Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
יש לי אחת של אלבר. 1550 ש"ח לחודש לליסינג תיפעולי.

המחיר כולל אגרת רישוי, ביטוח מקיף וטיפולים.

כמו כן קיבלתי גם את עמדת הטעינה בעלות של 200 ש"ח, תשלום חד פעמי (משתמש בעמדה של שכן שהועברה על שמי).

חשמל עולה לי בסביבות 12-13 ש"ח ל-100 ק"מ.

טווח הנסיעה של הרכב תלוי באופי הנסיעה, אני הצלחתי לחזור אחרי נסיעה של כ-100 ק"מ

עם 30 אחוז.

למי ששאל, הטיפולים ברכב זה בעיקר בדיקות: בלמים, בולמים, מע' חשמליות, צמיגים, מגבים וכו'... הוחלף רק פילטר מזגן.

הרכב משמש אותי בתור רכב שני (החליף אימפרזה 08), ומבחינתי אני נוסע עליו למעלה מ-90 אחוז מהנסיעות שלי.

אני הייתי ממליץ בחום, למי שמתלבט, לחשוב עליו כאפציה מעולה לרכב שני.

לכמה זמן התחייבת עליה?

זה נשמע מעניין למי שלא עושה יותר מ80 ק"מ ביום עירוני. (1500 שח לחודש זה הוצאה לא רעה לרכב, אני מזניח את עלות החשמל כי זה באמת פרוטות.)

על הגרוטאה בסמלון רק הדלק בחודש עולה לי 1400 שח בממוצע. (שזה 1600-1700 ק"מ בחישוב מהיר, רק עירוני).

תוסיף עלות של טיפולים ובלאי ותקלות שבאות פעם ב..

ואם נוסיף גם השכרת רכב אם צריך ליסוע מחוץ לעיר למרחק גדול, זה עדיין יוצא משתלם על הנייר.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

אני לא יודע אם יצא לך לנהוג על הרכב, אבל אני מבטיח לך שאחרי שתנהג עליו

תהיה לך עוד סיבה להחליף את הקוואליר.

בנוגע לשאלה ששאלת:

החוזה שחתמתי הוא לשנה וחצי. אם אני מחזיר את הרכב בחצי שנה הראשונה, יש קנס יציאה של 3000 ש"ח.

לאחר חצי שנה אני פשוט יכול להחזיר את הרכב ללא קנסות.

פורסם (נערך)

נראה טוב מידי..

מה הקאץ' פה?

מה לגבי ביטוחים?

קשה קשה לעזוב אמריקאית (גם כשהיא לא כל כך). (מה גם שבחישוב לעוד כמה שנים, כל עוד המנוע של הקוואליר עובד יהיה לי שווה ליסוע איתה, אני עכשיו נוסע איתה הרבה (25KKM בשנה ככה), אבל בקרוב אני משנה כמה דברים ואני כבר יסע איתה פחות משמעותית ככה שההוצאות והבלאי שלה יקטנו משמעותית).

יבוא יום ואני אייבא אמריקאית V8 8)

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

מבחינתי, אין פה כ"כ קאץ'.

צריך לזכור שהרכבים עומדים במגרשי הרכב של אלבר ותקועים להם כמו עצם בגרון.

הם מוכנים לתת אותם אפילו ברווח מינימלי, רק שהם לא יעמדו.

כמובן שהם מעדיפים למכור אותם ולהעיף אותם, אבל גם בליסינג הם עושים רווח לא רע,

באופן יחסי למחיר שעלתה להם כל יחידה.

לגבי הביטוח: ביטוח מקיף - כל נהג מעל 24. השתתפות עצמית גבוהה, 1800 ש"ח + מע"מ.

הייתה לי קוואליר מודל 95 מנוע 2200 לפני כ-8 שנים. נסעתי עליה כמה שנים, עד שהתחילו התקלות ומכרתי.

רכב מצוין, עדיף בהרבה מכל המשפחתומטיות של אותם שנים.

פורסם

אם זה היה מחיר הרכב כחדש, בטר פלייס לא הייתה פושטת רגל

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה מתחת לעלות הייצור שלו,

הסיבה היחידה שהמכוניות נמכרות במחיר הזה היא שהן השרידים של חברה בע"מ שפשטה רגל ועברה כינוס נכסים...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

למה שמישהו שצריך לנסוע בעיר יקנה ממותה כזו? לא עדיף פשוט לקנות רכב שאשכרה מתאים לעיר, שאפשר למצוא בו חניה?

ולא, מודיעין זה לא עיר.

פורסם
זה מתחת לעלות הייצור שלו,

רכב חשמלי ללא סוללה (אולי עם סוללה זה אכן מחיר הפסד), שהוא פשוט וזול יותר לייצור מרכב עם מנוע בנזין, שעולה כחדש בחו"ל סכום דומה על הכביש, וגם עם 0 אחוז מס על רכב חשמלי בישראל, אני לא מאמין שזה מתחת לעלויות ייצור.

וגם אם זה מחיר נפסד, הם יכלו לעשות כמו חברות סלולאר, כלומר למכור לך את הרכב במחיר מסובסד, ואת הכסף הגדול לעשות מעלויות נסיעה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

Fat bastard@:

לא הבנת כלום מהמצב שהרכבים האלו נמצאים היום.

1. הרכבים נמכרים היום עם סוללה.

2. החברה שמוכרת אותם לא מספקת גם אנרגיה לרכב, ככה שכל החלק השני שכתבת לא רלוונטי.

המחיר שהרכבים נמכרים היום נמוך מהמחיר שבטר פלייס שילמו כדי להביא אותן לפה.

שים לב, רכב דומה בנתונים (סוללה מעט יותר גדולה) נמכר בניסאן במחיר של 140K.

• תוכן חדש...