Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה רכשתי בשעה טובה הונדה אקורד, לאחר התלבטות ארוכה בין אחת חדשה בדגם אקסקיוטיב 2014 מהסוכנות (הצעת מימון מאוד מפתה), לבין אחת מבוגרת בשלוש שנים, בסוף הלכתי על המבוגרת.

אבל אני חייב לציין את יבואן הונדה סוכנות מאיר שלא היססו לתת לי אקורד לנסיעת מבחן של 4 שעות (אומנם אחת ברמת איבזור פרימיום שהתעניינתי ברמה הבכירה יותר)אני לא יודע אם יש קשר לזה שהמשפחה לקוחות ותיקים של המותג או שזה לכל לקוח, ולא ביקשתי ליום שלם, הספיק לי קצת להרגיש את נוחות הנסיעה ברכב ולעמוד על ההבדלים בין הדגם משנתון 2014, לשנת 2011...

לקח לי בערך 15 דקות להבין שההבדל הוא במחיר והפרש של 50-60 אלף ש''ח לטובת שלוש שנים מעלה שאין הבדל כלל בין הדגמים ב2011 ל2014.

לא היה שווה לי את הסכום הנוסף הזה לשלם בסוף תקופת המימון, העדפתי ללכת על 2011 יד ראשונה מפרטי ולהישאר עם קצת יותר כסף בכיס.

אבל אין ספק שאני מרוצה משירות והמקצועיות של היבואן למרות שעדיין לטעמי ולטעם רוב עם ישראל מתומחר קצת מעל הפופיק.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

שלום.

אנחנו שמחים שהתעניינת בנסיעת מבחן ברכבי אלפא רומיאו.

למרות רצוננו הרב להיענות לכל בקשות הלקוח, לצערנו לא ניתן לאפשר לכל לקוח נסיעת מבחן ארוכה מהרגיל, מאחר וישנם מתעניינים רבים הממתינים לנסיעה ואנחנו משתדלים לאפשר לכל אחד את הנסיעה בזמן הנח לו וללא המתנה ארוכה.

כל מתעניין מוזמן לקבל את הרכב לנסיעה של כ30-40 דקות, בה ניתן להתרשם את חווית הנהיגה, להכיר את יתרונות הרכב ולבדוק את ההתאמה לצרכי הלקוח. כמו כן, במקרה הצורך אנו מעניקים שירות של הגעה לבית הלקוח במידה והוא זקוק לכך, וכן נסיעה ארוכה ככל הניתן.

נשמח אם תשאיר לנו את הפרטים שלך בהודעה פרטית, ונזמין אותך לנסיעת מבחן שתותאם ככל הניתן לצרכיך.

ובכל מקרה – אנחנו לשירותך

צוות סמל"ת

פורסם

תהיה בטוח שאם תרצה רכב יוקרה לסופ"ש,היבואן יברר בדיוק מי אתה,על מה אתה נוסע ובמה אתה מתעסק.זה תלוי בפוטנציאל למכירת הרכב מצידם

פורסם
אתה אופטימי, רוב נסיעות המבחן הן 30 דקות.

צר לי לאכזב. הרבה פחות, מניסיון ( אוקטביה, סנטה פה )- משהו כמו רבע שעה.

פורסם

שכן שלי, כתב רכב בגלובס, מקבל במקרה הטוב רכבים למבחן לסופ"ש - כך שאצלך ( וגם אצלי ) אין סיכוי ליותר מחצי שעה בלחץ....

• תוכן חדש...