Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג מונית שניסה לדרוס אותי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הערב יצאנו בשעה יחסית מאוחרת לתל אביב,

וכשהגענו עם החברים לתל אביב, רצינו לחזור לבת ים.

ניגשנו למונית הראשונה שעמדה ליד הכביש ואמרנו את היעד, הנהג אמר 120 ש"ח, מחיר מוגזם מן הסתם.

אמרתי לו שנסע עם מונה, על מה שהוא צחק, ואמר "שים לי בכיס פה ערבון 130₪ ונסע מונה"

וכשצעדתי מלפנים לאוטו לרשום את מספר הרכב, הוא פשוט שם גז, ואם לא הייתי קופץ, הוא היה דורס אותי,

פשוט ככה, דורס.

חבר שלי רשם את המספר, ואני זוכר את דגם האוטו, קיה ריאו.

אני שוקל להגיש תלונה במשטרה, האם העניין שווה את הזמן שלי?

תודה

🤔

פורסם

מנסיון דומה שנגמר הרבה יותר גרוע, לצערי ממליץ לך לרדת מהגשת תלונה.

אצלי המקרה כלל עדים, מספר רישוי חלקי שכלל את שלושת הספרות האמצעיות, ועוד מתנות כאלה ואחרות למשטרת ישראל.

אחרי הגשת תלונה, טלפונים מהמשטרה, הזמנה לעדות מורחבת באגף התנועה של מרחב ירקון, עוד טלפונים מהמשטרה, והמתנה של חודשים פלוס מינוס,נסגר מחוסר ראיות.

ובנימה זו, אם מישהו מכיר נהג מונית ממוצא ערבי, סקודה אוקטביה אם זוכר נכון, שמספר הרישוי האמצעי שלו הוא 777, אשמח שתפנו אליי בפרטי.

"יאללה בירי".

פורסם

אם יש לך זמן מיותר אז לך על זה, ולו רק כדי לתת לו את הרגשת הפחד של השיחה מהמשטרה לתת עדות, זה כמובן במקרה שהוא אדם מן הישוב ולא אחד שלא מזיז לו.

אחרת וותר על התענוג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...