Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

כן, בהחלט נגענו פה בנקודה כואבת למר שומאכר.

העסק שלי נמצא לא רחוק מאתר גדול מאוד של אלביט. יש לי הכבוד לעמוד איתם ברמזור, לנסוע לידם פה ושם ובעיקר להימלט

מנתיב התאוצה של המופרעים שבהם. רובם הגדול נוהג ח-ר-א. על זלזול ברכב אני לא מדבר, על זלזול בחוקים ובנהגים אחרים - כן.

הכי גרוע במצעד הדבילי הזה שדורגתם בו, זה שהפסיכים בקורולה קיבלו לגיטימציה שהם בסדר!

הרי ברור לך ולכולם פה שההשתלחות לא אישית וגם ברור לכולנו שהפרס המגוחך הזה בודק קריטריונים קרים ולא רלוונטיים למה שקורה בשטח.

אם המדד היה התנהגות נכונה בכביש וציות לחוקים (ואור ירוק לא היו מעורבים), לא היו רואים את השם שלכם פה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניקו אני לא יודע אם יצא לך לקחת חלק בשרשורים הקודמים בנושא, בוא נגיד שהומור לא היה שם, כל פעם אני אומר הפעם אני לא מגיב אבל באמת שמדי פעם עולות פה תגובות שמוציאות מהדעת.

אתה טוען ש50 חברי פורום ממקומות שונים מסכימים על כך שנהגי אלביט נוהגים בצורה מסוימת ושזאת בעצם התשתית לדברים שכותבים פה, אז אני טוען שגם אם כל אחד מה50 ראה 5 עובדים שונים עושים עבירות תנועה עדין מדובר על פחות מ2 אחוז מכלל העובדים.. עדין מעיד על מעט מן האמת?

שורה תחתונה, לא רואה סיבה אחת למה דווקא העובדים של אלביט צריכים לספוג את האש, לפי דעתי בדיקה רצינית תמצא אחוזים דומים אצל כל החברות הגדולות.

פורסם (נערך)
זלזול שלך בדו"ח של אור ירוק

אתה צודק. אסור לזלזל בעמותה שחרצה את דינו של טל שביט בנחרצות גדולה ובריש גלי הרבה לפני שבית המשפט נתן את פסק דינו ושלל מכל וכל את דעת ה"מומחה" מטעמה.

זו עמותה שלא בוחלת לקבוע אג'נדות שמתאימות לה ולקדם אותם במסדרונות הכנסת ובדעת הציבור הפתי שמאמין לכל מילה שלהם.

לפחות הם יודעים להתנצל כשהם מבינים שהם טעו.

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3519924,00.html

http://www.doogri.co.il/MainSite/ContentInfo.aspx?ContentID=158

בנוסף, אם זה נראה כמו ברווז, הולך כמו ברווז ועושה קולות של ברווז, כנראה שזה ברווז. עכשיו תחשוב מה זה אומר על נהגי אלביט.

אור ירוק בתחילת דרכה במשך מספר שנים רב נתנה כסף למשטרה לצורך קניית ניידות ורכשה מכספה ציוד למתנדבים במשטרה ובתמורה דרשה לקבל חלק מההחלטות שנוגעות למשטרה בלבד ושלא אמורות להיות החלטות נגועות באינטרסים כאלה ואחרים (כמו איזו אכיפה הניידות הללו יבצעו). זה פגום ולא יתכן שעמותה בישראל תקים משטרה פרטית שתענה לגחמותיה לפי מה שראשיה חושבים שיש לאכוף.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

שומכאר, איך זה שאתה מגיב דווקא בשרשורים בהם מזכירים את אלביט, אם אין לך קשר אליהם? לא חלילה בא להאשים אותך בזה שאתה משקר. משוכנע שאם אתה טוען שאתה לא עובד שם אזי אתה לא עובד שם, אבל כנראה שקרבה ואיכפתיות כלשהי בכל זאת יש. מה גם שאתה מפגין ידע רב בתחום. שמע, גם במקום העבודה שלי יש המון נהגים גרועים ואם החברה שלי הייתה מקבלת פרס כזה מצוץ מהאצבע, הייתי מתעצבן גם כן. לא צריך לקחת את זה אישית. כולנו משוכנעים שבחברה עצומה כמו אלביט יש גם נהגים טובים. ועם זאת, אכתוב בדיוק את מה שכתבתי בשרשור הקודם בנושא: אולי זה ניתוח סוציולוגי מבוסס חלקית מאוד, אבל זה לא מפתיע אותי שדווקא חברה בעלת גוון בטחוני מובהק כמו אלביט הצליחה ליצור לעצמה תדמית של חברה עם נהגים בריונים. אני לא ממהר לאמץ סטראוטיפים חברתיים בדרך כלל, וברור שתמיד יותר חשוב להתייחס לפרט ולא לכלל, אבל לפעמים לא מזיק להסתכל גם על הכלל. אלביט הם לא עם או גזע או מגדר. הם בסך הכל חברה. ואם נפתחו בפורום הזה כבר איזה עשרה שרשורים על רמת הנהיגה שלהם - זה לא אמור לכל הפחות לגרום לך להתות אם בכל זאת אולי יש איזו בעיה עם הנהגים של אלביט?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לצורך האיזון, אתמול ראיתי קורולה של אלביט נהוגה ע"י בחורה צעירה שנהגה כמו שצריך (שמרה על הימין, לא נהגה במהירות מופרזת ולא עשתה עבירות בכלליות).

