Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יכול להיות אחלה דבר עם גיר ידני. אבל בטח הוא יעלה כמעט כמו סופר מיני מאובזרת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי דעתי מחר מוגזם עבור אותו אוטו רק עם סמל שונה, אני לא הרגשתי או שמתי לב לשוני בין האחיות השונות מיי או הסיטי גו.

מצרף כמה תמונות של הרכב מיום ההדרכה שערכו לסוכנים לשיפוטכם אם שווה את המחיר.

אפ2.jpgאפ3.jpgאפ4.jpgאפ5.jpgאפ6.jpgאפ1.jpg

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

:screwy:

ניראית פשוטה מאוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כולה 70K על מוג "פרמיום" - אנשים יקפצו על זה, זה הרי יותר יוקרתי משקודה

:lol:

.

אם מיד לאחר כתיבת ההודעה המצוטטת התחלת להרגיש כאבים באיזורים שונים בגוף- אין צורך ללכת לרופא, פשוט תתנצל על גבי הפורום על המשפט השקרי הזה שכתבת, אולי אז בעלי פאביות יסלחו לך ויפסיקו לתקוע סיכות בבובות הוודו.

חשבתי שההגה שלה יותר מזמין כמו שראיתי בתמונות באינטרנט.

זה כי ראית באינטרנט תמונות של הרכב לפני שעבר הסרת איבזור לצורך התאמת ל-Champion pack.

בגדול ב-70k שקלים אני חושבת שהדרך היחידה שצ׳מפיון יכלו לדפוק את הלקוחות יותר זה אם היו מוכרים אותה עם מנוע 1.4TSI וגיר DSG...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בגדול ב-70k שקלים אני חושבת שהדרך היחידה שצ׳מפיון יכלו לדפוק את הלקוחות יותר זה אם היו מוכרים אותה עם מנוע 1.4TSI וגיר DSG...

דווקא זה נשמע מעניין. :twisted:

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

עם כל כך הרבה תלונות על ה-DSG, העובדה שמנועי טורבו שותים יותר שמן (במידה זו או אחרת) ועלות התיקונים הגבוהה במקרה של תקלה (DSG או מגדש), אני מרגיש שקט יותר לנסוע ברכב אטמוספרי עם גיר אוטומטי (פקקים...) ולא רובוטי, למרות ביצועים וצריכת דלק עדיפים, אפילו שהמחיר דומה (של הפיקנטו והאפ האוטומטיות, למשל).

וכולם יודעים שצריכת דלק מוצהרת היא אופטימית להחריד. אז כמו שה-19 בפיקנטו הפכו ל-12-15, ה- 22 של האפ יהיו אולי 17, אם תנהגו ממש בעדינות.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
מה מעניין בזה?

אני חושב שזול יותר פשוט לקנות ליפט, לא צריך לקנות רכב+ליפט...

שמעתי שיצאו במבצע חדש- אתה רוכש רכב עם TSI+DSG7 ומקבל ליפט מתנה. רק יש עניין של 250 שקל דמי התקנה של הליפט אבל זה זוטות :lol:

פיני, האלטו והשלישיה הצ'כית (PSA+טויוטה) עושות 1/19 ובעירוני 1/17 ברגל לא כבדה אומנם אבל גם לא קלה במיוחד.

פורסם
לפי דעתי מחר מוגזם עבור אותו אוטו רק עם סמל שונה, אני לא הרגשתי או שמתי לב לשוני בין האחיות השונות מיי או הסיטי גו.

מצרף כמה תמונות של הרכב מיום ההדרכה שערכו לסוכנים לשיפוטכם אם שווה את המחיר.

[ATTACH=CONFIG]374104[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]374105[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]374106[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]374107[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]374108[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]374103[/ATTACH]

הטאסות משעשעות (קצת פאדיחה, האמת), הצבע הבהיר בפנים דווא יפה - חבל שאין בגולף למשל... ALL IN ALL, לא יודע אם זה מצדיק 70K...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...