Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תל אביב. ולו רק בגלל העובדה שיש מיליוני טוסטוסים שחושבים שהכביש שלהם מחד, ומיליוני מחפשי חניה, שלא רואים דבר מאידך.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא חסר אזורים עם נהגים גרועים/מסוכנים שחוקי הנהיגה מהם והלאה:

1. כביש 444 מכפר סבא לכפר יונה, בדרך עוברים את טייבה וקלאנסווה וכל מילה מיותרת.

2. כמו שכבר ציינו בני ברק

3. כביש ב"ש-מצפה רמון : שם הבדואים הם שהידים על ההגה

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם
מה זה בכוונה או סתם אבא שלך נקלע למצב כזה?

למרות שאני גר ליד כפרים ולא חסר פה מתלהבים בחיים לא נתקלתי בשטות כזאת שנעשת בזדון.

סתם נקלע, הוא נמלט מזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לדעתי האישית, ככל שמתקרבים למרכז הארץ, ככה הנהגים יותר איומים, תוסיף לזה אלפי קטנועים שמסתובבים סביבך, וקיבלת מתכון לגיהנום מוטורי (כן, אני יודע שיש מקומות יותר גרועים בעולם מישראל בתחום הזה).

דווקא בתור אחד שגר בצפון ומרבה לנסוע למרכז, ראיתי שבמרכז פתאום יש משמעות לאיתות, זכות קדימה לא רק לפי משקל ומקדם פחד. כמובן לא חסרים ערסים שחושבים שהכביש שייך להם. אבל סך הכל נהיגה אינטליגנטית יותר.

בצפון, אם יש לך רכב בעל מקדם פחד גבוה אתה לא צריך לאותת (גם ככה אם אתה מאותת לא מבינים מה אתה רוצה, למשל אני נוסע ולפניי יש צומת, אני מאותת שמאלי ורוצה לעשות פרסה, הערס שנוסע מאחור לא מבין שאם אני מאותת אני פונה, אז הוא חותך את הצומת ולא מאפשר להשלים את הפרסה בביטחה), אתה נכנס לאיפה שאתה רוצה ואף אחד לא יצפור לך. אם הרכב שלך לא מפחיד, אתה בסוף שרשרת המזון: תאותת כמה שאתה רוצה, אף אחד לא יתן לך להשתלב או לעבור נתיב, וכאשר תמצא רווח ותלשתב ערס יצפור ויהבהב עם אורות כי אתה מסתיר לו את הנוף.

בנצרת דווקא, אומנם נוהגים רגוע, אבל שם התנועה מתנהלת לפי הכללים שלה. צפוף מאוד: כולם חונים איפה שרוצים, זכות קדימה לפי מי שנכנס קודם או נדחף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כביש ההסתדרות במפרץ חיפה מהצ'ק פוסט עד מוצרט, לשני הכיוונים.

אנשים נוסעים שם והראש שלהם במקום אחר לגמרי. אתה צריך לדמיין מה הדבר הכי גרוע שהנהג לפניך יכול לעשות, ואז פתאום הוא עושה את זה.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

נדמה לי שאפשר, גם לאור החלוקה שכאן למעלה, לסכם שכל המדינה הזו מלאה בנהגים מחורבנים. באופן טבעי כל אחד מספר על נסיונו הפרטי שמורכב, איך לא, מהנהגים הכי מחורבנים וזה פשוט כי הוא מכיר פחות את האחרים.

פורסם

רועי, הוצאת לי את המלים מהמקלדת.

אריק - בכביש ההסתדרות יש גורם דומיננטי: הנהגים של "קוי הגליל". בלעדיהם החיים היו נראים הרבה יותר טוב, וגם הכבישים.

למזלי עברתי ל-22.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ככלל, מי שחושב שכל הסובבים אותו בעייתיים, סימן שאצלו הבעיה.

מי שלומד להסתגל לתנאי הדרך, גם אם הם קשים - סימן שהוא נהג טוב.

פורסם
+1 פשוט פסיכים,אני גם לא משהו.

+1 על טבריה! כל פעם שאני בפסח שם סיוט שום דבר לא מובן כיאלו ילד בן 3 תכנן שם את הכבישים

פורסם

מתנחלים הם הנהגים הכי נוראים.

נוסעים בבלנו ולגאסי סטיישן שכבר 4 שנים לא עברה טיפול או טסט.

הרכב מוציא עשן בכל צבעי הקשת.

רעש של ציריות ומתלים מארבעת הגלגלים ועשרה ילדים בלונדים מאחור.

אגב מחסומים של צהל לא מעניינים אותם הם פשוט פורצים למחסומים ומתפלאים למה מידי פעם זה נגמר בירי.

אגב מתנחלות הן אסון מוטרי גרוע ביותר

פורסם

באיזור יצהר יש קיה פרייד שנוסעת בשטח שרכבים ממוגנים לא מורשים נסיעה.

לרכב אין פנסים תקינים חלונות. ועם הזמן גם לוחית רישוי והוא עדיין נוסע

פורסם

אפשר לעשות מפה של הארץ ולצבוע אותה לפי סכנות: החל מירוק ועד לאדום איפה כדאי לא להכנס בכלל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ניקו, ירוק לא יהיה, אבל תן קצת קרדיט לנהגים.

פורסם

ירושלים!

השכל של חלק מהנהגים כנראה מחליק במורדות ההר ולא נשאר איתם.

אני חושב שלולא הנוכחות המאסיבית למדי של משטרה בסביבה כל העיר הייתה ז"ל מתאונות דרכים.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• תוכן חדש...