Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחירים בארץ תמיד יהיו גבוהים,זה לא משהו חדש,זה לא רק בתחום הרכבים,פשוט פה יחסית למחירי המיני הVW הגזימה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
באמת לא מבין מה הטעם ביבוא של הרכב הזה.

יש כ"כ הרבה חלופות יותר טובות במחירים הרבה יותר זולים (כמו ה-I10).

מי שירצה עיצוב מיוחד ילך על ה-C1 או על האייגו.

מי שילך על אייגו במקום c1 בגלל הסמל והעיצוב זה בדיוק אותו אחד שיעדיף את הרכב הזה על סיטיגו ומיי למרות המחיר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זה לא יצליח,עובדה שהמכירות רק גדלות משנה לשנה,תנאי המימון נוחים ולכן אנשים קונים.

נכון, שנת אחריות נוספת ותנאי מימון נוחים יותר (ריבית נמוכה יותר) יכולים להספיק כדי לסגור עסקה.

לא כולם משלמים במזומן.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

עדיין זה לא הם יתנו ריבית אפסית,הם יהיו ממוצעים במחינת המימון,וגם לא משנה איזה מימון יש 10 אלף זה הרבה כסף.

אתה מדבר על שנת אחריות,זה זה חשוב,אבל תסכים איתי שגם הסיאט מיי לא תקלקל בשנים הראשונות והמאוחרות בכזה סכום,לא יודנאי I10,לא ספארק,לא פיקנטו..

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מי שילך על אייגו במקום c1 בגלל הסמל והעיצוב זה בדיוק אותו אחד שיעדיף את הרכב הזה על סיטיגו ומיי למרות המחיר.

דווקא התכוונתי שילכו על הC1 או על האייגו החדשות כאלטרנטיבה עיצובית ל-I10 לדוגמה.

דרך אגב דווקא קיים ההבדל המשמעותי בעיצוב בין ה-C1, 107 או האייגו (החדשות) - להבדיל מהUP!, סיטיגו או מיי שנראות זהות לחלוטין.

.We apologise for the inconvenience

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מהצד וגם מבפנים השלישיה הצרפתית-יפנית נראות בדיוק אותו הדבר. השוני העיקרי זה בחזית ומאחור ולדעתי זה מפגר לשלם יותר על אותו רכב 1:1 בעיצוב חזית מעט שונה, במיוחד כשכולן מכוערות (כל אחת בדרכה). כנ"ל האפ והחברות הזולות שלה. לפחות פה מציעים מנועים שונים, לא שזה מצדיק את המחיר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ליבואן של פולקסווגן יש תמחור הזוי לכל הרכבים, לא באמת ציפיתי שזה יהיה שונה בקטגוריית המיני

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אתם שוכחים שזה לא בטוח שצ'מפיון הם אלו שרצו להביא את הUP לארץ, יכול להיות שזה משהו שנכפה עליהם ע"י VW העולמית.

חוץ מזה שאני לא מבין למה ציפיתם, ברור שהיא תהיה יקרה יותר מהסיטיגו והמיי כי ככה עובד המיתוג בכל החברה, בנוסף היא צריכה לשמור על מרחק מסויים מהם כדי שגם להם יהיו מכירות. הרי מי יקנה פה בארץ את הסיטיגו אם יש את אותה הגרסה בדיוק של הUP ב-1000 ש"ח יותר? זה כבר יקרוץ יתר על המידה לאנשים לקבל בעוד קצת מחיר הרבה יותר סמל סטטוס שהם כל כך אוהבים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מעניין כמה צריכה לעלות גירסת מנוע דיזל אילו הייתה מיובאת לארץ.

דווקא אין אף מכונית מיני בעלת מנוע דיזל שמשווקת בארץ.

