Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי שמשלם זה הביטוח של הרכב הפוגע.כמובן שהביטוח שלך יעביר התביעה לרכבים האחרים שגרמו להיות מעורב בתאונה.במקרה הגרוע ביותר תשלם השתתפות עצמית אם אין את מי לתבוע ואם יש-זה נקרא תביעת צד ג' ואז אם הם מודים לא תשלם השתתפות עצמית.

פורסם
הנהג הפוגע.

למה אתה עונה אם אתה לא יודע?!

אם הנהג הפוגע בהולך הרגל פעל באופן סביר, הוא לא אשם וכל האשמה תועבר לנהג מוביל הטנקים.

יש לנו מכר שפתח דלת נהג, נהג אחר סטה, היתה תאונה ונהרג אדם. פותח הדלת ריצה עבודות שירות.

זה לא שמדובר במקרים נדירים. זה קורה כל הזמן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

יצא לי לשמוע הרבה מקרים שגבו קורבנות, ביניהם כאלה שאני מכיר.

במקרים מסויימים הנהג יוצא זכאי.

כשהולך רגל קופץ לך לכביש בהפתעה, אין הגיון להאשים את הנהג במידה ונקט בכל אמצעי הזהירות.

ולצערינו היום אנשים חוליגנים, בזמן האחרון אני רואה שאנשים אגואיסטים הולכים וחוצים כבישים כאילו הם חסינים, הראש תקוע בפלאפון, וכשאתה צופר להם הם לא מבינים מה הבעיה.

מעבר לכך, יש לי רחוק משפחה שנדפקו לו החיים כתוצאה מפגיעה והריגה של בנאדם.

זה קרה לפני המון שנים, הוא נסע בפרדס בלילה עם אורות גבוהים (אני מדבר על מלפני 30 שנים ככה), משום מקום קפץ ממולו בנאדם, הוא ניסה למנוע פגיעה ולא הצליח, במשפט הוא יצא זכאי, אבל מאז המקרה הוא נפגע בנפש וזה הבעיה אצל חלק מהאנשים הנורמאליים.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

יש דבר כזה שנקרא "אשמה תורמת".

וכמו כן הכל תלוי במקרה.

אם הנהג שחתך אותך בורח, לדוגמה, אז לך תוכיח מי אשם(במיוחד אם אין לך מצלמה ברכב).

פורסם
יש דבר כזה שנקרא "אשמה תורמת".

וכמו כן הכל תלוי במקרה.

אם הנהג שחתך אותך בורח, לדוגמה, אז לך תוכיח מי אשם(במיוחד אם אין לך מצלמה ברכב).

הוא לא בורח, הוא פשוט לא שם לב בכלל או "לא שם לב בכלל" (לך תוכיח בלי מצלמה).

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
התייחסתי לנהג חותך במצב שאין הוכחות.

מה זה "אין הוכחות"?

תמיד אפשר למסור גירסה, שתהיה אמינה על מי ששומע אותה (שוטר/שופט).

לספר לך על חבר שבלם בשל חתול, נכנסו בו מאחור, והוא יצא אשם, כי השופט לא האמין לו...

כן, נכנסו בו מאחור, והוא יצא אשם.

פורסם

טוב ניכנעתי- קונה DVR לכל המשפחה :-).

סעו בדרכים טובות שוימרו על עצמכם מנהגים/נהגות מתאבדים.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
מה זה "אין הוכחות"? תמיד אפשר למסור גירסה, שתהיה אמינה על מי ששומע אותה (שוטר/שופט).

אז אתה בעצם טוען שאם אני נוסע 55 קמ"ש בכביש דו נתיבי, והנתיב השמאלי משתלב עם הנתיב הימני מטרים ספורים לפני מעגל תנועה חד נתיבי, ונהג חוצפן חותך אותי לפני הכניסה למעגל התנועה בצורה שלא משאירה לי ברירה אלא לבלום בגללו מראש, ואני לא עושה את זה וכתוצאה מכך נכנס לו בצד דלת ימין עם הפרונט שלי, והכל מצולם - הוא אשם?

Just daily

פורסם

הוא אשם - בוודאי.

תרומתך לאשמה תשתנה בהתאם למהירותכם, למרחק ביניכם בעת ה"הדחפות" שלו, האם קיימים שוליים וכו'.

