Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אלו הדרישות שלו אני מאמין שמשפחת ה107 ישרתו את הצרכים שלו הרבה יותר טוב מסיריון, בטח ובטח בצריכת הדלק.

אבל שוב, אם הוא החליט לפסול את הרכב מראש זה כנראה מה שיקרה בפועל וזה הפסד שלו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

נראה לך שטויוטה יפלו עם הדוושה הנ"ל שוב. (רמז: זה עלה להם הרבה כסף).

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
רק אני חושש שמא ה-107 חולקת את דוושת התאוצה הקאיזנית עם אחותה מהמזרח?

גם אם כן, מדובר במנוע צנום עם מומנט מגוחך כך שגם אם המצערת מחליטה לפתע להתפס במצב פתוח לרווחה, תפגין קצת החלטיות על דוושת הבלם והכל בסדר.

פורסם (נערך)

אשתף את דעתי מניסיוני ,

חברה מסוימת באזור המרכז רכשה כ16 רכבים מהסוג הנ"ל באוקטובר 2012 כאשר כל רכב עובד 24/7 ועושה בממוצע 300 ק"מ ביום, ובנוסף קיימת תחלופת נהגים גדולה כאשר על רכב מסוים נוסעים מעל 14 אנשים בשבוע (משמרות).

הרכבים כעת בסביבות 160K-170K ק"מ.

החברה משלמת ללובניסקי על אחריות מלאה לטיפולים ותיקונים והרכבים מטופלים אך ורק במוסכים המורשים של הרשת.

הרכב אכן זהה לגמרי לC1 ולטיוטה כאשר רק הסמל במרכז ההגה וטיפה עיצוב חיצוני שונים.

הגיר הרובטי גם כאשר הוא תקין לגמרי אינו נותן חווית נהיגה בלשון המעטה, אך בזכותו הרכב מציג נותני צריכת דלק מצוינים.

הבעיה היא שאין יום שאחד מתוך ה16 רכבים לא במוסך מסיבה כזאת או אחרת כאשר החל מ40K ק"מ החלו בעיות עם הגיר כשהבעיה העיקרית היא שהרכב נתקע בניוטרל באמצע נסיעה ולא מעביר הילוך, הרכב נכנס למוסך עשרות פעמים ללא פתרון ארוך טווח.

לדעתי האישית, המצב נובע לא בהכרח בגלל איכות הרכב אלא מפני שהרכב אינו בנוי לעבודה כזאת אינטנסיבית ולתחלופת הנהגים.

הייתי מכניס לשיקולי הרכישה שריבוי נהגים ונסיעה אינטנסיבית ומאומצת גורמים לבלאי גדול ומהיר יותר, אך מכיוון שהדבר קורה ללא יוצא מן הכלל בכל הרכבים צפוי שהבעיות הן שורשיות ויחזרו על עצמן גם עם נהג יחיד כנראה שבשלב מתקדם יותר.

עריכה אחרונה על ידי Popeyes
פורסם

איני חושב שהבעיה ברכבים,כניראה קורעים אותם שם,במיוחד עם כזאת תחלופה,אנשים מרגישים שזה לא שלהם,דבר שני רכב שעושה במאט פחות משנתיים 160 אלף! זה הרבה הרבה מעל הנורמה,בטח לרכב כזה,ככה שלא בטוח איך רכבים אחרים היו מתנהגים תחת כזאת נסיעה עצומה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אלפא, דרך אגב בדקתי ב-107, וכשאתה לוחץ על ברקס וגז ביחד הדוושה של הגז מנוטרלת באופן אוטומטי.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם (נערך)
אשתף את דעתי מניסיוני ,

חברה מסוימת באזור המרכז רכשה כ16 רכבים מהסוג הנ"ל באוקטובר 2012.

החברה זו "מוקד אמון" במקרה?

אם כן אז מובן לחלוטין, למה הרכבים לא מפגינים אמינות.

