Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולנו נסכים שבאופן כללי תרבות הנהיגה בארץ קלוקלת וטעונת שיפור, שרשור ה"סרטונים של דבילים" הוא עובדה חיה לכך.

עושה רושם שעם הזמן המצב הולך ונהיה רק יותר ויותר גרוע.

לכל אחד מאיתננו שנוסע ברחבי הארץ ודאי ישנה הרגשה שבאיזורים מסוימים ישנם נהגים גרועים במיוחד.

ב4 שנים האחרונות עברתי להתגורר בנתניה לאחר שנים רבות של מגורים ונהיגה באיזור נצרת והעמקים.

לדעתי, הנהגים בנתניה הם מהגרועים ביותר שנתקלתי בהם, אני נמצא בדריכות מתמדת בכל נסיעה.

התעלמות מתמרורים, אי שמירת נתיב , "חיתוך נתיבים", אי מתן זכות קדימה במעגלי תנועה וככרות.

התופעה נפוצה בכלל העיר ובמיוחד באיזורי התעשיה ששם בכלל יש לנהוג במשנה זהירות.

להפתעתי התופעה מתקיימת ביתר שאת גם באזורים שכביכול מתיימרים להיות בעלי אוכלוסיה מרקע סוציואקונומי גבוה כגון קריית השרון ופולג.

קריית השרון מלאה בדתיים שנוהגים "בעזרת השם" , SOCCER MOMS בג'יפים\ג'יפונים שעוברות כל עבירה אפשרית וסתם נהגים גרועים שלא אכפת להם. ההרגשה שמתקבלת היא שכל הנהגים מסביבך הם אויבים ומנסים לפגוע בך.

המצב באיזור נצרת והעמקים גם גרוע, בכל רגע נתון קיים סיכוי סביר שסופר לאנסר "משופרת" תבצע תמרון מ"מהיר ועצבני". אולם באופן כללי עושה רושם כי האנשים יותר רגועים והתנועה מתנהלת פחות בעצבנות.

איזור נוסף שאני נוהג בו בדריכות מתמדת הוא כמובן נתיבי איילון ודרך נמיר בגלל נהגי "קמיקזה" שיזכרו 100 מטר לפני המחלף\רמזור שהם צריכים לרדת ויעשו את זה כמובן תוך חיתוך 3 נתניבים.

נקודת הוא האור מבחינתי היא דווקא חיפה, בעיקר בכרמל. מרגיש די בטוח לנהוג בעיר, עושה רושם שהנהגים מסביב די מרוכזים וסבלניים.

התופעה הבזויה-חניה כפולה בציר מוריה.

באיזורים אחרים בארץ לא יצא לי לנהוג מספיק על מנת לחוות דעה, כאן מגיע המקום שלכם לעשות זאת.

כמובן שכל הנכתב מבוסס על רגשות סוביקטיביים בלבד שלא מבוססים על שום נתונים אמפיריים.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ירושלים !!!

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

ישראל.

לא צריך להגדיר אזור ספיציפי - בכל הארץ נהגים גרועים.

אגב,

לונדון, מילאנו ופריז גם לא בהכרח ידועים בכושר נהיגה מתקדם כך שלפחות אנחנו לא לבד.

אבל אין ספק שרמת הנהיגה בארץ נמוכה ואני אחדד ואסייג ואומר -

זה לא שאנחנו לא נהגים טובים - אנחנו פשוט לא כל כך שמים ז** על החוקים.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

לא יודע אם גרועים, אבל הכי משוגעים שנתקלתי היו ללא ספק באיזור הרחוב יפת בעיר יפו. כל האיזור שם פשוט מטורף.

כל רמזור לוחצים, נוסעים בתוך העיר בין מכוניות על 100-120 קמ"ש, עושים צלחות עם טוסטוסים וכו'..

ישבתי שם באנדרי כמה פעמים ומה שהלך שם היה כמו מתוך מהיר ועצבני.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

ביפו בכללי נוהגים כמו מפגרים, ובשביל להשתלב צריך לנהוג כמוהם. עוד עיר זוועתית במיוחד- ב"ש.

גם בקרית שמונה לא חסרים נהגים גרועים, כשהבולטים מביניהם - הדתיים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לדעתי האישית, ככל שמתקרבים למרכז הארץ, ככה הנהגים יותר איומים, תוסיף לזה אלפי קטנועים שמסתובבים סביבך, וקיבלת מתכון לגיהנום מוטורי (כן, אני יודע שיש מקומות יותר גרועים בעולם מישראל בתחום הזה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא יודע אם "גרועים" זאת ההגדרה הנכונה אבל ברעננה נוהגים רגוע (שבאופן רגיל זה דבר טוב) אבל רגוע ברעננה זה אומר שלא עוברים את ה20 קמ"ש בשום מקרה ועד שמגיעים למהירות המופרזת הזאת אפשר להירדם על ההגה רק מהלסתכל.

שאתה כנהג שלא שייך לעיר נוסע 50 קמ"ש כמו שמותר לסוע בשטח עירוני מתחילים להבהב לך עם הפנסים וברמזור שהם פוגשים אותך אתה מקבל פרצופים של "ככה לא נוהגים אצלנו!"

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

לא יודע איך אף אחד לא אמר את זה עד עכשיו, אבל בכל יו"ש המצב גרוע עד שזה מצחיק.

משאיות עוקפות על פס לבן בעלייה ומהבהבות לך לרדת לשוליים כי אתה מפריע!! :evil:

פורסם
טבריה!

+1 פשוט פסיכים,אני גם לא משהו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לא יודע איך אף אחד לא אמר את זה עד עכשיו, אבל בכל יו"ש המצב גרוע עד שזה מצחיק.

משאיות עוקפות על פס לבן בעלייה ומהבהבות לך לרדת לשוליים כי אתה מפריע!! :evil:

או בלי אורות בלילה סטייל קהיר (כדי שהנורה לא תישרף לפני הטסט)...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• תוכן חדש...