Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, ברור שפה ושם יש צדיקים שבאמת עושים את העבודה אבל עושה רושם שהצדיקים הם אלה היוצאים מן הכלל, לא הסורחים.

המשטרה כ"כ מסואבת, שאת הצדיקים התורנים שמתחילים לצמוח מעיפים מהמשטרה או תוקעים אותם בכל מיני תפקידים שוליים מעבר להרי החושך.

לצערנו זו מגמה שמושרשת במשטרה כבר שנים רבות.

וברשימת ה"עושים את עבודתם" שכחת גם "דופקים את הכפופות להם" (תרתי משמע).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני חושב שהוא התכוון לאותו הטמבל בשברולט, הרי אמרת שהיה לו שלט נהג חדש.

"אתה לא צריך מצלמת רכב, אתה צריך לקחת רסקיו.

בכביש אל תהיה צודק, תהיה חכם, לא יוצאים למרדפים ולא מנסים להוכיח למי יש יותר גדול.

הסיפור שלך רק מצדיק את חברות הביטוח שלוקחות יותר כסף מנהגים צעירים"

לפי מה שמודגש הבנתי שהוא התכוון אלי, והנהג הצעיר כאן הוא אני, כי לפי הגיל הנהג של השברולט באמת יכול להיות אבא שלי (50~)

🤔

פורסם

החלק הראשון היה מכוון אליך, תרגע, אתה בעצמך ציינת שזה היה עלול היה להגמר באלימות.

החלק השני מכוון לנהג השני, ההתנהגות של אותו נהג מצדיקה את הסיכון התעבורתי שרואים בהם חברות הביטוח.

(הייתי צריך להפריד בן שני החלקים)

פורסם
לא מסכים.

אני שמח שהשוטר מפעיל שיקול דעת אנושי.

אולי זה גורם לאחוז מסוים של עבריינים לצאת ללא דו"ח, אבל זה מה שמאפשר לנו לתפקד כחברה אנושית.

אם הייתי מבצע עבירה בדרך למיון, לא הייתי רוצה להיתקל ברובוקופ שיעצור אותי, יתעלם מהילד הפצוע במושב האחורי, ויסביר לי בקול מתכתי וחזרתי ש"צפירה בשטח עירוני הינה אסורה על פי חוק פקודת התעבורה לשנת 1967 לפי סעיף 862 סעיף קטן ב', שהקנס בגינה הינו 250 ש"ח לפי מדד חודש ינואר..."

"אבל אדוני הרובוטריק, הבן שלי נדרס ואני בדרך למיון....תעשה טובה..."

"צפירה בשטח עירוני הינה אסורה על פי חוק פקודת התעבורה לשנת 1967 לפי סעיף 862 סעיף קטן ב', שהקנס בגינה הינו 250 ש"ח לפי מדד חודש ינואר..."

"בחייאת אופטימוס...תעזור לי..."

"צפירה בשטח עירוני הינה אסורה על פי חוק פקודת התעבורה לשנת 1967 לפי סעיף 862 סעיף קטן ב', שהקנס בגינה הינו 250 ש"ח לפי מדד חודש ינואר..."

.

.

.

.

ברגע שיהיו רובוטים שוטרים, המכוניות במילא תהיינה נשלטות על ידי מחשב ולא יהיו ילדים דרוסים או תאונות.

נפתרה הבעיה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אני לא מבין את חברי הפורום,כולם כאן ממליצים לקנות את המוביוס,לא?

מה הייתה עוזרת לכם המצלמה במקרה שעוצר אתכם שוטר על עצור?!

אין למצלמה הזו מסך ואם אין לכם מ.נייד או מסך נוסף(נו באמת...) לא הייתה לכם כל יכולת לצאת בלי דו"ח!

מה הטעם בלרוץ אח"כ לבית משפט ולהראות סרטון לשופט??

גם זמן מבוזבז גם עצבים ומה לא.

אני אומנם קניתי מצלמה עם תצוגה מובנית (ואכלתי ממנה חרא בלי סוף עד שהתייצבה) אבל אני לא מבין איך אתם ממליצים על מצלמה ללא מסך מובנה.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

גם אני חושב ככה, אם רוצים את המוביוס בשביל ההסתרה מגניבה אז לפחות שיצטיידו במסך של 4.3 למיקרה הצורך בתא כפפות.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...