Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב אנשים .

אני מתכנן בקרוב למכור את הרכב שלי , רנו מגאן קופה 2001 מדהימה . אך ניתקלתי בבעיה , הפרש בין מחירון יד 2 לבין לוי יצחק (שגם ידוע בתור "שוחט" צרפתיות) הוא ענק - הפרש של כמעט 5 אלף , מה לעשות במצב כזה ?

שאלה נוספת היא - ברישיון רכב שלי הרמת גימור שרשומה היא RT שנחשבת להכי גבוהה . אך במחירוח יש רק RT אוטומט , ואין ידני . מה עושים ? ההפרשים במחירים בין הרמות גימור גבוהים , ולכן אני לא רוצה לסמן את ה RN /DY שנחשבות ל"נמוכות" יותר . תודה.

פורסם

הנושא של הבדלי מחירים בין יצחק לוי (שהוא אגב הקובע במקרה של תאונות חו"ח) נטחן עד דק. אתה מוזמן לערוך חיפוש.

כ"כ - במצב שבו נתון רכב מהשנתון שלך (הכוונה לא הכי חדש) ובמצב של השוק (שחיטת מחירים טוטאלית), סוג הגימור לא ישפיע הרבה לדעתי

על המחיר.

מה שאתה כן יכול לעשות, הוא לראות נתונים של רכבים דומים לשלך בלוחות המכירה ע"מ לבקש ככל הניתן מחיר ריאלי (אלא אם כן הרכב שלך הוא ממש מושקע, ק'מ ויד נמוכים).

בהצלחה.

alfa 156 2.5.

פורסם

הרכב הוא יד 4 ועבר 210 ק"מ . (זה נחשב יחסית טוב לשאר הרכבים שנמכרים בשוק) .

העניין הוא שאני רואה אנשים שמבקשים על רכב יד 10 ו3-4 שנים מתחת לשנתון שלי מחיר גבוהה מאוד .

פורסם

עד כמה שאני סולד מלוי יצחק, הוא המחירון הרלוונטי, לפחות כנק' התייחסות. מחירון יד 2 ניזון מהנתונים שמזינים המפרסמים בעת הורדת המודעה מהלוח. מעבר לעובדה שהורדת המודעה אין פירושו בהכרח כי אכן הרכב נמכר, הרי שבין אם נמכר ובין אם לאו, המפרסם מזין את מכיר המכירה ככל העולה על רוחו ומכך נגזר המחירון של יד 2. לפיכך, המחירון הזה איננו רלוונטי, לפחות לטעמי.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

תמכור במחיר שאתה חושב לנכון. אם מישהו אומר שאצל יצחק לוי זול יותר, תגיד לו לקנות מיצחק לוי.

כל דבר עולה מה שמוכנים לשלם עבורו. בהצלחה.

אז איפה יצחק לוי רלוונטי? ביטוח. הביטוח מסתכל רק על יצחק לוי, ומפחיט מהמחיר שיצחק לוי קבע.

פורסם

אני לא אומר האם למכור לפי המחירון של לוי יצחק או לא. אני אומר שכנק' התייחסות לפיה מחליטים לפרסם רכב למכירה, ככל שיש כזו והמחיר לא מונפץ סתם, אז מחירון לוי יצחק רלוונטי בעוד שמחירון יד 2 לא משקף כלום חוץ מגחמה, ולעיתים אגו, של מפרסם ההודעה.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

כשאני רכשתי את הרכב , רכשתי אותו לפי מחירון יד 2 עם היתגמשות . יהייה ממש לא פייר עכשיו למכוא לפי לוי יצחק השוחט .

פורסם

אני מכרתי רכב לפני כחודש. לאחר שמכרתי והורדתי את המודעה, נשאלתי בכמה מכרתי אותו ואז עמדו בפניי מס' אפשרויות: א. לרשום את המכיר שמכרתי בו. ב. לרשום מכיר שלדעתי היה ראוי שאמכור בו (ותתפלא כמה אגואיסטים יש). ג. לא לרשום כלום מאחר והבנתי מה המשמעות.

בחרתי ב -ג. ושלא תבין לא נכון, אני לא רואה במחירון לוי יצחק תורה מסיני. אך כשאני רוכש או מוכר רכב, לצד בדיקת מחירם של אקזמפלרים דומים ביד 2 (אלא אם אין,כמו שקרה לי כאשר מכרתי את הלאון 2009 הידנית שלי), מחירון לוי יצחק משמש לי גם כנק' התייחסות, מה שמחירון יד 2 ממש לא יוכל להיות.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם
תמכור במחיר שאתה חושב לנכון. אם מישהו אומר שאצל יצחק לוי זול יותר, תגיד לו לקנות מיצחק לוי.

שמעתי חכמים כמוך אומרים את זה כמה פעמים. על זה עניתי למוכר שהוא מוזמן לבקש ממערכת יד2 שיוסיפו לו כמה אלפים אם הוא חושבים שמגיע לו.

כמו שbenj אמר, במקרה של תאונה כשצד ג' אשם (בדר"כ לא מבטחים ביטוח מקיף רכב בן 13) אתה מקבל את הפיצוי לפי מחירון לוי יצחק. אם קנית את הרכב יום לפני ושילמת עליו 5000 ש"ח יותר, זאת בעיה שלך.

פות"ש, אתה יכול לפרסם לפי מחיר מחירון של יד2, אני לא יודעת כמה הרכב שלך מבוקש בשוק ובכמה תצליח למכור בסופו של דבר. אם אתה לא לחוץ למכור, לנסות תמיד אפשר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הרכב הוא רנו מגאן קופה 2001 , ידנית צורה חדשה . הרכב מבוקש יחסית בתנאי שבאמת האקזמפלר שמור . בנוסף שכרכשתי את הרכב כמעט כל המוכרים אמרו לי " זה רכב שנמכר במעל מחירון בדרך כלל " .

פורסם

לא סותר את מה שנאמר כאן, ולא הופך את מחירון יד 2 לאמין גם בהקשר זה. אם באמת מדובר באקזמפלר שמור, גם אם לא באופן קיצוני אך משמעותית ביחס לאלטרנטיבות, אז יכול מאוד להיות שימכר מעל למחירון (זה תלוי בהמון משתנים כגון: קהל היעד, מידת הנדירות ועוד). אבל ה-״מעל המחירון״ כאן הוא לוי יצחק.

בן.

BENJ:

ROY:

• תוכן חדש...