כנראה שהיא היתה היחידה שנכחה בהדרכות של אלביט.

פורסם

אני עובד ליד אתר של אלביט מערכות. יש שם טונה של מיניבוסים שמחכים בכניס, וחוסמים את כל הנתיב בשעות שבהן הכי צריך לשמור את הנתיב הזה פתוח. אז למה המיניבוסים לא מחכים בתוך החנייה של האתר או משהו? כי אסור להם להכנס. סיבות בטחון.

:screwy:

אבל לא יצא לי לחוות נהגי אלביט במו עצמי. אבל בואו נגיד שעוד לא ראיתי רכב של אלביט שלא מתרחקים ממנו בכביש. :lol:

פורסם
פשוט פורום הזוי, קיבלתם הוכחה שחור על גבי לבן שהלינץ שבוצע פה בהכללה חסרת בסיס נגד עובדי אלביט היא שטות מוחלטת אז במקום לאכול את הכובע ולשתוק עולות פה קונספירציות על שיתוף פעולה בין אלביט לאור ירוק, פשוט הזוי..

לזה אתה קורא הוכחה?

עם כל הכבוד, זה ש"אור ירוק" נתנו פרס (עפ"י קריטריונים מוסתרים, אולי זה כמות ההדרכות שהם מזמינים בשנה מ"אור ירוק"?) זה לא הוכחה לשום דבר.

קח את המוניטין המפוקפק (שהורווח בכבוד מלא) של "אור ירוק", חבר אותו עם המוניטין השבור להחריד (הורווח גם הוא בכבוד מלא) של "אלביט", וקיבלת "יד רוחצת יד", אין שום קשר לבטיחות בדרכים, אין שום קשר לאיכות הנהגים.

זה נראה שאתה יכול לקחת את שומאכר (אם יתעורר אי פעם) להכניס אותו לרכב של אלביט והוא יהפוך לבריון על הכביש.

אני לא עובד באלביט, בטח לא באור ירוק, מפריע לי ההכללה שעושים בפורום הזה באופן עיקבי כלפי החברה הזאת, זלזול שלך בדו"ח של אור ירוק מבחנתי שווה ערך לכך ששבעה ימים בשבוע אתה רואה את אותו עובד "משתולל", הרי אין שום ביסוס לכך שכלל העובדים מתנהגים ככה, וזה מה שמרגיז, העיקר אתה מתלונן על חופש הביטוי בפורום אבל הסטה והכללה לא מפריעות לך.. אני ממש לא מצדיק את המחקר שנעשה אבל הוא יותר טוב מכלום, שעובדי אינדיגו מתגאים בתוצאה אף אחד לא מאשים אותם בשת"פ עם אור ירוק.. ולגבי מה שרשמת בסוף, אז מחודש הבא אתה באמת תשתוק כי מתחילים להחליף בהדרגה את כל רכבי החברה, יותר לא יהיו מדבקות ולא תהיה חובה לצבע לבן..

ההכללה הזאת הורווחה בכבוד, אני נוסע על הכביש עם רכבי אלביט כבר מעל לשנה, ואני יכול לספור על יד אחת את כמות הרכבים שלהם שנוהגים כחוק, יד אחת.

מדבקות "איך אני נוהג" יהיו חייבות להיות תמיד, אולי את מדבקות הלוגו יורידו (מממ... מעניין למה? אולי המוניטין של החברה הלך פייפן?)

ניקו אני לא יודע אם יצא לך לקחת חלק בשרשורים הקודמים בנושא, בוא נגיד שהומור לא היה שם, כל פעם אני אומר הפעם אני לא מגיב אבל באמת שמדי פעם עולות פה תגובות שמוציאות מהדעת.

אתה טוען ש50 חברי פורום ממקומות שונים מסכימים על כך שנהגי אלביט נוהגים בצורה מסוימת ושזאת בעצם התשתית לדברים שכותבים פה, אז אני טוען שגם אם כל אחד מה50 ראה 5 עובדים שונים עושים עבירות תנועה עדין מדובר על פחות מ2 אחוז מכלל העובדים.. עדין מעיד על מעט מן האמת?

שורה תחתונה, לא רואה סיבה אחת למה דווקא העובדים של אלביט צריכים לספוג את האש, לפי דעתי בדיקה רצינית תמצא אחוזים דומים אצל כל החברות הגדולות.

