רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,553 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
אני מעוניין למכור את האוטו של הוריי ,מחירון יד 2 מראה לפי הקוד והמפרט שמחיר הרכב - 39,300 מצד שני בלוי יצחק אני לא מוצא את הקוד המדובר אבל אני מכניס שם מזדה 3 קומפורט משנת 2004 עם המנוע המדובר המחירון שם מראה - 26,000 הכיצד פער כזה מטורף ?? לא יודע בכמה לפרסם את האוטו...
הודעה אחרונה מאת Eily, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בטיול שלי בהונגריה נתקלתי במקרה במפגש מועדון פיאט 500 שלהם. אין לי מה יותר מידיי להרחיב חוץ מלהעלות תמונות. תמונות נוספות בהודעות הבאות
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני עושה כרגע קורס נהיגה מבצעית בצבא ונוהגים על האמרים פתוחים וממוגנים, דוידים, רנגלרים ועוד... הנהיגה שלי ממש לא טובה. נוהגים בצירי עפר אבנים שטח קשה עם בורות באמצע הדרך, אם אני מגביר טיפה אז אני לא שולט בהיגוי, בהאמר רחב לא תמיד אני מרגיש את הימין. מנסה להתאים את המהירות לתנאי הדרך אבל לא תמיד יוצא לי, נכנס לבורות כי אני רואה אותם כשאני כבר ממש קרוב, אדיש בנהיגה ואני לא יכול לשלוט בזה. אני לא יודע אם זה קשור שמאז שעשיתי טסט לפני שנתיים נהגתי אולי 10 פעמים נסיעה של רבע שעה לעבודה. אני רוצה לעבור את הקורס ולדעת איך נוהגים כמו שצריך אבל לא יוצא לי ואם אני אמשיך ככה אני אכשל. יש לכם טיפים בשבילי?
הודעה אחרונה מאת TDean, -
- 0 תגובות
- 470 צפיות
האם יש עלוקה הנשלטת עם פיקוד מקו CAM BUS או שנעשה שימוש בטכניקה מתוחכמת אחרת. איפה אפשר למצוא מידע טכני על סוגי העלוקות ושיטת ההתחברות לרכבים. מישהו יכול לתת הסבר כללי על שיטות השליטה המתקדמות בניתוקים ,
הודעה אחרונה מאת ד ו ד, -
- 15 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
כתבה במאקו על שוטרת אש..... http://www.mako.co.il/pzm-magazine/Article-7df2850daa62141006.htm כל הכבוד!
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
- 8 תגובות
- 3 אלף צפיות
היי חברים. ברשותי B4 3.0R עם מערכת ה si-drive. תהיתי האם המערכת הנ"ל מורידה ומעלה הספק (בהתאמה) עפ"י המצבים השונים ? או שמא היא רק משנה את תגובת הגיר ואופי המצערת ? אחדד, האם במצב אינטלג'נט (הרגוע ביותר) ניצול הספק המנוע אינו במלואו למרות שהמצערת פתוחה עד הסוף ? אשמח לקבל תשובות על בסיס ידע וודאי ולא ניחוש, כמו כן, אם ישנו קישור אמין שאפשר לקשר אותי אליו, אשמח. תודה !
הודעה אחרונה מאת Avinusha, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
****נא לא לפתוח שרשורים עם לינק ללא תוכן**** בבקשה תראו.
הודעה אחרונה מאת Dirty, -
- 9 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
מי צורכת יותר דלק? האם אני ירגיש את ההבדל בכיס?
