רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,553 נושאים בפורום הזה
-
http://www.motodeal.co.il/deals/3 סטגדיש. מאלדן, יד01, דמי התקנה ₪2000 לעמדת טעינה, מנוי לשנתיים לחברת ג'ינג'רי.
הודעה אחרונה מאת ping, -
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מצורפות תמונות של חידוש פנסים של 2 מתוך 3 המכוניות שלנו (סוזוקי ליאנה ומזדה פרמסי ) לא השתשתי בנייר זכוכית ולא במשחת שינים . זה לקח משהו כמו 5 דקות לפנס וזהו ! אנ עושה את זה כל חצי שנה לפנים , בפסח ובראש השנה .לפני החורף ולפני הקייץ).
הודעה אחרונה מאת daev, -
רכב משועבד לבנק 1 2
מאת Mrmor-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום לכולם,קניתי רכב לפני כמה ימים היה רשום ברישיון שעבוד לבנק מזרחי,אחרי העברת הבעלות והוצאת רישיון חדש בעמדת שירות אוטמטית להפקת רישיון חדש לרכב לא הופיע השיעבוד שהיה קיים,האם בכל זאת יש מצב שהשיעבוד עדיין קיים?! חייב לדעת אני לא יכול לישון! תודה מראש
הודעה אחרונה מאת נירל, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
עוד 30 ק"מ אני מגיע ל15000 לצערי לא הצלחתי להגיע היום לעשות טיפול כי היה עמוס במוסך העניין הוא שיש לי נסיעה היום מהדרום לת"א, אני מעריך סה"כ נסיעה של 150 ק"מ (הלוך חזור) ונסיעה יום ראשון עד למוסך עוד כ-40 ק"מ. השאלה היא מה יקרה אם אגיע לטיפול נגיד (נגזים) עם 15300? מדובר בקיה פיקנטו ידנית תודה.
הודעה אחרונה מאת Yanlin, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מדי פעם אני קורא שחברים בפורום מהללים את הכוח של מכונית עם מנוע 2000 ומעלה סמ"ק או דיזל. שאלתי היא, אם לוקחים את אחד מהרכבים האלו מול רכב נגיד שעם מנוע 1000 סמ"ק ושמים אותם בעלייה + ב-2 הרכבים יושב אותו הנהג עם אותה לחיצת דוושה על הגז נורמאלית, בפורום החברים כותבים שהמנוע הגדול יעשה את העלייה בקלות., האם צריכת הדלק תהייה גבוהה או נמוכה מול הרכב עם מנוע ה-1,000סמק שאמור לעשות את אותה עלייה באותו זמן
הודעה אחרונה מאת adi78, -
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
טוב אז אחרי שקניתי את ההונדה וישרתי קו דיי רציני : קיט טימינג+משאבה ,חגורות, פילטרים שמנים, פלוס כמה דברים בחיבורים של הגלגלים ,תפוחים ועוד.. אכשיו הבאתי מאמריקה תושבות מנועה +גיר : הורכב הנסיעה השתפרה פלאים היבוא היה יחסית חלק (חלק בשחרור מהיר) חיפשתי בולמים בארץ קדמי+אחורי רק הבולמים עולים3000שח באותו אתר אמריקאי או באי ביי סט בולמים ערום עולה150-400$ קיט בולמים +קפיצים של טיין700$ כנל גם דיסקים מחורצים +רפידות של с bracks עולים סט ק+א 130$ השאלה שלי היא העם ליבא סט דיסק+רפידה ו בולמים יהיה מסובך מבחינת אישורים? והעם בכלל אפשרי ליבא את זה? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת avizaz, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 2 אלף צפיות
זוכרים את זה? "קריאה לתיקון שכללה שלוש תקלות שונות ולא פחות מ-10 מיליון מכוניות שנדרשו לשוב לתיקון - מתוכן יותר מ-33 אלף בישראל." בנוסף לתיקון ולעלויות הכרוכות בו, מתגבש הסדר בין יצרנית הרכב לרשויות אכיפת החוק בארה"ב: טויוטה תשלם 1.2 מיליארד דולר כקנס. לכתבה. לא זכור לי שבעקבות ריקול בטיחותי שכזה, וקריאה לתיקון חוזר, נכתבו כאן כ-10,000 פוסטים שערערו על האמינות של הרכבים, כולל הצהרה שבחיים לא ירכשו רכב מהחברה. האם זה רק בגלל שרוב הרכבים הם ליסינג, או רק בגלל שזה לא צ'מפיון?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
פורסם במקור ב"מאקו". קישור לכתבה: http://www.mako.co.il/cars-magazine/used-cars/Article-bcaa087933fd441006.htm?sCh=cf404569c706a210&pId=2082585621 לדעתי זה ללא ספק צעד מבורך, ובהחלט בכיוון הנכון, אבל חסר לי באמת האופציה לבדוק עבר ביטוחי. אם באמת האופציה הזאת תיכנס בהמשך, זה בכלל יהיה מעולה. האם אפשר להגיד ברוך דיין האמת על כל סצנת הסוחרים שעובדים על אנשים תמימים בכל העניין של "האוטו של גיסתי" וכו'? לא נראה לי, כי תמיד יהיו כאלה שייפלו, אבל זה ללא ספק יקשה על חייהם של הרמאים. בכל מקרה, לדעתי זה מעולה.
