Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סורק תקלות וobd

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה להזמין סורק תקלות מebay את השבב הקטן לא המכשיר הגדול רציתי לדעת איזה obd אני צריך יש לי רכב סיאט קורדובה 2006

איזה OBD אני צריך? והאם עושים בעיות במכס אם מזמינים כזה מאיביאי (סתם שאלה אם מישו יודע)?

תודה

פורסם
שלום

אני רוצה להזמין סורק תקלות מebay את השבב הקטן לא המכשיר הגדול רציתי לדעת איזה obd אני צריך יש לי רכב סיאט קורדובה 2006

איזה OBD אני צריך? והאם עושים בעיות במכס אם מזמינים כזה מאיביאי (סתם שאלה אם מישו יודע)?

תודה

תבדוק את זה

http://www.ebay.com/itm/Super-Mini-ELM327-v1-5-OBD2-OBDII-Bluetooth-Adapter-Auto-Scanner-TORQUE-ANDROID-/271419360388?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item3f31dac484

יש לי אותו ברכב פועל כמו שעון , תמיד מתחבר ותמיד עובד .

• תוכן חדש...