Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי עכשיו בתופעה שמדי פעם מופיעה.

מחפש חניה והנה קופץ לו אדם שמנופף בידיו כדי שאבין שאני פולש ל"רכוש הפרטי" שלו.

מילא אם זה נוסע שיורד מרכב ומסייע בתמרון או הכוונת התנועה עד לכניסה לחניה, אבל יש כאלו שמזמינים אורח (כדוגמא) ויורדים לתפוס עבורו חניה והוא יכול בכלל להואיל ולהופיע בעוד רבע שעה - בערך הזמן שאני צריך את החניה עד שאסיים את רכישת העיתון בדוכן או כל סידור אחר.

מה אתם עושים במצב כזה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ממשיכים לחניה הבא, אין טעם להלחם. אז, תצא, תריב איתו, במקרה הטוב תבין שאין עם מי לדבר ותלך. מה השגת בזה?

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

אני נוהג כפי שתארת.

אבל מה עושים אם באיזור אין חניה...מסתובבים רבע שעה ועדיין הוא דוגר על האוצר?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אתה לא יכול לעשות כלום, כל אחד דואג לאינטרסים שלו.

מה תעשה תצא ותריב איתו? תנסה להחנות בזמן שהוא עומד שם? אין לך הרבה אופציות וכולם יגמרו לא טוב.

אני לא רואה איך אפשר לפתור את זה בצורה שלא כוללת הופעה במהדורה המרכזית בערוץ 22 וטיול לתחנת משטרה.

פורסם

אני לא עושה כלום כי פשוט אין מה לעשות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בתל אביב אם מישהו נוסע לאילת הוא משאיר מישהו ברחוב שישמור לו את החניה עד שיחזור.

זה כמו העגלות בסופר שמשאירים בתור וממשיכים בקניות

אייל

פורסם (נערך)

אני גם פעם עשיתי את זה,אבא שלי חנה מעט רחוק מהמקום שאנחנו היינו צריכים להיות,ופתאום ראינו אז 2-3 דקות חיכינו,אנשים הבינו דווקא.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תופעה שנואה ולדעתי גם לא חוקית. מאוד נפוץ בתל אביב. מוכן לקבל אותה רק אם אני רואה באמת את הרכב מגיע נניח ממקום חניה אחר או ממש קרוב. בדרך כלל המשכתי הלאה, פעם אחת כשהכביש היה רחב דיו פשוט נעמדתי שם קצת רחוק מהמדרכה, וחניתי, לתדהמתו של הצדיק, ועליתי הביתה.

מאז שעברתי לרמת גן הכל יותר רגוע :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מה שאתם מתארים כמעט עלה בחייה של אחותי (יותר בקטע של הפחדה ).

חבר של אחותי מצא חניה ואמר לאחותי שתשמור כי הוא צריך להסתובב בשביל לחנות .

לאחר כמה שניות , בא איזה ערס ואומר לאחותי שתזוז כי הוא רוצה לחנות .

היא אמרה שהחניה תפוסה וכול רגע החבר יגיע .

הוא אמר : " אין בעיה , אני נוסע לאחור ודורס " .

וכך היה , הוא התחיל לנסוע לאחור וברגע האחרון היא התחמקה מפגיעה .

החבר בא והתחילו מכות או משהו כזה . אחותי הייתה מאוד נסערת ובוכה , ועזבה את המקום .

אנשים , אם אתם לא רוצים אי נעימות בדומה לזה ^ ולא רואים את הרכב שלכם באופק , כדאי לדעת לוותר .

פורסם (נערך)
מה שאתם מתארים כמעט עלה בחייה של אחותי (יותר בקטע של הפחדה ).

חבר של אחותי מצא חניה ואמר לאחותי שתשמור כי הוא צריך להסתובב בשביל לחנות .

לאחר כמה שניות , בא איזה ערס ואומר לאחותי שתזוז כי הוא רוצה לחנות .

היא אמרה שהחניה תפוסה וכול רגע החבר יגיע .

הוא אמר : " אין בעיה , אני נוסע לאחור ודורס " .

וכך היה , הוא התחיל לנסוע לאחור וברגע האחרון היא התחמקה מפגיעה .

החבר בא והתחילו מכות או משהו כזה . אחותי הייתה מאוד נסערת ובוכה , ועזבה את המקום .

אנשים , אם אתם לא רוצים אי נעימות בדומה לזה ^ ולא רואים את הרכב שלכם באופק , כדאי לדעת לוותר .

סטיסטיקה.

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

פורסם

אם מישהו משקיע מהזמן שלו ועומד בחניה אז היא שלו! נתפסה וזה לגטימי גם אם הרכב מגיע אחרי 30 דקות.

אם שמו כיסא זה כבר משהו אחר.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
אם מישהו משקיע מהזמן שלו ועומד בחניה אז היא שלו! נתפסה וזה לגטימי גם אם הרכב מגיע אחרי 30 דקות.

אם שמו כיסא זה כבר משהו אחר.

מה פתאום . בן אדם ששומר חניה ואין רכב באופק , דין חניה כריקה ואין לך זכות לתפוס .

אבל אם אתה תופס ולא נותן לרכב להיכנס , אל תתפלא אם תצטרך להחליף גלגלים או משהו אחר .

• תוכן חדש...