Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נ.ב. ממש הרגיז אותי התגובה של המשטרע! מתי כבר יתחילו לעשות את מה שאנחנו משלמים להם לעשות?!

הם כבר עושים- נותנים דו"ח למי שעצר בתמרור עצור כחוק, מקבלים שוחד מרבנים, ממליצים לך לא להגיש תלונה על בריונות בכביש.

למה אתה טוען שהם לא עושים עבודתם?...

(כן, ברור שפה ושם יש צדיקים שבאמת עושים את העבודה אבל עושה רושם שהצדיקים הם אלה היוצאים מן הכלל, לא הסורחים).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חברים יקרים. הצעה שלי שתוכל אולי לעזור ולו במעט. העניין הוא לא רק לעצור. העניין הוא שהשוטר יראה שעצרת.

למה הכוונה? שהרי אם עצרת לכאורה ברור שעצרת. לא.

העצירה גם היא לחטף של עשיריות שניה היא עצירה מבחינת החוק. יתכן והשוטר לא זריז כל כך בעיניו וגם עייף מכל משחקי המחבואים. מה שהמצלמה מנציחה ניתן לראות בהילוך חוזר. השוטר לא מהיר כמצלמה. כלומר, הבעיה- התפקוד שלו לקוי ביחס למצלמה. וזה עדיין בסדר.

יש מצב ששוטר לא מנסה לדפוק אותך באמת ומאמין בתום ליבו (ובטעותו המרה) שלא עצרת.

לא אכנס לעניינים פסיכולוגים של מה שהשוטר רוצה לראות זה מה שבסוף הוא גם יכול לראות בחלק מהמקרים.

ולכן, ולאחר כל ההקדמה הזו אני חוזר לבסיס.

העניין הוא הנראות.

עצירה צריכה להיות עצירה משמעותית.

משמעותית היא לא רק לעצור עם " 4 גלגים , 2 רגלים וכדו.." , אלא, לעצור למשך שניה וחצי מלאות עד שלוש שניות, (בו בזמן להביט טוב ימינה ושמאלה לכביש פנוי) ואז ורק אז להמשיך.

נראות. נראות.

העצירה שהיתה בדוגמא שראינו היתה לשבריר מאוד קטן של זמן שיכול להטעות כל אדם סביר שאינו מרוכז ו/או מצוייד בתכונות מתקדמות. זה תקין מבחינת המשטרה? ממש לא! ובכל זאת הרי שאנו מעדיפים שלא להקלע למצב כזה.

אז פשוט לזכור:

להיות צודק. אבל שניה לפני זה להיות גם הכי חכם:

1. קנו מצלמות לרכבים!

2. תמיד לזכור את העניין ה"נראות", ולפעול על פיו:

עזור לשוטר "עצל העין" ו/או "שרוצה להשלים את המכסה היומית" שלו (ככל שיש כזו) ו/או לא משנה למה בדיוק, ---להבין חד משמעית שעצרת.

עצור והמתן שתי שניות. אז ורק אז לנסוע .

ואולי הגיע הזמן של רושם דוח (שוטר /מתנדב וכו) יהיה חייב בהגשת דוח מתועד בצילום, שהרי היום זה כל כך פשוט...

ממש לא מסכים איתך! אתה פשוט מכעיס אותי.

1. אם השוטר לא מסוגל להבחין מסיבה כלשהי, שלא יעבוד במקצוע הזה!

2. לעצור למשך שניה וחצי עד 3 אפשר. ואפשר גם 20 שניות כל עוד זה לא מפריע לתנועה. אז מה?!

3. לעצור כדי שהשוטר יראה? אני לא עובד בשבילו! השוטר משרת את המדינה והוא צריך לאכוף את החוק.

ושוב אני טוען, אם השוטר לא מסוגל לבצע את תפקידו כראוי שלא יעבוד במקצוע זה!

לא יתכן כי הוא עומד בעמדה אם זוית ראיה שלא מאפשרת לו לראות את הנעשה ובסרטון המדובר רואים בברור כי הוא עצר 2 מכוניות!

לא אחת, שתי מכוניות... אז לא, הוא לא צריך לקבל רק נזיפה.

ועוד אומר שאם המשטרה ממשיכה לעבוד כך ולקבל את איכות העבודה הירוד (במקרה הזה) אז שהם יספקו לנו הנהגים מצלמות!

