Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר שהיה מעוניין בפיזו 107 משומשת, ובצדק. לשימושים שלו ולתקציב שלו זה רכב אידיאלי.

אלא מה? יצא לו לדבר עם איזה מוסכניק(כמובן שדרך אמא של סבתא של דודה), והוא אמר לו שלמרות שהיה שיתוף פעולה עם טויוטה, החלקים המשותפים הם רק החלקים המרכזיים(מנוע וגיר אני מניח) וכול השאר הוא נפרד לחלוטין. אי לכך, הפיז'ו היא עדיין פיז'ו לכול דבר ואחרי 5 שנים שהרכב על הכביש, יתחילו בעיות. הכול גם מנסיון של אותו מוסכניק, כמובן.

האם למישהו יש איזה אסמכתא שאומרת בוודאות שה-107 והאייגו זה אותו רכב בדיוק, ובעל אותם חלקים?

פורסם

מה הוא רוצה, תעודת מקוריות? שיראה בויקיפדיה שהן יוצאות מאותו פס ייצור. פס הייצור, אגב, בצ'כיה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בתור בעלים של פיג'ו 107 משנת 2009, אני יכול לומר לך שהרכב ברובו זהה לטויוטה אייגו ולסיטרואן סי 1, 99% מהחלקים זהים, כל החלקים המכאניים וכל המערכת החשמל הם של טויוטה. הדברים היחידים שאולי תמצא שאיכשהו קשורים לפיג'ו הם חלקי התאורה ומפסקי הרמה של החלונות הקידמיים ועוד כמה דברים קטנים כמו אנטנה של רדיו ואיתותי צד וידיות של הדלתות.

בקיצור אם האוטו הזה בתקציב שלו והוא עונה לצרכיו שיקנה אחד כזה כי האוטו מפגין אמינות מאוד גבוהה ובנוסף להכל הוא גם חסכוני.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם (נערך)

מעניין אותי איפה המוסכניק הזה עובד ומה הניסיון שלו.

מישהו פה אמר שבחיבור למחשב רואים את ה107 כאייגו, או שאני מתבלבל.

תראה רק כמה פסיכולוגיה יש לסמלים השונים.

מעניין אותי מה הוא יגיד אם בר רפאלי תעבור מול המוסך שלו עם דייהו נובירה.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

אני בדעה שלא כדאי להכניס ראש בריא למטה חולה, ולכן לא כדאי לנסות לשכנע את החבר.

אתה הסברת את הנקודה שלך, הוא הקשיב לדברי המוסכניק ומכאן והלאה הוא כבר ילד גדול וזאת ההחלטה שלו.

נניח שבסופו של דבר הוא ישמע בקולך וירכוש פיג'ו 107, ולרוע מזלו זה יהיה לימון. ברור לך אל מי הוא יבוא בטענות, נכון?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם (נערך)

+1 .

אי אפשר לשכנע מישהו שמקשיב לאיזה גאון תורן. שיקנה דייהו נובירה.

עריכה אחרונה על ידי discoTD5

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אני בדעה שלא כדאי להכניס ראש בריא למטה חולה, ולכן לא כדאי לנסות לשכנע את החבר.

אתה הסברת את הנקודה שלך, הוא הקשיב לדברי המוסכניק ומכאן והלאה הוא כבר ילד גדול וזאת ההחלטה שלו.

נניח שבסופו של דבר הוא ישמע בקולך וירכוש פיג'ו 107, ולרוע מזלו זה יהיה לימון. ברור לך אל מי הוא יבוא בטענות, נכון?

הוצאת לי את המילים מהאצבעות.

+10000

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

הפיגו נמכרת פה כבר מספר שנים,נו ויש מלא תקלות? מה כבר יכול להתקלקל ברכב כול כך פשוט?

לאבא שלי יש פיגו 107 מודל 2012 רובוטית,והוא מבסוט ממנה,מאוד חסכונית,זולה לאחזקה,וכמו שפירסמתי פעם,אפילו על המנוע של הפיגו יש סמל של טיוטה,מוסכניק שחיי בעבר,זה מה שיש לי להגיד עליו.

מעניין מה דעתו על פיאט פנדה המתחרה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אל תתאמץ יותר מדי כמו שאמרו לו פה, פשוט תגיד לו שיעשה חיפוש קצר בגוגל ואם הוא לא השתכנע שיעבור לדגם הבא.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

על איזה ברכב באותו סגמנט המוסכניק ממליץ לו? יאריס?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא בדיוק סגמנט אלא יותר על פי דרישות לתקציב של 30-40 אלף, חסכוני, לנהג יחיד ללא מטען.

הוא המליץ לו על דייהטסו סיריון, יאריס, ניסאן מיקרה, וסוזוקי אלטו(הוא לא מכיר את הרכב, אבל מסתמך על מוניטין האמינות של סוזוקי)

פורסם

כמובן שאלטו ולא פנדה, שהיא פח אשפה איטלקי.

הבעיה עם מוסכניקים - ויסלחו לי מי מהם שקוראים וכותבים כאן, שהם כנראה ההיפך הגמור מכך - שהם רובם ככולם, לא הכלים הכי מחודדים בקלמר, בלשון המעטה. לסמוך עליהם בעניינים שחורגים אפילו במעט מחוץ לשדה העבודה שלהם, הוא לא דבר נבון במיוחד.

:idea:
  • תוכן חדש...