Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים חידשתי ביטוח, ועכשיו עלה לי רעיון, למה שלא נעשה שרשור (אוליי אפילו דביק) על מחירי הביטוח, סוגי הרכב, וסוגי הנהגים, וכך נוכל אוליי גם לתת חוות דעת שלילית/חיובית על חברת/סוכנות ביטוח והמידע יכול לעזור רבות לכולם.

אז אני יתחיל:

הרכב: מאזדה 6 2006 2.0L

הנהג: בן 32 נוהג מגיל 17, ללא עבר של תביעות.

חובה: 1,260 ש"ח (שלמה ביטוחים (מקבוצת שלמה סיקסט))

מקיף: 2,700 ש"ח (9000000)

כיסויים: שמשות עד הבית, גרר + חילוץ "שגריר", רכב חילופי, מונית עד למקום התאונה.

חוות דעתי:

חברת 9000000 מבטחת אותי שנה שלישית, ואין לי טענות לגביהם, אם הייתה לי שאלה תמיד היה זמינות בטלפון ובמיילים, אני מרוצה.

אם שכחתי משהו אתם מוזמנים להוסיף, כל מידע שיעזור לנו בבחירת הביטוח הבא שלנו ביותר זול/משתלם/נוח וכל הערה תתקבל בברכה.

אני מקווה שהרעיון לשרשור כזה יוכל לעזור לנו, ולתרום לכולם מהידע והכח שיש לכל משתמשי הפורום.

בהצלחה לשרשור :-P

פורסם

חברת ביטוח לא נמדדת רק במחיר אלא בתמורה. שווה להוסיף גם את ההתרשמות מתהליך הפנייה לחברה.

(אין לי מה להוסיף מעבר לזה, כל הרכבים שלי מאז מעולם היו בליסינג)

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם
חברת ביטוח לא נמדדת רק במחיר אלא בתמורה. שווה להוסיף גם את ההתרשמות מתהליך הפנייה לחברה.

(אין לי מה להוסיף מעבר לזה, כל הרכבים שלי מאז מעולם היו בליסינג)

אכן זה חשוב, וכמו שכבר ציינתי, אין לי טענות לגביי חברת הביטוח, תהליך הפנייה לשם חידוש, ובכלל כל שאלה שהייתה לי במהלך השנתיים, קיבלתי תשובה מהירה וברורה, ולא הייתה שום בעית התקשרות.

לגביי טיפול בתביעות, שלא נזדקק (ובנתיים טפו טפו טפו לא הזדקקתי).

• תוכן חדש...