עריכה אחרונה על ידי teyal
פורסם

אכן ראיתי את הרכבים האלה אבל אל תשכח שלפני זה היו לסיירים שלהם רכבים אחרים כך שניתן בקלות להשוות את כמות התקלות שיש כיום למה שהיה לפני. גם את צריכת הדלק ניתן להשוות.

מכיוון שהרכב נמצאים בחוזה ליסינג מול לובינסקי לא ניתן לאמוד האם העיסקה הזו הייתה כדאית אלא רק לאמוד את כמות הימים שהרכב היה מושבת יחסית לרכבים שהיו קודם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
איני חושב שהבעיה ברכבים,כניראה קורעים אותם שם,במיוחד עם כזאת תחלופה,אנשים מרגישים שזה לא שלהם,דבר שני רכב שעושה במאט פחות משנתיים 160 אלף! זה הרבה הרבה מעל הנורמה,בטח לרכב כזה,ככה שלא בטוח איך רכבים אחרים היו מתנהגים תחת כזאת נסיעה עצומה.

זה בדיוק מה שאמרתי. ייתכן והבעיות הן כתוצאה מהתפעול והאחזקה.

החברה זו "מוקד אמון" במקרה?

אם כן אז מובן לחלוטין, למה הרכבים לא מפגינים אמינות.

כן

אכן ראיתי את הרכבים האלה אבל אל תשכח שלפני זה היו לסיירים שלהם רכבים אחרים כך שניתן בקלות להשוות את כמות התקלות שיש כיום למה שהיה לפני. גם את צריכת הדלק ניתן להשוות.

מכיוון שהרכב נמצאים בחוזה ליסינג מול לובינסקי לא ניתן לאמוד האם העיסקה הזו הייתה כדאית אלא רק לאמוד את כמות הימים שהרכב היה מושבת יחסית לרכבים שהיו קודם.

אני לא יודע אבל אני מעריך שקצין הרכב עשה את השוואה, כתוצאה מהאחריות עיקר ההוצאות הנוספות נובעות מכך שמכעט כל יום יש לפחות רכב אחד במוסך, ועל כל רכב כזה יש רכב חלופי ( המרוויחה הגדולה מהעניין שלמה סיקסט) אבל גם אם נקח 364 ימים כפול 100 ש"ח ( למרות שאני מעריך שלקוח כזה מקבל מחיר טוב יותר ) נגיע לחצי מעלות של רכב אחד.

במקום שהדבר היחידי שמעניין הוא הוצאה מינמלית, עדיף לקנות את הרכב הזול ביותר גם אם הוא פחות מתאים ולשלם את האחריות, וגם במחיר של רכבים חלופיים והתעסקות זה זה יוצא זול יותר מאשר להשקיע ברכב שהמנוע והגיר יכול לעשות הרבה יותר ( למשל הבחירה של נהגי המוניות סקודה אוקטביה), כיווון שאותו שכר משולם לקצין הרכב אז תהיה לו קצת יותר עבודה? לא נורא, כנ"ל לגבי אחראי סיירים וכנ"ל לסיירים שמשמרת עצמה.

הם לא בחוזה ליסינג, החברה רכשה אותם ורק משלמת תשלום קבוע על אחריות תקינות הרכבים (גרר+ טיפולים שטופים + תקלות). וכמו שאמרת קשה להשוואות מכיוון שהדבר לא בוצע קודם בחברה.

במקרה של ליסינג היו מבצעים החלפה לדעתי.

פורסם

לא מבין למה קונים רובוטי כרכב עבודה.

הבעיה שציינת לא הייתה מופיעה בגיר ידני.

לגבי יחס הנהגים לרכב, ואופי נהיגה אגרסיבי ומזלזל, אפשר למנוע את זה.

במוקד שיש לי בישוב, הסיירים נוהגים רגוע, נדיר שאני שומע חריקות או מנוע צועק, וגם אם כן אז זה שיש מקרה חירום וגם זה נדיר.

• תוכן חדש...