פורסם
כמו בשירשורים אחרים, גם פה אני נזעק להגן על שמירת הפרופורציה.

שוטרים הם **הפתעה!! ספויילר!!** גם בני אדם. לשמחתנו, הם לא רובוטים שיורדים מפס ייצור אחיד.

יש בהם טובים ויש רעים, ויש טובים שקמו לא טוב בבוקר.

רובוטים עדיפים. תקבל את העונש בדיוק על מה שמגיע לך. במקרה הנ"ל הוא היה מקבל את אותו הדו"ח, אבל משוחרר אחרי 10 שניות של הדפסת הדו"ח וממשיך בדרכו להצלת הכלב. כל מיני אנשים אסרטיבים שעושים עבירות ואז בונים על "שיקול דעת" של השוטר, יקבלו את מה שמגיע להם.

פורסם
אתה לא צריך מצלמת רכב, אתה צריך לקחת רסקיו.

בכביש אל תהיה צודק, תהיה חכם, לא יוצאים למרדפים ולא מנסים להוכיח למי יש יותר גדול.

הסיפור שלך רק מצדיק את חברות הביטוח שלוקחות יותר כסף מנהגים צעירים.

מה בדיוק בסיפור שלי מצדיק את חברות הביטוח?

העובדה שרציתי לקחת מספר רכב? מה הבעיה של אותו נהג שיש לו התקפי זעם, למצוא את הרכב באילת (שקל מאוד לזיהוי בזכות מדבקה מהעבודה) ולנקר לי את ארבעת הצמיגים, להרוס לי את החופשה ולהפיל עלי קנס שכזה? ראיתי מקרה דומה כזה של שכן עם הונדה אקורד חדשה, שמישהו סגר איתו חשבון והשחיט את הרכב. ולא היו לו פרטים

אין סיבה לחברת הביטח לקחת ממני שקל מיותר.

למרות שיש לי רק 6 שנים על הכביש, ואני כבר לא נחשב נהג צעיר בהגדרתי, עברתי יחסית הרבה קילומטרים, עם0 קנסות או עבירות תנועה.

ראיתי הרבה תאונות דרכים מהצד המחלץ, מה שעזר לי להבין עד כמה חשוב לנהוג בזהירות ברכב.

אני בכלל בעד לקחת נהגים טריים לסיבוב בניידת מד"א לכמה תאונות דרכים. זה יכנס להם טוב לראש הרבה יותר מפרסומות ברדיו.

ביחס למשטרה, די ציפיתי שככה זה יהיה.

ובאמת, הם נפנפו אותי כמו מלצרים לקראת סיום משמרת,

לדעתי, אם לפחות היו מזמנים אותו לחקירה, ומשחררים, הוא היה חושב פעמיים לחזור על זה.

אבל לא, נחכה שבאמת תהיה להם סיבה טובה לעצור.

🤔

פורסם
רובוטים עדיפים. תקבל את העונש בדיוק על מה שמגיע לך. במקרה הנ"ל הוא היה מקבל את אותו הדו"ח, אבל משוחרר אחרי 10 שניות של הדפסת הדו"ח וממשיך בדרכו להצלת הכלב. כל מיני אנשים אסרטיבים שעושים עבירות ואז בונים על "שיקול דעת" של השוטר, יקבלו את מה שמגיע להם.

לא מסכים.

אני שמח שהשוטר מפעיל שיקול דעת אנושי.

אולי זה גורם לאחוז מסוים של עבריינים לצאת ללא דו"ח, אבל זה מה שמאפשר לנו לתפקד כחברה אנושית.

אם הייתי מבצע עבירה בדרך למיון, לא הייתי רוצה להיתקל ברובוקופ שיעצור אותי, יתעלם מהילד הפצוע במושב האחורי, ויסביר לי בקול מתכתי וחזרתי ש"צפירה בשטח עירוני הינה אסורה על פי חוק פקודת התעבורה לשנת 1967 לפי סעיף 862 סעיף קטן ב', שהקנס בגינה הינו 250 ש"ח לפי מדד חודש ינואר..."

"אבל אדוני הרובוטריק, הבן שלי נדרס ואני בדרך למיון....תעשה טובה..."

