עם כל הכבוד, הבנאדם לא קונה בוטנים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

צריך לזכור שלסוכנויות משנה אין רכבי הדגמה, וגם אם יש זה בדרך כלל רכבים שנמכרים בכמויות גבוהות מאוד.

לרוב הן מזמינות את הרכב ששייך לסוכנות המרכזית, אחרי שיש להן צבר של לקוחות שמעוניין לבצע נסיעה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...