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
http://www.whatcar.com/car-news/honda-tops-reliability-survey/1202107 לעיונכם
הודעה אחרונה מאת Emanuel5, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://www.motorauthority.com/news/1090959_porsche-fires-every-911-gt3-engine-will-be-replaced?fbfanpage בקצרה, תחליף מנועים לכל ה911 GT3 מודל 2014 עקב שני מקרים של מכוניות שעלו באש. שאפו.
הודעה אחרונה מאת Dani.E, -
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
הכמות הנדרשת היא כ100צמיגים (למועדון החיפושיות) בזמנו יזמתי רכישה קבוצתית פה בפורום קנינו כ28 יחידות הנקוק . מאז עברו כמעט 3 שנים היום אין שום צמיג במידה הזאת גם לא סיני.
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לפי חשבון כיתה "א": אלף שקל לכוח סוס. אבל עזבו את המחיר, כי היא ממש"חסכונית בדלק". זה בטח מעניין מאוד את אלה שייקנו אותה...
הודעה אחרונה מאת Liron97, -
דו"ח תנועה
מאת Dj_asher- 3 תגובות
- 976 צפיות
הי קיבלתי היום דו"ח תנועה כאשר עצרתי והייתי ותוך הרכב בחנייה נכים,השוטר תפס אותי שהייתי בתוך הרכב, קיבלתי 1000 שקל כן זה לא היה בסדר והכל.. זאת העבירה הראשונה שלי אחרי 5 שנים של רישיון.. מה הסיכוי שלי לבטל את הדו"ח או לפחות להקטין את הסכום של הדו"ח? תודה
הודעה אחרונה מאת יניב alfa, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
טוב, אז מי שרואה טופ גיר שמע על הבעיה, ובכל מקרה מסכנה להתלקחות המנוע - פורשה החליטה על פתרון קיצוני - החלפת המנוע בכל אחד מ-785 הרכבים שנמכרו עד היום. כנראה רוחה של אמא VW שורה גם על פורשה. לפרטים נוספים: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4500368,00.html
הודעה אחרונה מאת Asaf-R, -
סיפור על סקודה אוקטביה עם תקלות במנוע, שירות צ'מפיון מוטורס ומוסך קרני אור ברחובות 1 2 3 4 9
מאת Tzvika-Pick-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 126 תגובות
- 35.1 אלף צפיות
הסיפור קצת ארוך, אני מתנצל מראש בפני חברי הפורום עם הפרעות הקשב. אנסה לקצר ולהיות ענייני. לדודה שלי יש סקודה אוקטביה מודל 2011, מנוע 1.2TSI וגיר DSG. היא קנתה את הרכב בסוף שנת 2011 אחרי שחלמה עליו במשך לא מעט זמן. הוא החליף אצלה פולקסווגן גולף דיזל אוטומטית שעברה יד במשפחה. דודה שלי היא הנהגת היחידה ברכב. בעלה או הילדים שלה כמעט ולא נגעו ברכב, נדיר מאוד. היא נוהגת רגוע, נסיעות שהן בחלקן בין עירוניות רגועות (90-100 קמ"ש בלי הרבה פקקים). בסך הכל עבר הרכב קצת פחות מ-50 אלף קילומטרים עד היום. הטיפולים בוצעו כמובן בזמן ועל פי הוראות היצרן במוסך המורשה של סקודה, קרני אור ברחובות. במהלך השנתיים הראשונות שלו על הכביש היו לרכב שתי תקלות "משביתות". שתיהן טופלו במס…
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
-
אתמול הופיעו תמונות, ואף כתבה בעיתון על רויס שיובאה בייבוא אישי(נקנתה במינכן בסוכנות) ואמורה לקבל לוחית צהובה. אני מופתע שאף אחד לא פרסם בפורום, לכן להנאתכם הנה כמה תמונות מהפייסבוק:
הודעה אחרונה מאת Quntix, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 600 תגובות
- 72.2 אלף צפיות
ראיתי תמונות בפייסבוק. מכונית יפהפיה:
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש הרבה שמועות על כל שהתחנה מוהלת לצערי בשבת זה הוכח.. מישהו עוד נכווה? בשבת האחרונה תידלקתי 250₪ על מיכל ריק עד התדלוק הבא האוטו כל הזמן גימגם ובקושי נסע.. היזהרו!