אם סוזוקי בזמנו החלה לייבא את האלטו הידנית כאשר לא הייה ביקוש מראש לקטן וידני, וכמו שראינו את הסחף לאחר מכן עם שלל המיניות במחירים נמוכים. אולי צ'מפיון מפספסים כאן הזדמנות לשינוי נוסף בשוק הרכב, שינוי לכיוון חיסכון. מכונית דיזל עירונית קטנה וחיסכונית.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

אין חיה כזאת Up! דיזל. לא מיוצר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בלי להיכנס בכלל לעניין הזה שמדינת ישראל לא רוצה מנועי דיזל בכלל, ולכן יש להם "קנס זיהום אוויר" גבוה, ולכן אם הייתה מכונית מיני דיזל המחיר שלה היה כזה שעדיף לקחת בנזין ועדיין יישאר כסף לשנים של תדלוקים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אין מה להשוות את היונדאי I10 לאפ ולו רק בגלל צריכת הדלק העלובה של היונדאי. האפ עושה 22 קילומטר לליטר והיונדאי לפי מבחן אחרון ב-YNET עושה 14 קמ"ל. נדמה לי גם שליונדאי אין לה מערכת בלימה אוטומטית כמו שיש לאפ. אם אני זוכר נכון, לאפ יש וויל ביס גדול יותר מהיונדאי ככה שהיא יותר מרווחת, פקטור משמעותי מאוד במכוניות קטנות ולגרמניה יש תא מטען גדול יותר. זה רק ממה שאני זוכר בלי לחפור בנתונים. ככה שזה שמדובר בשתי מכוניות מאותה קטגוריה, ההבדלים יכולים להיות גדולים שמתורגמים להבדל במחיר. יש כאלה שמעדיפים לשלם יותר כדי לקבל יותר. אנשים פה מתעצבנים כאילו מישהו מכריח אותם לקנות.

פורסם

אוקיי אז נגיד היונדאי היפה והמאובזרת יותר לא מתאימה לך- יש לך 2 מכוניות זהות שעולות פחות.

פורסם (נערך)
אין מה להשוות את היונדאי I10 לאפ ולו רק בגלל צריכת הדלק העלובה של היונדאי. האפ עושה 22 קילומטר לליטר והיונדאי לפי מבחן אחרון ב-YNET עושה 14 קמ"ל. נדמה לי גם שליונדאי אין לה מערכת בלימה אוטומטית כמו שיש לאפ. אם אני זוכר נכון, לאפ יש וויל ביס גדול יותר מהיונדאי ככה שהיא יותר מרווחת, פקטור משמעותי מאוד במכוניות קטנות ולגרמניה יש תא מטען גדול יותר. זה רק ממה שאני זוכר בלי לחפור בנתונים. ככה שזה שמדובר בשתי מכוניות מאותה קטגוריה, ההבדלים יכולים להיות גדולים שמתורגמים להבדל במחיר. יש כאלה שמעדיפים לשלם יותר כדי לקבל יותר. אנשים פה מתעצבנים כאילו מישהו מכריח אותם לקנות.

אתה טועה כמעט בהכול:

1-צריכת דלק=בYNET רשמו ב1/14 בתנאי אמת,מה זה תנאי אמת? עירוני בלבד? שאז זה נתון טוב,לא מובן מהם,בCARTUBE הפ קילו ממוצע של 1/17,פה בפורום 1/15,ככה שזה תלוי איפה אתה נוסע,כניראה שהUP לפי מה שחברי פורום מדווחים תהיה חסכונית יותר,אבל ממש לא ה1/22.

אבל תוספת של 10 אלף,תשתלם לאחר הרבה שנים,אז מה הטעם?

2-ליונדאי תא מטען הכי גדול,למרות שההבדל זניח.

הדבר היחידי שאתה צודק שי לUP מערכת לבלימת אוטומטית במהירות נמוכה.

אבל אז אתה טועה שוב ובגדול,אתה אומר שיש כאלה שמעדיפים לשלם כדי לקבל יותר? מה בדיוק אני מקבל?

1-רכב פחות מאובזר,על זה אתה משלם 10 אלף?

2-כיפוי פלסטיק חלקי לדלתות,על זה אתה משלם 10 אלף?

3-אין חלונות נורמלים מאחור,על זה אתה משלם 10 אלף?

אז נכון יש לך מערכת שבולמת במהירות של 30 קמ"ש,אז גם בסיאט מיי יש לך אותה.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם
אין חיה כזאת Up! דיזל. לא מיוצר.

יש שמועות שיהיה מנוע 800 סמ"ק דיזל עם שני צילנדרים (למעשה חצי ממנוע ה-1.6 המוכר)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...