Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנזק אכן שטותי, אך כמו שציינתי, עצם זה שאני שומר על הרכב (למען האמת, עד לפני שבוע הוא היה נטול שריטות, עד שאיזה חרא החליט לשפשף לי קצת את הפגוש הקדמי באחד המקרים בהם השארתי את הרכב בחניה) ועצם זה שזאת תאונה ראשונה, הוסיפו לתחושת ה"באסה". כמובן זה שהיא לא יודעת לבלום גם הוסיף.

חן, הכוונה שלי היא שיש עוד רכבים על הכביש שאני צריך להתחשב בהם, ולכן אני לא יכול תמיד להיות הכי זהיר שאפשר (כמו לנסוע 40 בצומת בין עירוני על מנת לשלול כל אפשרות לתאונה), אבל אני משתדל כמה שאפשר (אם נמשיך עם דוגמת הצומת, אז זה אומר להיות עם רגל על הברקס בהיכון, להסתכל לצדדים ועוד). כמו שמישהו אמר, צריך למצוא את נקודת האיזון, אבל להפחית את הסיכוי לתאונה ל-0% זה לא פרקטי (עם כל הצער שבדבר).

הכי טוב להיכנס לתוך שריון פלדה ולנעול את עצמך בחדר עם אספקה רבה של מים ושימורים. ככה לא תסבלו מהתנגשויות ולא מתאונות.

גדי הזנק נראה לא רציני בכלל. האם הנהגת הודתה באשמתה? אמרה שתישא בעליות? יש עדים?

לא היו עדים, והיא לא הודתה בצורה מפורשת (רק אמרה כל מיני דברים מסביב), אבל זה לא משנה, כי האשמה היא שלה (למרות שאני לא אתפלא אם חברת הביטוח שלה תנסה להתנער מהאשמה, כרגיל). גם אם היא הייתה מודה, לא היה לי איך להקליט אותה, ואז זה מילה שלי נגד מילה שלה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב דבר ראשון שצריך לעשות במקרה כזה או דומה לעצור (לא לזוז מהכביש), לצאת החוצה ולצלם כמה שיותר תמונות וגם וידאו.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

הנה הראשון שיקבל מחירון על אביאו (:lol:גם אם זה מהביטוח) למזלו הוא בדגם הקצר שקיבל קצת יותר כוכבי בטיחות מהסאדן.

לא אכנס כרגע לאשמים, אבל צריך לשנות את הכותרת מ"תאונה" ל "שיפשןף קל ביותר", ולפני שאתה הולך למוסך, תנסה לעבור על זה עם פוליש.

דוגמאות לתאונה ללא פצועים. {לא עלינו כמובן}

[ATTACH=CONFIG]376358[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]376357[/ATTACH]

פורסם

היום בדקתי שוב את הנזק, ומסתבר שהוא מעט יותר רציני - הקצה של הפגוש (ליד הגלגל, בחיבור עם הכנף) יצא מעט החוצה, ובנוסף החיפוי הפנימי של בית הגלגל התנתק בחלקו (נפל אחד הברגים שמחזיק אותו, אבל לא נראה שהוא נשבר או נסדק).

מחר אני נוסע למוסך על מנת ששמאי יבדוק את הרכב, ולאחר מכן אני אכניס אותו לתיקון.

ושאלה נוספת - דיברתי עם חברת הביטוח, וחברת הביטוח של הנהגת הפוגעת אינה מודה באשמה (כמה מפתיע). כששאלתי את הסוכנת שלי מה עושים, אז היא אמרה שלאחר התיקון ולאחר שחברת הביטוח תסרב לפצות אותי על התיקון, עליי לתבוע אותה בעצמי בבית המשפט לתביעות קטנות.

מכיוון שלא התעסקתי עם זה יותר מדי בעבר, האם זה לא תפקידה של חברת הביטוח לעזור לי בתביעה נגד חברת הביטוח של הנהגת, או שמא זה כבר ה"תפקיד" שלי?

פורסם

היית צריך לצעוק עליה עוד יותר ולא להתחרט.

אני כל יום נתקל בכמעט התנגשויות בכיכרות בבאר שבע, אם היית גורם לה להרבה בושות אולי הייתי צריך לדאוג מנהג אחד פחות בכל כניסה לכיכר.

העיקר שאין נזקים בנפש. (גם נזק רכוש קטן למדי)

פורסם

חן, הכוונה שלי היא שיש עוד רכבים על הכביש שאני צריך להתחשב בהם, ולכן אני לא יכול תמיד להיות הכי זהיר שאפשר (כמו לנסוע 40 בצומת בין עירוני על מנת לשלול כל אפשרות לתאונה), אבל אני משתדל כמה שאפשר (אם נמשיך עם דוגמת הצומת, אז זה אומר להיות עם רגל על הברקס בהיכון, להסתכל לצדדים ועוד). כמו שמישהו אמר, צריך למצוא את נקודת האיזון, אבל להפחית את הסיכוי לתאונה ל-0% זה לא פרקטי (עם כל הצער שבדבר).

ממש לא צריך לנסוע ב-40 קמ"ש בצומת בינעירוני. גם לא צריך (האמת שגם אי אפשר לצערי) להוריד לאפס את הסיכוי להתנגשות. אפשר להוריד את הסיכוי להתנגשות לאחוז כמעט אפסי וגם באותו מקרה נדיר שבו כל צעדי הזהירות שלנו יעלו בתוהו - לפחות למנוע פציעות ופגיעה בנפש.