אין לי שום הומור בנושא של צורת הנהיגה של נהגי אלביט, באמת 0 הומור בנושא הזה.

בתור קולקטיב הם By Far הנהגים הכי גרועים על הכביש, יותר גרועים מנהגי אוטובוסים ומשאיות, מוניות שירות וספיישל, יותר ממתנחלים עם סובארו DL וכל קולקטיב אחר שאפשר לחשוב עליו.

מבטיח לך שאתה יכול לשאול את אשתי, אני מסוגל להסתכל על כביש עמוס במכוניות ולזהות לך מתוכן את רכבי אלביט בדיוק מדהים.

לא תמצא אחוזים כאלה בחברות גדולות אחרות, לא באינטל, לא ב-HP, לא ב-IBM, לא במארוול.

נהגי אלביט הרוויחו ביושר ובשיתוף פעולה מלא את המוניטין שלהם, הסרת המדבקה עם הלוגו לא תפתור את הבעיה, רק שמעכשיו לא יהיה אישור לחשדות שנהג עבריין מסוים שייך לאלביט, אבל עמוק בפנים עדיין נדע, כמו שאמרתי, אני מזהה אותם מקילומטרים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• אחראי פורום
פורסם

בשמו אני אומר לך - תירגע. ממתי מישהו שמכבד דעות של אחרים קורא להם אידיוטים?

בנתיים אתה היחיד שעומד פה מול הזרם בעקשנות ועם טיעוני סרק. אפשר לחשוב שיש למישהו מאיתנו אינטרס.

פשוט למודי ניסיון.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
התגובה הזאת שברה אותי, אני מכבד דעות אחרים אבל שמע אתה פשוט אדיוט, אין מילה אחרת.

מכיוון שm3x7r3m3

כתב משהו שאני מזדהה איתו לחלוטין, אני מניח שאתה חושב שגם אני אדיוט. זכותך לחשוב ככה, קצת פחות להתבטא ככה.

אני מבלה יום יום עם נהגי אלביט על הכביש. גם אם זו איננה תוצאה של ניסוי מדעי מבוקר וסטטיסטיקה מקיפה, נהגי אלביט הצליחו להבליט את עצמם מעבר לכל שגיאה סטטיסטית אפשרית.

מהו הגילוי הנאות שלך? מה הסיבה שאתה מגן ככה על כבודם הרמוס של נהגי אלביט המצויינים, הזהירים והאדיבים?

:turn-l:
פורסם
התגובה הזאת שברה אותי****אם נשברת לך שתה כוס מים ותירגע, אל תגדף משתמשים אחרים****

לא נורא, לפחות אתה לא שובר ימינה 3 נתיבים כמו כמה נהגי אלביט שאני רואה כל בוקר.

וכמובן שכשמעמתים אותך עם טענות רלוונטיות אתה בורח מהויכוח.

זה קצת מזכיר את אלביט, מתנהגים על הכביש כמו בהמות, וכשהדימוי של החברה לא יכול עוד לרדת אז מחליטים שלא ישימו את לוגו החברה, במקום באמת ללמד נהגים איך צריך לנהוג בכביש פשוט נסתיר שהם קשורים לחברה.

ותזכרו ילדים. כשאתם מפסידים בוויכוח, תעליבו את הצד השני! הם אוטומטית מפסידים!

אני לא נעלב, ואני לא לוקח ללב, ובאמת באמת שלא אכפת לי, יכולים לכתוב עליי מה שרוצים מפה עד שנה הבאה, להזיז לי זה לא יזיז.

מכיוון שm3x7r3m3

כתב משהו שאני מזדהה איתו לחלוטין, אני מניח שאתה חושב שגם אני אדיוט. זכותך לחשוב ככה, קצת פחות להתבטא ככה.

אני מבלה יום יום עם נהגי אלביט על הכביש. גם אם זו איננה תוצאה של ניסוי מדעי מבוקר וסטטיסטיקה מקיפה, נהגי אלביט הצליחו להבליט את עצמם מעבר לכל שגיאה סטטיסטית אפשרית.

מהו הגילוי הנאות שלך? מה הסיבה שאתה מגן ככה על כבודם הרמוס של נהגי אלביט המצויינים, הזהירים והאדיבים?

עזוב, אם היה לבנאדם רצון כלשהו שנדע את הקשר שלו לאלביט הוא היה משתף אותנו.

מבחינתי הוא יכול להיות הבעלים של אלביט וזה לא יעניין אותי פחות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני לא נעלב, ואני לא לוקח ללב, ובאמת באמת שלא אכפת לי, יכולים לכתוב עליי מה שרוצים מפה עד שנה הבאה, להזיז לי זה לא יזיז.

אני בכלל בצד שלך! :lol:

• תוכן חדש...