הודעה אחרונה מאת nir100, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 151 תגובות
- 14.8 אלף צפיות
אירוע מרצדס לחברי CarsForum - יוצא לדרך. חברת כלמוביל, יבואנית מרצדס לישראל, הזמינה נבחרת של כ-20 מחברי הפורום לאירוע שכולו מרצדס. מטרת האירוע עם מרצדס, כמו כל האירועים האחרים שאנחנו עושים (לא שכחתם את האוקטביה RS, נכון?) היא ליצור חיבור טוב יותר בין חברי הפורום (כלומר אתם) לעולם הרכב הישראלי ולאנשים שמובילים אותו. גם הפעם, במרצדס לא הסתירו מאיתנו דבר. היום התחיל בשיחה של כשעתיים עם עמית, מנהל היבוא והסחר של מרצדס ישראל. הייתה שיחה מרתקת (לפחות בעיני) ומאוד פתוחה. כולל, כן כן, נושא התמחור של דגמי מרצדס השונים בישראל. חוץ מזה דיברנו קצת על נושא דגמי הסטיישן שאין בארץ ("הבאנו CLS שוטיינג ברייק אחת לניסיון. היא עמדה אצלנו באולם 364 ימים ונמכרה ביום האחרון במחיר הפסד" -…
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
תוצע עם מנועים חדשים וגיר כפול מצמדים. המראה קוריאני/ יפני, אין זכר לאמריקאי. http://www.cartube.co.il/תמונות-ראשונות-שברולט-קרוז-2015-החדשה
הודעה אחרונה מאת omar87, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 4 אלף צפיות
היי, האם מותר עם רישיון רכב פרטי (B) לנהוג ברכב עד 3500 טון אבל עם יותר מ-8 מושבים (שאין בהם שימוש)? האם הוצאת המושבים ונסיעה עם תא מטען ענק (הובלה) חוקי? תודה!
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
- 8 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום חברים ברשותי רכב סיטרואן סאקסון מודל 97. הרכב נקנה באופן זמני עד קבלת הרכב החדש שהזמנתי (תמונות בקרוב). ברצוני להוריד את הרכב מהכביש ולמכור אותו לברזל בלבד. ממה שאני מכיר יש לפנות למשרד הרישוי ולבטל את הרשיונות של הרכב. לאדם שאני מוכר לברזל אני עושה זיכרון דברים,רכב הינו לפירוק לברזל בלבד ללא סחר בחלקים (במיוחד המנוע). אשמח לקבל הכוונה בנושא וכיצד לעשות את התהליך בצורה הטובה ביותר ללא חששות. מה צריך להיות לסוחר ברזל מבחינת רישיון לעסוק ירוק לברזל? מה צריך לעשות קודם,עברת הרכב למגרש של המוכר (רכב במצב נסיעה),אז לגשת למשרד הרישוי לביטול הרשיונות והורדת הרכב מהכביש? אשמח לעזרה
הודעה אחרונה מאת umardekar, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום חברים. לפני כמה שבועות נסעתי עם כמה חברים ל-"קארטינג על הדרך" שנמצא במג'ד אל כרום. אורך הזמן על המסלול הוא 10 דקות בכל פעם. בסופן של עשר הדקות מאד נהנו, היה טעם של עוד ורצינו להמשיך, אך מפאת המחיר היקר (40 ש"ח לעשר דקות) הוחלט ביחד שנסתפק בזה לעת עתה. מאד הייתי רוצה לצאת בסופ"ש הזה שוב עם כמה חברים לנהיגת קארטינג, אבל המחירים הם פשוט שוד לאור יום. מישהו מכיר מסלול קארטינג במחיר שפוי באזור הצפון? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת omar87, -
-
- 2 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מישהו יודע היכן אפשר להשכיר שברולט קאמרו בארץ אם בכלל
הודעה אחרונה מאת mysterio57, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
לנד רובר מציגה טכנולוגיה יפה מאד לטעמי, שתיכנס לשימוש בדיסקברי החדש: תא מנוע "נעלם" שמאפשר לראות את פני השטח. רק שלא יציגו תא נוסעים נעלם, שלא יראו מה אנחנו באמת עושים בזמן נסיעה
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
פנדה במבצע באלדן 1 2
מאת bigbosf-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
רציתי לשתף למי שמחפש. יש פנדה 2013 עם 20,000 ק״מ ב41,000 שקלים. ראיתי את זה באתר שלהם.
הודעה אחרונה מאת Applez, -
-
הנהגת, כדי לתת למישהי לחצות את הכביש החליטה לעצור בפתאומיות, למרות שניסיתי לעצור ושמרתי מרחק סביר, לא הצלחתי לעצור בזמן ונגרם לה נזק קטן. יש מצב שאני לא אשם? מה עלות של כזה דבר יכולה להיות, ירד קצת צבע מהפגוש ויש עיקום קטן. זה תועד בוידאו.
