Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.motodeal.co.il/deals/3

סטגדיש.

מאלדן, יד01, דמי התקנה ₪2000 לעמדת טעינה, מנוי לשנתיים לחברת ג'ינג'רי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא כזה זול.

מכר שלי קנה כזו ב 48000 שקל (כולל סוללה בבעלות מלאה, לא כולל עמדת טעינה או מנוי או חוזה כלשהו) בלבד. אוטו בן שנה עם מעט ק"מ.

במחיר הזה זו קניה מעניינת כרכב שני.

ב70 אלף כבר פחות.

אגב הוא מספר שביצועי הסוללה (לפחות לפי הדיווח של מחשב הרכב) מידרדרים. כרגע המחשב מראה לו טווח של כ105 ק"מ על סוללה מלאה. (בפועל זה קצת יותר אבל לא הרבה יותר)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ואגב דמי ההתקנה הם לא 2000 שקל אלא 5000 שקל (!!!) לא כולל העמדה עצמה.

ה"דיל" שמוצע באתר מציע 2000 שקל הנחה על ההתקנה, כלומר היא תעלה בסביבות 3000 שקל לא כולל העמדה עצמה.

ניתן להשיג כבל טעינה מתאים בארץ (משקע ביתי) בסביבות 2000 שקל או מחו"ל בפחות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כנראה יש לי עברית קטן, מ'השתתפות' הבנתי שמדובר בדמי השתתפות עצמית, כלומר סה"כ ₪2000 לעמדת טעינה.

אחרת יכלו לרשום 'הנחה בסך ₪2000 בדמי התקנת עמדת טעינה'.

נו שוין.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)
ואגב דמי ההתקנה הם לא 2000 שקל אלא 5000 שקל (!!!) לא כולל העמדה עצמה.

ה"דיל" שמוצע באתר מציע 2000 שקל הנחה על ההתקנה, כלומר היא תעלה בסביבות 3000 שקל לא כולל העמדה עצמה.

ניתן להשיג כבל טעינה מתאים בארץ (משקע ביתי) בסביבות 2000 שקל או מחו"ל בפחות.

איזה שקע יש לו על הרכב, וכמה הספק צריך כדי להטעין אותה?

אי אפשר לחווט לבד את הכבל?

כל אופן אני מתחיל לראות הרבה כאלה.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

בנוסף לחוטים של מתח טעינה יש זוג חוטים נופסים בשקע של הרכב שמתקשרים עם העמדת טעינה ולא תהיה טעינה בלי תקשורת עם החוטים האלו

פורסם (נערך)

גרשון, בסוללות מתקדמות, בניגוד לסוללות הפשוטות (אצבע, שאתה רק נותן להם זרם), אתה צריך מכשיר שינהל לך את הטעינה (עד כמה שנקלט לי בעין ממסך של אחד כזה, מבקר על הזרם טעינה והקיבולת שנכנסת לסוללה, מונע קפיצות מתח, מונע טעינת יתר, מוריד את זרם הטעינה כאשר הסוללה מתקרבת לאחוז מסויים מהטעינה).

זה קיים בחלק מהסמארטפונים.

בכל ענף הטיסנים החשמליים זה קיים (אני לא התעניינתי, העדפתי להשאר עם מנוע ניטרו שעושה הרבה רעש וכיף, אין מגבלה של סוללות, חוץ מזה פחות פרנסה לסינים).

אני יודע שהמטען המבוקר שומר על אורך חיי הסוללה, ובכללי שהסוללה לא תתפוצץ (ליפו, ליתיום-פולימר)

בסוללות עצומות כמו ברכבים, בטוח יש עוד כמה סיבות. (מישהו יודע איזה סוג חומר הסוללה שם?)

אתה יכול לקרוא על זה בפורומים לטיסנים למיניהם, פורומי אלקטרוניקה, אני חושב שזה נושא שלם. (הידע שלי מועט בו כי לא יצא לי להשתמש בדברים האלה).

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

הידע לך באמת מועט

ניהול טעינה לא קשור למתח הטעינה באופן ישיר והזרם שמגיע מרשת החשמל לא מגיע ישירות לסוללה (כלומר יש מנגון הגנה וויסות אבל זה לא זה)

את הבקרה עצמה על זרם הטעינה ומצב הסוללה עושה רכיב בתוך הרכב כמובן

הסוללה ברכב החשמלי היא מסוג ליטיום יון

פורסם

מעניין מה רמת הקרינה הנפלטת כלפי נוסעי הרכב?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

קרסו עושים קופה לא רעה.

קנו את הרכבים בפחות מ-20000₪ ומכרו לאלדן בטח סביב -55000₪.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...