Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C1/108/AIGO החדשות

אדירכ
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז קראתי שמגיעים דגמים חדשים בקרוב (אמצע השנה) C1, והדגם החדש במקום ה107, 108, והאחרונה אייגו.

אישית מאוד מאוד קוסם לי התוספות הצעירות של הגג נפתח ועוד כמה אביזרים נחמדים (מסך 7")

שווה להמתין ולראות?

למישהו יש יותר מידע ממה שמוצג בכתבה, ובאופן כללי, מה אתם אומרים על הרכבים האלה? (עד כמה שאפשר לקרוא להם רכבים...)

אני מתקשה למצוא חלופות יותר טובות (מבחינת צריכת דלק) עם ארבעה צלינדרים, או לחלופין, רכבים יותר גדולים עם צריכת דלק דומה.

והאם זה נכון שבעמידה במקום שלושה צילנדרים גורמים לאוטו לרעוד?

Seat Mii 3Doors

פורסם

אל תשכח שהדגמים עם הגג הנפתח לא יתומחרו במחיר של 60-70 אלף אלא יותר יקר,כמה לא ידוע.

אכן בעמידה הרעידות מעט מורגשות.

תבדוק גם את היונדאי I10.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
אני מתקשה למצוא חלופות יותר טובות (מבחינת צריכת דלק) עם ארבעה צלינדרים, או לחלופין, רכבים יותר גדולים עם צריכת דלק דומה.

באמת? יש את הפנדה עם 4 צלינדרים וצריכת דלק מצוינת. היחידה למעשה. במצב שלך לא הייתי מחכה לשלישייה אלא אם גימיקים הם בראש מעייניך... הייתי מתלבט בין ההצעות של הקונצרנים הבאים: יונדאי\פיאט\פולקסווגן. למעשה, הייתי באותה התלבטות לפני מעל שנה ובחרתי בפיאט, המציעה את החבילה המאוזנת ביותר.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם

בVW לדעתי אין לו מה לחפש בטוח לא UP ב70 זה רכב לפראיירים,הפנדה אכן לא רועדת בעמידה,אבל המחיר שלה קרוב מאוד לסופר מיני כבר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

התכונתי לקונצרן, יוליאן ולא למותג. ברור שאין מה לקנות את האפ, אלא את הזולה מבין הצעות הקונצרן: המיי.

פורסם
התכונתי לקונצרן, יוליאן ולא למותג. ברור שאין מה לקנות את האפ, אלא את הזולה מבין הצעות הקונצרן: המיי.

גם לא בדיוק החלופה הכי טובה, תג מחיר יחסית לגבוה ליתר.

השיקול היה פונטו גרנדה/איבו או אפילו פנדה.

Seat Mii 3Doors

פורסם

בכל פעם שעולה דיון על השלישייה המדוברת עולה הטענה על רעידות בסרק.

בתור אחד שהיתה ברשותו 107 ידנית במשך תקופה ארוכה אני חייב להגיד שזה שטויות, הרעידות קיימות אך לא ברמה שאנשים עושים מזה.

יש יותר רעידות מאשר הרכב הממוצע, אך זה ממש לא הוויברטור שאנשים עושים ממנו על גבי הפורום הזה ואחרים.

בסה"כ המכונית קטנה מאוד, ספרטנית, עם צריכת דלק מצויינת, כסאות שלדעתי נוחים מאוד לקטגוריה. הייתי ממליץ לכל אחד שחושב לקנות רכב מיני לפחות לבדוק אחת מהן.

לגבי הדור החדש שעומד לצאת, הוא בהחלט נראה מעניין מאוד. השאלה היא אם השינויים בו יהיו משמעותיים ושווים את הכסף.

אם הייתי רוצה לחסוך בעלויות הייתי מחכה עד שיהיו מבצעי חיסול מלאי של הדור הנוכחי כשהדור הבא יצא לשוק.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)
גם לא בדיוק החלופה הכי טובה, תג מחיר יחסית לגבוה ליתר.

השיקול היה פונטו גרנדה/איבו או אפילו פנדה.

לא בטוח שהבנתי, אבל ההצעה של קונצרן פולקסווגן היא מתמודדת מכובדת מאד בקטגוריה. היא נפסלה ראשונה לצערי. אח"כ פסלתי את הפיקנטו בגלל נוחות נסיעה ויחידת הנעה בעייתית (חלשה מאד תחת מזגן, בזבזנית למדי ורועדת מעט). ה-i10 החדשה נותנת מענה דל ביותר לחולשות האלו; הן עדיין מוחשיות גם בה.

לפנדה אין אף אחת ממגרעות אלו (להיפך, היא מצטיינת בתחומים הללו באופן יחסי) אך זה בא על חשבון כמה פריטי אבזור משניים בחשיבותם הכוללת, בהשוואה להצעת קונצרן יונדאי: שתי כריות אוויר (הסברתי בעבר למה יתרונן היחסי מתגמד במקרה דנן), חלונות חשמליים מאחור, בלוטות' ומושב נהג מתכוונן לגובה. לדעתי, שווה את ההקרבה ועוד איך.

באספקט השירותי (עלות חלפים, תדירות טיפולים ויחס היבואן) הפנדה פשוט לוקחת את אלו בהליכה - אם אם תרצה, בסל"ד סרק. :lol:

• תוכן חדש...