הודעה אחרונה מאת phpclub, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
עקב עבודות הגשה כסטודנט- אני מחפש קובץ מסודר (עדיף exel) של נתוני מכירות רכבים מהשנים האחרונות. אם למישהו יש מושג/גישה אשמח. (חיפשתי בלשכה המרכזית לסטטיסטיקה אבל הקובץ שם לא נוח לעבודה). תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
אז היום בשעה טובה (או שלא) עשיתי את התאונה הראשונה שלי לאחר 10 שנות נהיגה (כולי תקווה שיעבור אותו פרק זמן עד התאונה הבאה). התאונה עצמה לא הייתה רצינית, סך הכל מספר שריטות על הפגוש וקצת צבע שירד. זה קרה באחת מכיכרות העיר באר שבע, נכנסתי לכיכר כדי לפנות שמאלה, ומימיני הגיעה סיטרואן כסופה, נהוגה בידי נהגת (אלא מה). כשהתקרבתי לנתיב הכניסה שלה לכיכר ראיתי שהיא נוסעת מעט מהר, אבל הייתי בטוח שהיא תעצור (אם הייתי עוצר כל פעם שמישהו מגיע מהר לא הייתי מצליח להגיע הביתה). לצערי, ברגע שהדלת האחורית שלי הייתה מולה הבנתי שהיא כנראה לא תספיק לעצור, אז שברתי את ההגה שמאלה ונתתי קצת גז כדי לנסות להתחמק מפגיעה. לצערי זה לא לגמרי הצליח (אם כי ללא ספק מנעתי תאונה קשה יותר מבחינת נזק לרכב/ש…
הודעה אחרונה מאת Liav-H, -
- 1 תגובות
- 935 צפיות
מתוך אתר "אוטו": קישור לכתבה - http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-31046-%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%90%D7%9C%D7%A4%D7%99%D7%9F-%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%9D-%D7%9C%D7%AA%D7%97%D7%99%D7%99%D7%94-%D7%91-2016.aspx בכתבה יש את ההיסטוריה של אלפיין בקצרה, אבל מה שהכי חשוב, זה שבסוף הכתבה יש סרטון של האלפיין A110-50 קונספט שהוצגה לא מזמן, לצד האלפיין A110 המקורית. סרטון ערוך בצורה מדהימה! לעצלנים: [video=youtube;-11A-FtTibs] למשקיענים שרוצים לראות ולשמוע כמו שצריך:
הודעה אחרונה מאת In Flames, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 636 צפיות
http://www.iga.co.il/newsletter/news_352.html
הודעה אחרונה מאת igaadmin, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
שלום אני נהג חדש צעיר ולאבא שלי יש רכב מהחברה ואמרו לי בחברה שרק הבת זוג יכולה לנהוג ברכב. לכן השאלה שלי היא האם זה אומר שאין ביטוח לנהג חדש צעיר ? ומה קורה עם אני נוסע ברכב עם אבא שלי במקרה כזה ? ואם עוצר אותי שוטר, יכולים לשלול לי את הרישיון בגלל זה למרות שאבא שלי ברכב ? האם יש דרך לפנות לחברת ביטוח ולבטח באופן עצמאי את הרכב לנהג חדש צעיר ? תודה
הודעה אחרונה מאת Mega, -
-
לפי מבזק ב-ynet. "תקלות טכניות שונות, ובהן תקלה בכבלי כריות האוויר".
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קודם כל שלום, בקשה קצת טיפשית כי אף אחד לא ממש מכיר אותי, אבל אני צריך יום חמישי להרים את האוטו ולפרק 4 גלגלים, אין לי איך להשיג 4 בוקים , יש פה אולי מישהו מאיזור המרכז שיכול להשאיל או להשכיר לי 4 בוקים ? אני ישאיר תעודת זהות או כל דבר. אני מרמלה, הודעה פרטית, תודה !
