Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

שווה.

בעצם עזוב, עשיתי גוגל.

לא שווה.

עריכה אחרונה על ידי ExoduS
גוגל

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

האם זו רמת המחירים של הרכב יחסית למתחרות ה"לא מסוגננות" (I10 וכו') גם באירופה? נראה מחיר הזוי קצת.

פורסם

משהו מוזר נהיה עם התמחורים של אופל.

קודם הקסקדה במחיר יותר גבוה מבמתחרות, עכשיו האדם במחיר הרבה יותר גבוה מה-500.

ואני חשבתי שהאפ יקרה יותר מדי....

כנראה שחוץ מקורסה opc, אופל לא רוצה למכור שום רכב נישה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה המחיר של הרכב בחו"ל?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אופל קורסה בתחפושת ומחיר מוגזם, שווה מאוד.

עריכה: ובינתיים לפי מה שהבנתי היא מגיעה רק עם גיר ידני, מה שמקטין את קבוצת המיקוד של הדגם הזה לאנשים שאוהבים לקנות רכב יקר בעשרות אלפי שקלים מרכב דומה לו בסמל, בגודל ובביצועים רק בגלל שהוא נראה יותר יפה ומעוצב וגם אוהבים גיר ידני.

בהצלחה שמלצר.

עריכה אחרונה על ידי DJI
הוספה

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)

אופל מותג בנסיגה. במקום להציג מחליפה לקורסה, מה שהם מסוגלים לעשות זה לקצץ את הפלטפורמה הקיימת שלה שפותחה בשיתוף עם פיאט לפני עשור(!) ולהציע על בסיס לה מכונית מיני פרימיום (עאלק) כמו ה-500.

זה בעצם דומה מאד למה שקרה לפיאט ב-2007 עת הוצגה ה-500. מכאן אני מסיק שהקורסה הבאה תיראה כמו אדם מוגדלת, על בסיס הפלטפורמה הישנה (ע"ע פיאט 500L) ואכן יש לכך סימוכין בדמות תמונות ריגול ברשת. הבעיה היא שבזמן לפיאט יש שווקים חוץ אירופיים (דרום אמריקה בעיקר, אבל לא רק), לאופל אין כלום מזה...

כך חולפת לה תהילת עולם.

נ.ב. המחיר כמובן, מופרך. היה צריך ליישר קו עם תמחור ה-500 עד כדי 10% מעל. בסכום הזה, אפילו אימפריית שמלצר תצטרך הרבה הצלחה.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם

ניסיתי לקנפג רכב דומה למה שמציע שמלצר באנגליה, הגעתי ל13,175 פאונד. אם כי שם המנוע מגיע עם מיפוי 100כס ולא 85כס. (לפוי ויקיפדיה מנוע זהה רק מיפוי שונה)

פולו, לצורך העניין, מתחילה מ10,770, פיאט 500C החל מ13,160.

על פניו הרכב פשוט .. יקר, זה לא שמתמחרים אותו גבוה בארץ, הוא פשוט כזה.

100K זה מחיר סיפתח שנותן להם אפשרות להוריד 7~8~10 אלף במבצע "חבר", להציע טרייד אין במחירון מלא.. וכו'. (פחות או יותר כמו כל מחירון של רכב חדש בארץ)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

Car  mycar = new Car(Car.Brand.Opel, Car.Opel.Model.Adam, 100000);
if(mycar.Price == 100000)
   Console.out.Println("Shave");
else
   Console.out.Println("Lo Shave");

בדקתי, אופל אדם שווה 100,000ש"ח

מצד השני אם לחשוב, יש לה מחיר של סופר מיני ממצעת ומראה הרבה יותר אטרקטיבי מסופר מיני אסיאתיות. מי שחשוב לו המראה, זה יכול להיות אופציה מעניינת. מנוע טיפה חלש, חבל שזה לא טורבו במחיר הזה, כי דגם טורבו עולה כימעט כמו סופר מיני חמות וחזקות יותר.

אני מקווה שמחירים של הטורבו ירדו לכיוון של ספארק RS ואז זה יהיה אחל'ה דיל (מקווה שיהיה אפשר לקחת כזאת 0ק"מ יד ראשונה מליסינג וכד', מבצע כלשהו עם מחיר טוב).

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הם היו ממחזרים איזה דגם חביב מהעבר אולי המחיר היה מתקבל בפחות התנגדות, למשל את הקדט city.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הבעיה היא שמיושנותה של הפלטפורמה מורגשת מתחת לעור של האדם - יחסית למכונית שהוצגה אך לפני שנתיים ומכוונת ל"פרימיום", יש לה כמה בעיות: בידוד לקוי, איכות נסיעה פושרת והיא אינה מצטיינת בבטיחות. כך לפי ביקורות באירופה.

מישהו ישב ו\או צילם אותה באוטומוטור? היא כבר נמצאת באולמות התצוגה?

:idea:

• תוכן חדש...