הודעה אחרונה מאת wowohw, -
בעבר הדי רחוק היו לי כמה סאאבים. סאאב 900S ירוקה 2.3 מודל 94' ובהמשך 9-5 מודל 98' כחולה. לפני 4 שנים ברגע של חולשה פרסמתי בפורום זה את הסאאב האחרונה למכירה : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?321248-%D7%9C%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%A1%D7%90%D7%90%D7%91-%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%91%D7%95-%D7%96%D7%90%D7%91-%D7%91%D7%A2%D7%95%D7%A8-%D7%9B%D7%91%D7%A9 הרכב נמכר תוך יומיים במחיר כפול מהמחירון למתעניין הרציני הראשון. בשנים האחרונות רעיתי אמנם בשדות זרים אולם חיידק הסאאבים המשיך לקנן בי. לאחרונה חשקה נפשי לחזור לסאאב כרכב משני . חיפשתי באופן מזדמן כאשר לא התמקדתי בהכרח בדגם או בשנתון ספציפי. אתמול נפל הפור (הרי פורים בפתח...) ורכ…
הודעה אחרונה מאת 504L, -
נצפתה היום. קובו???
הודעה אחרונה מאת SniR89, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 430 צפיות
http://www.iga.co.il/newsletter/news_349.html
הודעה אחרונה מאת igaadmin, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם לאחר 16 שנה החלטתי לא עוד, המחיר ההזוי הנדרש ממני כעובד עבור : יונדאי/פוקוס/קורולה ועוד יקר מידי והחלטתי לרכוש רכב לעצמי. הפרמטרים החשובים לי: מקום לשלושה במושב האחורי- אל ממש לשלושה בטיחות גבוהה נוחות- נסיעה של 50ק״מ ביום אמינות חסכוני בדלק אינני סובל גפיים כך שהם ירדו מהפרק בשלב הראשון והחלטתי להתמקד במשפחתית גדולה. כיוון שבעבר היו לי מאזדה 6 ו B4 בליסינג אני מודע ליתרונות של סגנו זה והיה לי למה להשוות. הרכבים שהיו על הפרק: מאליבו, וולוו s60 , אוונסיס , B4 , אקורד מאזדה 6 ומונדאו לא נכנסו לרשימה, רכב נוסף בבית מאזדה MPV ומחירי חלפים הזויים ואני מתכוון לטפל רק במוסכים מורשים, רק לדוגמא עלות סלילי הצתה 780ש״ח לאחד וישנם 6כאלו. אז…
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
יימכר עם מנוע 2 ליטר דיזל וגיר אוטומטי פנלטרי. יציע צריכת דלק לא פחות ממעולה בכלל ובייחוד למיניוואן, 22 ק״מ לליטר. מחירים מ- 180 אלף ש״ח עד 190 אלף ש״ח. התייקרות משמעותית לעומת הדור הקודם, אבל גם שיפור מהותי. במבצעים של לובינסקי יהיו בוודאי הנחות נאות. בינתיים הוא נראה כאופציה מרשימה מאד. http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/1558/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-C4-%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%90%D7%A1%D7%95-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C
הודעה אחרונה מאת alonjp, -
שלום. מסקרן אותי מי אחראי על נזק שנגרם לרכוש לדוגמא, חתכו מישהו, ומי שנחתך שובר הגה הצידה, ונכנס במעקה הבטיחות, בעוד שהחותך ממשיך בדרכו- מי משלם על האוטו? או דוגמא שונה, מוביל טנקים נכנס בעמוד במהירות 100 קמ"ש, הטנק מתנתק ועף לכיוונך. אתה סוטה מהנתיב ודורס אדם שעמד בתחנת האוטובוס בצד הכביש- מי אחראי על הפגיעה בהולך הרגל? מה לגבי הנזק לרכוש?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