"צפירה בשטח עירוני הינה אסורה על פי חוק פקודת התעבורה לשנת 1967 לפי סעיף 862 סעיף קטן ב', שהקנס בגינה הינו 250 ש"ח לפי מדד חודש ינואר..."

"בחייאת אופטימוס...תעזור לי..."

"צפירה בשטח עירוני הינה אסורה על פי חוק פקודת התעבורה לשנת 1967 לפי סעיף 862 סעיף קטן ב', שהקנס בגינה הינו 250 ש"ח לפי מדד חודש ינואר..."

.

.

.

.

פורסם

^ התחזית לעתיד המין האנושי

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

תזמין מצלמה, אותי אישית זה כבר הציל מ2 שוטרים, ופקח אחד שסתם רצו להראות לי למי יש הכי גדול ובסוף קיפלו את הזנב בין הרגלים.

פורסם
מה בדיוק בסיפור שלי מצדיק את חברות הביטוח?

העובדה שרציתי לקחת מספר רכב? מה הבעיה של אותו נהג שיש לו התקפי זעם, למצוא את הרכב באילת (שקל מאוד לזיהוי בזכות מדבקה מהעבודה) ולנקר לי את ארבעת הצמיגים, להרוס לי את החופשה ולהפיל עלי קנס שכזה? ראיתי מקרה דומה כזה של שכן עם הונדה אקורד חדשה, שמישהו סגר איתו חשבון והשחיט את הרכב. ולא היו לו פרטים

אין סיבה לחברת הביטח לקחת ממני שקל מיותר.

למרות שיש לי רק 6 שנים על הכביש, ואני כבר לא נחשב נהג צעיר בהגדרתי, עברתי יחסית הרבה קילומטרים, עם0 קנסות או עבירות תנועה.

ראיתי הרבה תאונות דרכים מהצד המחלץ, מה שעזר לי להבין עד כמה חשוב לנהוג בזהירות ברכב.

אני בכלל בעד לקחת נהגים טריים לסיבוב בניידת מד"א לכמה תאונות דרכים. זה יכנס להם טוב לראש הרבה יותר מפרסומות ברדיו.

ביחס למשטרה, די ציפיתי שככה זה יהיה.

ובאמת, הם נפנפו אותי כמו מלצרים לקראת סיום משמרת,

לדעתי, אם לפחות היו מזמנים אותו לחקירה, ומשחררים, הוא היה חושב פעמיים לחזור על זה.

אבל לא, נחכה שבאמת תהיה להם סיבה טובה לעצור.

אני חושב שהוא התכוון לאותו הטמבל בשברולט, הרי אמרת שהיה לו שלט נהג חדש.

פורסם

שיתפתי בפייסבוק.

גם אני כבר ניצלתי יותר מפעם אחת בזכות המצלמה. אחת ההמצאות החשובות והשימושיות ביותר לרכב לדעתי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא מסכים.

אני שמח שהשוטר מפעיל שיקול דעת אנושי.

אולי זה גורם לאחוז מסוים של עבריינים לצאת ללא דו"ח, אבל זה מה שמאפשר לנו לתפקד כחברה אנושית.

אם הייתי מבצע עבירה בדרך למיון, לא הייתי רוצה להיתקל ברובוקופ שיעצור אותי, יתעלם מהילד הפצוע במושב האחורי, ויסביר לי בקול מתכתי וחזרתי ש"צפירה בשטח עירוני הינה אסורה על פי חוק פקודת התעבורה לשנת 1967 לפי סעיף 862 סעיף קטן ב', שהקנס בגינה הינו 250 ש"ח לפי מדד חודש ינואר..."

"אבל אדוני הרובוטריק, הבן שלי נדרס ואני בדרך למיון....תעשה טובה..."

"בחייאת אופטימוס...תעזור לי..."

.

.

.

.

אני מעדיף את הגרסה המדפיסה, זה שימושי כשנתקעים בלי נייר טואלט :wink:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני מעדיף את הגרסה המדפיסה, זה שימושי כשנתקעים בלי נייר טואלט :wink:

בתקווה שבעתיד ידפיסו את הדוחות על נייר רך וסופג בן שלוש שכבות עם ציורים של גורי לברדור ולבבות.

כרגע, אני מעדיף להתאפק.

• תוכן חדש...