Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

ברשותי רכב סיטרואן סאקסון מודל 97.

הרכב נקנה באופן זמני עד קבלת הרכב החדש שהזמנתי (תמונות בקרוב).

ברצוני להוריד את הרכב מהכביש ולמכור אותו לברזל בלבד.

ממה שאני מכיר יש לפנות למשרד הרישוי ולבטל את הרשיונות של הרכב.

לאדם שאני מוכר לברזל אני עושה זיכרון דברים,רכב הינו לפירוק לברזל בלבד ללא סחר בחלקים (במיוחד המנוע).

אשמח לקבל הכוונה בנושא וכיצד לעשות את התהליך בצורה הטובה ביותר ללא חששות.

מה צריך להיות לסוחר ברזל מבחינת רישיון לעסוק ירוק לברזל?

מה צריך לעשות קודם,עברת הרכב למגרש של המוכר (רכב במצב נסיעה),אז לגשת למשרד הרישוי לביטול הרשיונות והורדת הרכב מהכביש?

אשמח לעזרה

פורסם

מבטל את הרישיונות במשרד הרישוי, מוריד את לוחיות הרישוי מהרכב, מתקשר לאחד הגרריסטים שנותנים לך ₪500 פחות או יותר ועושה זיכרון דברים קצר "בתאריך X נמכר רכב מסוג Y למר Z"

אף אחד לא יחתום לך שהוא יפרק אותו לברזל בלבד ולא ישתמש בחלקים שלו. (wtf?)

משם הרי מגיע הרווח שלהם..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אם הוא במצב נסיעה תפרסם אותו ב1000 ₪ והוא יימכר תוך יום וככה גם תרוויח יותר וגם תציל סיטרואן וגם תעשה איזה מוסכניק איש שמח יותר. גם וגם

פורסם

זה מה שאני כנראה הולך לעשות,לנסות למכור אותו ,למרות שאין לי את הזמן להתעסק ברכב הזה.

אם לא ילך אני יוריד אותו מהכביש לצורך פירוק.

הרכב נקנה לצורך תקופת מעבר עד הגעת הרכב החדש שהזמנתי (שלקח חצי שנה ואני מחכה שיקראו לי לבוא לקחת אותו).

פורסם

הרכב במצב בסדר? נוסע? צריך הרבה תחזוקה או שישור קו פשוט יסדר אותו? אם צריך הרבה לסדר פרסם אותה באלף שקל או שפשוט קח אותה לטיול שטח. אתה לא מתאר לעצמך כמה זה כיף!

אם היא במצב סביר אז פרסם אותה באיזה 2000 שקל ותעיף אותה לראשון שיציע לך מעל 800 שקל. ככה נפטרת מרכב בזמן סופר קצר

פורסם

אם אין לך זמן להתעסק איתה והיא במצב נסיעה, חבל לזרוק לברזל.

פרסם אותה ב1500 שח והיא תעוף תוך שבוע. (רק על ברזל מקבלים נניח 600 שח, מספיק שהרכב יסע קצת או החלקים שלו, וכבר זה שווה לקונה)

לפעמים מתחת למנוע יש לך חלקים קטנים שעולים כמו הרכב, מי שקונה לחלקים יכול לעשות עליהם אחלה קופה.

אתה בא לפורום שיש פה כאלה עם רגש כלפי המכונית, לזרוק לברזל לא בא בחשבון :wink:

פורסם

לאדם שאני מוכר לברזל אני עושה זיכרון דברים,רכב הינו לפירוק לברזל בלבד ללא סחר בחלקים

מה צריך להיות לסוחר ברזל מבחינת רישיון לעסוק ירוק לברזל?

מה צריך לעשות קודם,עברת הרכב למגרש של המוכר (רכב במצב נסיעה),אז לגשת למשרד הרישוי לביטול הרשיונות והורדת הרכב מהכביש?

אחד משניים:

1. אתה מבצע הורדת הרכב מהכביש, מבטל את רשיון הרכב ורק אז מוכר גרוטאת ברזל ללא רשיונות (ומה שעושה המוכר מאותו רגע באחריותו)
  2. הולך עם המוכר ומבצע העברת בעלות, לרכב תקין עם רשיוון תקף (ומה שעושה המוכר מאותו רגע באחריותו)

זה הכל. בשום אופן שלא יהיה מצב שלקונה יש רכב עם רשיון שרשום על שמך, עם או בלי זכרון דברים. אל תסמוך על אף אחד ואל תאמין לאף אחד.

מבין שתי האפשרויות תבדוק- איזו פרוצדורה עולה פחות כסף ובאיזה מצב תקבל יותר על הרכב ותעשה את השיקולים שלך.

מומלץ מאוד לקרוא את הקטע בקישור המצורף (גם בגלל סגנון הכתיבה וגם בגלל מוסר ההשכל)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...