שלום חברים, אני מעוניין לעשות נסיעת מבחן בכמה רכבים כמו מיטו, אברט' 500, קליאו וסיאט FR כדי לקבל תחושה איזו מהם מתאימה לי ביותר. עשיתי נסיון והשארתי פרטים בסוכנות אלפא בת"א, חזר אלי נציג וכששאלתי אותו אם אפשר לקבל את הרכב ל-24 שעות ל"בדיקה" הוא אמר שהם לא נותנים רכב לטווחי זמן כאלה היות והרכב משמש אותם כ"רכב עבודה"... ברור לי שנסיעה קצרה עם הרכב לא תתן לי תחושה מספקת אם הוא מתאים לכל הצרכים שלי או לא.. עוד אני יודע שאחי קיבל מ BMW את גרסאת ה 180 לסופ"ש כדי באמת לבחון אותה. מה הזמן הסביר לקבל רכב לנסיעת מבחן אמיתית? האם אני אוכל לקבל מענה לצרכים שלי בכמה שעות?
הודעה אחרונה מאת roi286, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
בעקבות השרשור הזה החלטתי לרכוש פורד מונדאו סטיישן. בחיפושיי התקשתי למצוא רכב מפרטי או מחברות ליסינג. בסופו של דבר העלתי מעט את התקציב וסגרתי על מונדאו סטיישן שנת 2012 מחברת ליסינג גדולה ומוכרת. במהלך המו"מ על המחיר התגלעה מחלוקת ביני לבין נציג החברה, אשר נפתרה ע"י כך שהנציג טען שהרכב היינו ליסינג נהג יחיד (אשר מזכה בהפחתה נמוכה יותר מליסינג רגיל במחירון). הנציג הבטיח מסמך אשר מאשר את הדבר במעמד המסירה. הרכב נלקח למכון בדיקה מטעמי, נמצא תקין מלבד צמיגים אחוריים פגומים (שהיו עדיין המקוריים) ורעידות קלות בהגה. חברת הליסינג הביאה לי שובר להחלפת זוג צמיגים (החלפתי את כל הארבעה בצמיגי מישלן) ולכיוון פרונט (אשר בוצע גם כן). במעמד המסירה קיבלתי את הטופס המדובר שאמור לאשר מקו…
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 70 תגובות
- 7 אלף צפיות
אין גבול לחוצפה. במחיר הזה כבר יש סופר מיני שעדיפות! http://www.cartube.co.il/%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%95%D7%92%D7%9F-%D7%90%D7%A4-UP-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%E2%80%93-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8-%D7%94%D7%97%D7%9C-%D7%9E-69900-%D7%A9%D7%A7%D7%9C
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
פיג'ו 2008 הוצעה ב 99,990 ש"ח ובתגובה, הג'וק והקרוסאובר משווים מחירים. יופי של מחיר למי שלא מתנגד לרכבים ידניים. http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3626428,00.html
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 883 צפיות
טוב, אז השאלה העיקרית בגוף הכותרת, אשמח גם לדעת באיזו בקטגוריה עומדת ה- 940 לעומת ה- S90/960 באותה תקופה וגם את ההבדל בין ה- 740 ל- 760.
הודעה אחרונה מאת shlomi6280, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
קודם כל, אני מפרסם את זה פה ולא בפורום ספורט מוטורי בגלל שמטרת הפרסום היא הסרטון המושקע והמגניב, ולא התוכן. אחד הסרטונים היותר מגניבים ומושקעים שראיתי. לגבי התוכן שלו, במשפט אחד - השינויים בפורמולה1 ואיך הם נראים על הרכב. פשוט בצורה ממש מגניבה. תהנו. ממליץ בחום לראות את זה דרך הקישור הישיר ליוטיוב, עם ווליום מכובד, מסך מלא, ואיכות גבוהה. קישור ישיר ליוטיוב - ולמי שעצלן ואין לו כוח:
הודעה אחרונה מאת avivsi,
-
מי מחובר 6 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 259 אורחים (הצג רשימה מלאה)