Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הם פשוט לא מוותרים, אה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

התיבה הזו הלכת לשגע נהגים. בין 0 ל-100 היא הולכת להחליף 9 הילוכים ? תאוצה של רכב עם 270 כ"ס תהיה "אה רגע אני צריכה להחליף הילוך"...

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מעניין לראות לאן הגירים ימשיכו להתפתח, אני מתאר לעצמי שגיר כזה יקפוץ בכל פעם שניים או שלושה הילוכים כשהדוושה לחוצה עד הסוף.

רק שידאגו הפעם לנושא האמינות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
מה רע בלנסות?

משקיעים, מנסים, ואולי בסוף יצא לך משהו טוב.

הפוך גוטה, הפוך.

זה הולך ככה: "משקיעים, מנסים ואולי בסוף הכל יתחרבש ונעשה מליונים בתיקונים!"

לגופו של עניין, לא מבין את ההגיון של 10 הילוכים (או תשעה או שמונה או שבעה לשם העניין).

גורם לרכב לרוץ כל הזמן בין ההילוכים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שני מצמדים. החלפה סופר מהירה. לא רואה מה הבעיה בקפיצות. (חוץ משחיקה של המכלולים)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
שני מצמדים. החלפה סופר מהירה. לא רואה מה הבעיה בקפיצות. (חוץ משחיקה של המכלולים)

נהגת פעם ברכב מרובה הילוכים?

הם כל הזמן מרימים הילוכים בשביל חסכון בדלק וכל האצה ולו הקלה ביותר נתקלת ב "אה, להוריד ישר לשמיני? לא מספיק? בא נוריד לשישי? מה אתה אומר? עוד כח? אתה באמצע עקיפה? טוב יאללה, קבל רביעי ואל תתריד אותי שוב כי נוציא לך "request denied" על הצג הדיגיטלי.

כמובן שקצת הגזמתי, אבל תאמין לי שלא יותר מידי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם בתיבה ה DSG כפולת המצמדים הנוכחית בקושי מרגישים החלפות.

הם אולי לא מס' 1 באמינות, אבל בחידושים וכשזה עובד זה עובד יותר טוב מכמעט בכל יפנית אחרת

פורסם
גם בתיבה ה DSG כפולת המצמדים הנוכחית בקושי מרגישים החלפות.

הם אולי לא מס' 1 באמינות, אבל בחידושים וכשזה עובד זה עובד יותר טוב מכמעט בכל יפנית אחרת

הדגש הוא:כשזה עובד.וכשזה לא עובד אתה תקוע/מושבת/מתחנן ל"אחריות של רצון טוב "ועוד מריעין בישין.

ההשוואה ליפניות לא במקום.

בהמשך לדיון על תיבות מרובות הילוכים,ההרגשה למרות ההעברות החלקות שהגיר כל הזמן עסוק,אני לא אהבתי את התחושה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

שמעתי יותר ממקור אחד, שנחשב לאמין מאד עלי, שתיבת ה DSG בגולף MK7 וגרורותיה מפגינה, לעת עתה לפחות, אמינות גבוהה מאד.

נכון לדהיום, אין תיבה יעילה ונכונה יותר מה DSG או איך שמכנים אותה יצרנים אחרים.

לא הפלנטרית הבזבזנית ולא הרציפה היבבנית.

ולעיניין ריבוי ההילוכים - דווקא ב DSG זה כלל אינו מורגש, בייחוד אם תדלג על הילוכים מיותרים, גם כך לא מרגישים את ההעברות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם (נערך)

דווקא קראתי על תיבה חדשה של ZF, נדמה לי, עם תשעה הילוכים שמתנהגת יופי וניתן למצוא אותה באווק של ריינג' רובר ובצ'ירוקי ( להבדיל מהגרנד צ'ירוקי, מין ג'יפון צמרת חדש ויפה להפליא בתמונות ) מבית קרייזלר פיאט.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם (נערך)

ועכשיו יגיד לכם מישהו בעל מאזדה 3 שהגיר שלה יותר אמין ופחות מתקלקל מה תגידו לו ?? אהה? חבורת מהנדסים בלונדינים גבוהים??

אגב נהגתי הרבה על איביזה DSG7 של אבא שלי, העברת הילוכים נעשית בצורה חלקה שאתה לא מרגיש אותה, בהורדת הילוכים זה לפעמים קצת איטי אך קצת גז והוא יורד כמו גדול.

אגב 2, הרכב גמע 60K קילומטר וחוץ מעדכון תוכנה והחלפת מוח או משהו בסגנון בגלל ה RECALL , לא נגעו יותר.

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...