Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לפני יום בדיוק רכשתי סובארו B4 3.0R SPECB ידני, הרכב אמור לעבור יישור קו .

הבנתי מכמה אנשים שיש מוסך טוב שנמצא בגבעת כוח ,שמתמחה בעיקר באמפרזות ובסובארו.

רציתי לדעת אם מישהו מכיר ויודע ויכול להעביר לי טלפון .

גם בה"פ .

תודה

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

תתחדש! קנית את ההיא מיד 2 עם ה75 אלף ק"מ?

תן התרשמות, הרכב הזה מאוד מסקרן אותי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
תתחדש! קנית את ההיא מיד 2 עם ה75 אלף ק"מ?

תן התרשמות, הרכב הזה מאוד מסקרן אותי.

היי מה קורה , כן זה הרכב יצא מעולה בבדיקה שלדה נקייה ,מנוע מעט ריג'קטים,אבל זה התבטא במחיר,צריך ככה"נ שיפוץ מסרק הגה,ואולי קלאצ' או משאבת קלאצ'.הרכב במצב מעולה בכל זאת שנת 2006 .בכל מקרה אצלי אין אולי. השבוע הרכב ייכנס לטיפול 60K שיחליפו לו שם את כל השמנים והפילטרים כולל בדיפרנציאל,וכמובן כל הדברים הכבדים.זהו מעבר לכך הרכב נוסע ונשמע מדהים!!! ללא ספק אחד הרכבים הכי פחות מוערכים וזה אחרי שחיפשתי אלפא 159 Q4 .

נעדכן בהמשך ,בכל מקרה אני מחפש מוסך טוב שיודע לטפל ברכב הזה אע"פ שזה רכב לא מסובך במיוחד.

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

תתחדש ! קנית רכב מדהים.

ואגיד את זה בשקט כדי שבעלי אלפא לא יתעוררו.. הרכב הזה לועס, בולע ויורק אלפא 159.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

אני מטפל ברנו שלי במוסך הילוך שישי בבאר יעקב שהוא גם מורשה סובארו והחברה שם מקצועיים ובעיקר בעלי תודעת שירות גבוהה מאוד. הנה קישור לאתר שלהם http://www.h-6.co.il/center-bear-yakov.php

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם (נערך)

אלפא 159 Q4 זה דגם נדיר מאד.

Avinusha, יצא לך לנסוע בכזה רכב?

גם אני שמעתי המלצות על דורון.

אם תרצה פרטי התקשרות שלו שלח לי הודעה פרטית.

עריכה אחרונה על ידי itamareiny

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם (נערך)

נהגתי באלפא 159 על ארבעת מנועיה השונים, 1.9 הותיק, 2.2 הפופולרי, 1.8T המהנה ביותר ו 3.2 השנוי במחלוקת, בעיקר בגלל המשקל הגדול בפרונט.

ה 159 זה רכב נהדר, שונה מהעדר ומספק שואו יחד עם ביצועים טובים, אבל בהשוואה לרכב הנעה כפולה חזק פשוט אין מקום לתחרות.

*עריכה: עכשיו ראיתי שהבחור חיפש את האלפא Q4 שהיא בעלת הנעה כפולה, עליה לא נהגתי.

עריכה אחרונה על ידי Avinusha

מחשבה בוראת מציאות.

• תוכן חדש...