כלומר בסופו של דבר השופט יעריך עד כמה יכולת למנוע את התאונה למרות הנהג השני, וככל שיכלת למנוע את התאונה (שוליים רחבים, מהירות נמוכה, מרחק גדול ביניכם) יגדלו אחוזי ה"אשם התורם" שלך

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
הוא אשם - בוודאי.

תרומתך לאשמה תשתנה בהתאם למהירותכם, למרחק ביניכם בעת ה"הדחפות" שלו, האם קיימים שוליים וכו'.

כלומר בסופו של דבר השופט יעריך עד כמה יכולת למנוע את התאונה למרות הנהג השני, וככל שיכלת למנוע את התאונה (שוליים רחבים, מהירות נמוכה, מרחק גדול ביניכם) יגדלו אחוזי ה"אשם התורם" שלך

תמיד אפשר למנוע, תמיד אפשר לנסוע יותר לאט ולתת לכולם לעקוף אותך.

Just daily

פורסם

אין לזה שום קשר.

אם נניח המהירות המותרת היא 80 קמ"ש, והמרחק בעת ה"הדחפות" הוא נניח פחות מ-10 מטרים (מרחק של חצי שנייה), אין דרך שבה היית יכול לבלום במרחק הזה, אבל אם המהירות הייתה 20 קמ"ש בתנאים זהים, מדובר על מרחק של שתי שניות במהירות הזאת, ולכן כן היית יכול לבלום.

מה גם שבכל מקרה לא תמיד תוכל לבלום, לא פעם מישהו החליט שהוא יכול עכשיו לעבור נתיב, וזה שאני הייתי במקביל אליו לא בילבל אותו, הסיבה היחידה שלא הייתי מעורב בכמה וכמה תאונות כאלה היא מהירות התגובה שלי בשילוב עם צפירה.

לבוס שלי לא היה כזה מזל ואחת כזאת נכנסה לו בדלת הנהג.

במקרים כאלה זה לא משנה אם תסע לאט/מהר יותר, תבלום או לא, מי שלא שם לב לא ישים לב ועדיין ייכנס בך.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אז אתה בעצם טוען שאם אני נוסע 55 קמ"ש בכביש דו נתיבי, והנתיב השמאלי משתלב עם הנתיב הימני מטרים ספורים לפני מעגל תנועה חד נתיבי, ונהג חוצפן חותך אותי לפני הכניסה למעגל התנועה בצורה שלא משאירה לי ברירה אלא לבלום בגללו מראש, ואני לא עושה את זה וכתוצאה מכך נכנס לו בצד דלת ימין עם הפרונט שלי, והכל מצולם - הוא אשם?

לא.

אני אומר שבניגוד לכל מיני מצבים תיאורטים, במציאות - לך יש את הגירסה שלך, לו יש את הגירסה, ולשופט יש את מי שהוא מאמין לו.

הוא יכול להגיד שאתה האצת ונכנסת בו, אתה יכול להגיד שלא סיפק לך הזמן לבלום... והשופט יחליט.

אבל אין ספק שאם הוא ביצע עבירה (עקף מימין), הוא יותר בבעיה ממך, עם הגירסה שלו לסיפור.

פורסם (נערך)
לא.

אני אומר שבניגוד לכל מיני מצבים תיאורטים, במציאות - לך יש את הגירסה שלך, לו יש את הגירסה, ולשופט יש את מי שהוא מאמין לו.

הוא יכול להגיד שאתה האצת ונכנסת בו, אתה יכול להגיד שלא סיפק לך הזמן לבלום... והשופט יחליט.

אבל אין ספק שאם הוא ביצע עבירה (עקף מימין), הוא יותר בבעיה ממך, עם הגירסה שלו לסיפור.

לא הבנת. נניח והוא החליט לעקוף משמאל, אבל הנתיב שלו נגמר מהר יותר ומשתלב עם שלי וממשיך למעגל תנועה חד נתיבי. אני מבחינתי נוסע 55 קמ"ש (לא מאיץ, אבל גם לא מוריד את הרגל מהגז) ובכניסה למעגל התנועה בולם כדי לא להיכנס מהר מדי למעגל התנועה ולא כדי שהוא יצליח לחתוך אותי (בדגש על לחתוך ולא לעקוף כי המרחק לא סביר בשביל לעקוף אותי במהירות שאני נוסע והמרחק שנשאר לי להגיע למעגל התנועה). בקיצור, אני נכנס לו בדלת ימין כתוצאה מכך שהוא חתך אותי.

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

• תוכן חדש...