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 1 תגובות
- 745 צפיות
שלום לכולם ! אני מעוניין לפתח קבוצה של אנשים בעלי רכבי קבריולט ובכך לעניין את תושבי הארץ בתערוכות שנבצע וכדומה לכן , למי שיש פה רכב קבריולט - שיגיב פה ובכך אצרף אותו לקבוצה בפייסבוק או שישלח לי פה הודעה בפרטי . תודה
הודעה אחרונה מאת Guy_25, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
הערה: שקלתי כותרת מתריסה יותר, אבל ויתרתי. הפורום הזה שופך המון פוטונים על מהירות ובעיקר על הסלוגן "מהירות הורגת". אבל לדעתי מעטים הנהגים כאן שיודעים כיצד יש להתאים את מהירות הנסיעה לתנאי הדרך. עזבו לרגע את המהירות על התמרור, כל מה שאתם צריכים לעשות כנהגים הוא להתאים את המהירות לתנאי הדרך. אז האם מהירות אמנם הורגת? בוודאי שכן, והרבה! מהירות שאינה מתאימה לתנאי הדרך תוביל לחוסר יכולת לעצור בזמן ולפגיעה במכוניות אחרות, בהולכי רגל או בעצמים דוממים, שאז עיקר הנזק יהיה של הנהג הפוגע. היא תוביל לסטיה מהנתיב בעיקולים או בתנאי דרך חלקים ולפגעים נוספים. התאמת המהירות לתנאי הדרך מבוססת על מספר קריטריונים שניגע בהם, אבל הראשון והחשוב ביותר הוא: לנסוע במהירות בה תוכלו ל…
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
סתם התעניינתי במחירים של רכבים בארהב. ראיתי שהBMW הכי יקרה בלוח זו הZ8 שיש ממנה לא מעט ואף אחת מהם לא מתחת ל100 אלף דולר. השמורות נמכרות ב180 אלף דולר. השאלה בכותרת.
הודעה אחרונה מאת D.liven, -
-
- 23 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
http://www.mako.co.il/news-israel/local/Article-b30ddddbb283541004.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1898243326 זה הפתרון שלהם עכשיו? לקנות לכל הרכבים המשטרתיים מצלמות ב500 ש"ח, אני גם בטוח שאם הסרטונים יהיו לטובת הנהג שהם עצרו אז הם ימחקו באורח פלא. לא רעיון כזה רע אבל כל תיעוד של שוטרים עבריינים ושקרנים ימחק, יהיה נחמד אם הקבצים ישמרו בשרתים ויהיה אסור לשוטרים למחוק אותם.
הודעה אחרונה מאת Car141, -
אז מי הזוכים המאושרים? בין הזוכים החברה המוכרת והאהובה בפורום - אלביט מערכות. עוד חברה מוכרת בפורום ולא לטובה - אגד הקריטריונים לקבלת הפרס: * מתן הכשרות והדרכות לבעלי רכבים מליסינג ובעלי מקצועות נהיגה בחברה * חדשנות בבטיחות בדרכים * פעילות של עובדי החברה בקרב הקהילה למען שיפור הזהירות בדרכים ולא נותר אלא לסיים בציטוט של מר אבוהב המוכר לכולנו, ולא לטובה: מקורות: רוטר NRG אז אם אחרי הכשרות והדרכות הנהגים של אלביט ואגד נוהגים ככה, איך הם היו נוהגים בלי ההכשרות?! ואם למרות החדשנות בבטיחות והפעילות בקהילה אלה נהגיהם של החברות האלה, מה זה אומר עליהם ללא החדשנות והפעילות בקהילה? איזה נהגים הם היו אז?! ואם למר אבוהב חשובה הבטי…
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
אני פשוט רותח!!! כל חיפאי מכיר היטב את תמרור העצור שברחוב יפו בואכה רחוב הבנקים. וכמי שעובר שם לפחות 3-4 פעמים בשבוע, כמו הרוב המוחלט אני עוצר למרות שבינינו - ראוי שהיה מוצב שם תמרור "האט". הבוקר נסעתי לתמי, שוחחתי עם אשי ולפני התמרור עצרתי כי הרכב שלפני עצר, התקדם עד לקו, עצר עצירה מלאה ואז נסע. ואני - כמוהו. מגיע לעצירה נמלאה כמובן. אחרי הצומת קפץ נוכל - סליחה שוטר - בעצם רמאי במדים, וטען ששנינו לא עצרנו בעצור. אלא מה? שהוא לא ראה כלום כי הוא חיכה מאחורי ואן גדול וקפץ החוצה רק אחרי ששנינו עברנו את הצומת...כשהסברתי לו שהכל מצולם, הוא ביקש לראות את הצילום כדי להווכח אם עצרתי עצירה מלאה אם לאו. באותו רגע הסברתי לו שאם הוא צריך לראות כדי להווכח, אז מראש לא ראה כלום (שהרי ממ…
הודעה אחרונה מאת hwgeek,
-
מי מחובר 39 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 165 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Yoyo770
- Haim_gds
- Camaro 92
- Ctzvi
- לירון .ה.
- Itzik-b
- SurfHigh
- meir_gi
- shakedi
- levy
- ModChiP
- Night Driver