המקרה שנתת, למשל, הוא כזה שבו בפירוש ניתן להגיב, בלי לנקוט צעדים שהם לא סבירים (כמו זחילה באמצע הכביש) ובלי להסתכן בפגיעה בנהגים אחרים כמו אלו שמאחוריך למשל. אבל ניחא, הרעיון מובן.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אין מה להתבאס על רכב שנדפק כל עוד שכולם יצאו בריאים כי פח זה רק פח אפשר לסדר אבל פציעות זה כבר סיפור אחר.

פורסם

יש תמונות של הנזק של הרכב השני?

ואולי גם קישור לגוגל מפות כדי שנראה את המקום?

אגב מי שקובע לפני שהוא ראה את תמונות הנזק של שני הצדדים ומקום התאונה שיש אשם תורם כזה או אחר פשוט מחרטט.

אגב חן, איך התיאוריה הטיפשית שלך לגבי זה שזכות הקדימה שלה בדיעבד מסתדרת עם העובדה שהנזק לפות"ש הוא בפגוש האחורי?

אגלה לך, היא לא מסתדרת, היא סותרת את התיאוריה שלך לחלוטין

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

למען האמת צילמתי רק את מספר הרכב, אז לא רואים ממש את הנזק ברכב השני (ולמען האמת לא כזה התעניינתי).

אני מצרף תצלום אוויר של הכיכר. אני הגעתי מכיוון מזרח (רחוב יעקב מרש) על מנת לפנות שמאלה (לשדרות צבי גרינברג), והגברת הגיעה מימיני, כלומר על שדרות צבי גרינברג.

https://www.google.com/maps/@31.2675088,34.8088748,342m/data=!3m1!1e3

פורסם

רק מיקום התאונה בלי תצלום נזק שלה לא אומר הרבה.

לפי מיקומי הנזק אצלה ואצלך אפשר לנסות ולהבין על מי תיפול האשמה בבית המשפט.

למשל אם מיקום הנזק אצלה הוא בפגוש הקדמי בצד הנהג זה יתמוך בגירסתך, וביחד עם הנזק אצלך בפגוש האחורי בצד הנוסע זה אומר כמעט בוודאות מלאה אשמה שלה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לפני שיוצאים למלחמה, רוב הסיכויים שאין נזק כלל.

נקה את האיזור עם פוליש שיוריד את הצבע של הרכב הפוגע, רוב הסיכויים שזה יעלים את הכל.

אם לא, פחח.

ביטוח.

פורסם
רק מיקום התאונה בלי תצלום נזק שלה לא אומר הרבה.

לפי מיקומי הנזק אצלה ואצלך אפשר לנסות ולהבין על מי תיפול האשמה בבית המשפט.

למשל אם מיקום הנזק אצלה הוא בפגוש הקדמי בצד הנהג זה יתמוך בגירסתך, וביחד עם הנזק אצלך בפגוש האחורי בצד הנוסע זה אומר כמעט בוודאות מלאה אשמה שלה.

כמו שכבר אמרתי, היא התנגשה בפגוש הימני אחורי של הרכב שלי כשנסעתי בתוך כיכר (בדגש על ה"בתוך"), והיא נכנסה לכיכר מימיני. כלומר ההיגיון אומר שהיא התנגשה עם החלק הקדמי של הרכב שלה. אבל בלי קשר, גם אם היא הצליחה איכשהו להתנגש עם הכנף שלה, זה לא ממש משנה לפי דעתי, שכן עצם העובדה שהיא פגעה בחלק האחורי של הרכב שלי כשזכות הקדימה היא שלי, מפילה עליה את מרבית האשמה (שלא לומר את כולה).

אייל, יש נזק. מלבד השפשופים הייתה ירידה של הצבע במספר מקומות (וזה לא משהו שטחי), ובנוסף הפגוש התעקם בקצה. בכל אופן, הרכב כבר תוקן, כאשר עלות התיקון עמדה על כ-1300 ש"ח.

פורסם

כך אומר gadik6, אבל ללא תמונות איך תוכיח?

אני מאמין לך שהיא התנגשה עם הפגוש הקדמי שלה, כנראה בצד הנהג, זה מסתדר עם דבריך, אבל בלי תמונות של הנזק אצלה זו טענה שלך, ובתור התובע נטל ההוכחה עליך.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ליאור, יש לו את דו"ח השמאי ותיקון החלפים. אף שופט לא יחשוב שהוא תיקן חלקים תקינים כדי שלא ייחשב כאשם. אין בזה גם היגיון. חוץ מזה, השמאי תמיד מצלם תמונות של הנזק. הלכת קצת יותר מדי סדרת עורכי דין אמריקאית. מיקום הפגיעה בהחלט מהווה ראיה מרשיעה לטובת פות"ש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש לו דו"ח שמאי של צד אחד, של הרכב שלו.

זה לא מספיק, מן הסתם בבית משפט הנהגת השנייה תידרש לספק דו"ח שמאי מטעמה, אבל הדבר הנכון הוא לצלם במקום תמונות של הנזק של כל הצדדים.

כך לא מגיעים למצב שבו הנהגת טוענת כי אין אצלה כלל נזק או נזק במקום אחר.

הרי כבר ידוע שהיא לא נהגת זהירה, ייתכן בהחלט שכבר יש לה פגיעות במקומות אחרים ברכב.

איך תדע איזה פגיעה שייכת לתאונה המדוברת?

אתה לא תדע, השופט לא יידע, ופות"ש בתור התובע נמצא בין הפטיש לסדן.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...