Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צודק כי עדיף היה לצרף את מיקום הפגיעה אצלה. עם זאת, ראשית, כיצד תוכיח שזאת באמת הפגיעה (שכן הרכב שלה, למרות שעלה על הכביש לפני כ-3 חודשים, כבר מכיל יותר ממכה אחת על הפגוש הקדמי)?

שנית, אם הפגיעה אצלי הייתה בפגוש הקדמי אז עוד אפשר היה להתווכח על מקום הפגיעה אצלה, כלומר אם זה בפגוש הקדמי שלה או בדלת או בכלל בחלק האחורי. יותר מזה, גם אם נגיד והפגיעה אצלי הייתה שפשוף על אחת הדלתות אז עוד איכשהו אפשר היה לסובב את זה. אבל במקרה הזה, כשהפגיעה אצלי היא בפגוש האחורי מימין, וכשזה קרה תוך כדי נסיעתי בתוך כיכר (שוב, עם דגש על 'בתוך'), אני לא חושב שמיקום הפגיעה אצלה בכלל רלוונטי.

בכל אופן, סך הנזק (כולל תיקון במוסך, תשלום לשמאי וירידת ערך של כחצי אחוז) עומד על כ-2000 ש"ח. אחרי פסח אני אשלח לגברת ולסוכן הביטוח שלה מכתב דרישה לתשלום עבור הנזק, ואם לא תהיה הסכמה (או שהן יתעלמו) אז כנראה שניאלץ ללכת לבית משפט.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואם היא תטען בבית המשפט שהנזק אצלה הוא בצד, והתמונות שאתה צירפת הן בכלל של נזק אחר שאתה מנסה להפיל עליה?

אתה לא יודע שבבית המשפט כולם הופכים לשה תמים?

"כבוד השופט, התובע הוא בכלל זה שפגע ברכבי בצד [במאמר מוסגר אצל אנשים כאלה אתה אומר בעצמך שיש לה יותר ממכה אחת] וכדי להאשים אותי מראה נזק אחר של הרכב שלו".

וכל זה כמובן אחרי שקיבלה תידרוך והסברים מעמיקים בדיוק מה היא צריכה להגיד מאבא/אמא/חבר/בעל/קולגה/חברה/סוכן ביטוח וכו'

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שטויות! ברוך השם שלא קרה נזק לנפש. את השפשוף תוכל להעלים כמעט לחלוטין עם קומפאונד, חוץ מהחלקים שהגיעו לצבע היסוד של הטמבון. מי יתן ולא תדע עוד תאונות!

• תוכן חדש...