Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיג'ו 2008 הוצעה ב 99,990 ש"ח ובתגובה, הג'וק והקרוסאובר משווים מחירים.

יופי של מחיר למי שלא מתנגד לרכבים ידניים.

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3626428,00.html

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כיף לשמוע, אני מקווה לראות עוד מבצעים על גרסאות ידניות של רכבים שונים.

אני עדיין דוגל בגישה שמי שנוהג על ידני, חוץ ממקרי קיצון, ינהג טוב יותר תוך כדי תשומת לב רבה יותר לסביבה ולתנאי הדרך.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
אם נשאיר בצד את עניין היד ראשונה, יש אלטרנטיבות הרבה יותר קורצות.

במקום הג'וק בעוד תוספת ממש ממש קטנה אפשר להתחדש בקשקאי.

יש לנו ג'וק ידנית כבר כ3 שנים שנרכשה ב116K. היו מחשבות לשידרוג, בתקופה האחרונה, לקשקאי. קשקאי גדול יותר אומנם אבל הוא מעבד כל קטע מול הג'וק, חוץ מהגודל. הג'וק אומנם קטן אבל הוא זריז וסה"כ בחבילה הכוללת כיפי, מרענן (במראה) ודי מאובזר- חלונות חשמל, ג'אנט 17*215 קרוז קונטרול, שליטה מההגה, בלוטוס ועוד... בגרסאות של המבצע אין את כל התוספות. כך גם בקשקאי. בנונסף הוא גם כבד מגושם ומרגיש יותר משעמם בכל הבט.

הרכבים של המבצע מגיעים כמעט ללא שום איבזור.

פורסם

אני אפתיע אותך, גם לנו יש ג'וק בבית. בת כמה חודשים (מאז אוגוסט), חוץ מלהיות רכב שלישי סביר, הרכב הזה לא ממש שווה משהו, ואני אפרט למה:

1. תא מטען קטן על גבול המגוחך, כמה קטן? כל כך קטן שכשרצינו לנסוע לסופ"ש (2 זוגות), אחרי שהעמסתי את הדברים על האוטו, נוכחתי לראות שאין מספיק מקום והחלפתי רכב.

2. אין מקום ליותר מ4 אנשים, חמישה אנשים זה אולי על הנייר, בפועל, בקושי שתי כיסאות תינוק ניתן להכניס מאחור.

3. האוטו אמנם לא עגלה, אבל גם לא צורך דלק כמו עגלה.

4. חוץ מאחלה מקדם דאווין, בעיניי האוטו לא מציאה כל כך.

5. כל זה כמובן לא רלוונטי אם הרכב הוא לזוג, שלא יוצא מהבית לטיולים/סופשים ולא מתכנן להביא ילדים, או שמתכנן ילד אחד.

בר האיר את עיניי, חלונות חשמל? טוב שלא ציינת שיש מערכת בילד אין.

גם בסוזוקי אלטו יש חלונות חשמל ובגרסא האוטומטית היא זולה יותר, לשיטתך היא עדיפה.

דווקא בגלל שציינת שאין הבדל באזור, ככל הנראה שתי המכוניות מגיעות בגרסאות הפשוטות ביותר, זה רק מחזק את העדר היתרון של הג'וק.

פורסם

אתם מפספסים את זה שמי שעושה בחירה שקולה מה כדאי לקנות, סביר להניח שיקנה סוזוקי קרוסאובר.

את הג'וק קונים בעיקר בגלל איך שהוא נראה.

פורסם
אתם מפספסים את זה שמי שעושה בחירה שקולה מה כדאי לקנות, סביר להניח שיקנה סוזוקי קרוסאובר.

את הג'וק קונים בעיקר בגלל איך שהוא נראה.

דווקא לא. זה בדיוק מה שאמרתי.

פורסם
מרשים העניין של חלונות החשמל.

אכן מרשים...:wink: יש כמה יצרנים שמספקים רכב עד היום ללא חשמל באחוריים... הכוונה שלי היתה יותר למרים שמשות.

אני אפתיע אותך, גם לנו יש ג'וק בבית. בת כמה חודשים (מאז אוגוסט), חוץ מלהיות רכב שלישי סביר, הרכב הזה לא ממש שווה משהו, ואני אפרט למה:

1. תא מטען קטן על גבול המגוחך, כמה קטן? כל כך קטן שכשרצינו לנסוע לסופ"ש (2 זוגות), אחרי שהעמסתי את הדברים על האוטו, נוכחתי לראות שאין מספיק מקום והחלפתי רכב.

2. אין מקום ליותר מ4 אנשים, חמישה אנשים זה אולי על הנייר, בפועל, בקושי שתי כיסאות תינוק ניתן להכניס מאחור.

3. האוטו אמנם לא עגלה, אבל גם לא צורך דלק כמו עגלה.

5. כל זה כמובן לא רלוונטי אם הרכב הוא לזוג, שלא יוצא מהבית לטיולים/סופשים ולא מתכנן להביא ילדים, או שמתכנן ילד אחד.

בר האיר את עיניי, חלונות חשמל? טוב שלא ציינת שיש מערכת בילד אין.

גם בסוזוקי אלטו יש חלונות חשמל ובגרסא האוטומטית היא זולה יותר, לשיטתך היא עדיפה.

דווקא בגלל שציינת שאין הבדל באזור, ככל הנראה שתי המכוניות מגיעות בגרסאות הפשוטות ביותר, זה רק מחזק את העדר היתרון של הג'וק.

לא הפתעת... אני עם תאומים + עגלה כפולה+ שני כסאות... וכיוצא מזה, הכל כפול. זאת הפתעה, נכון :-) וכן אנו נוסעים לטיולים לא מעט.

לאומתך מסתדרים מצויין,לך תבין. אם אתה מוציא את האמבטיה של הדופן הכפולה אתה מקבל הרבה יותר מקום ממה שנראה, מוזמן לנסות.

לא משנה מה יש ומה אין בתוספות וכמו שציינתי לבר, יש רכבים עד היום ללא חלונות חשמל מאחורה.

לא חסר גם ללא מרים שמשות ופחות מזה עם בלוטוס ודיבורית מובנים. לכן לא מבין את הציניות שלך.

כל מה שאני אומר שה"מבצע" הוא לא באמת "מבצע", לפחות לא בג'וק. אם תוריד את כל התוספות תקבל את הגירסה המוצעת ב100K גם בלי ה"מבצע".

בקשקאי תקבל ב120K רכב עפור,משעמם , כבד, עם צריכת דלק לא חסכונית במיוחד ללא שום פינוק נוסף.אבל תוכל להעמיס את הבאגאז' בלי להסתדר. בתחלס לקטגוריה שלו לא ניתן להגיד שיש לו בגאז' ענק כלל. יש כאלה שהתוספות לא מעניינות אותם וזאת עסקה באמת משתלמת. לא פוסל כלל.

פורסם
אם תוריד את כל התוספות תקבל את הגירסה המוצעת ב100K גם בלי ה"מבצע"..

ה"אם" הזה תאורתי לחלוטין, הרי לא באמת יכלת להכנס עד היום לסוכנות ניסן ולצאת עם ג'וק ב 100K.

פורסם
ה"אם" הזה תאורתי לחלוטין, הרי לא באמת יכלת להכנס עד היום לסוכנות ניסן ולצאת עם ג'וק ב 100K.

לגמרי!

אבל זה היה נחשב למבצע אם היו מציאים את הדגם של ה116K ב100K ככה זאת רק אחיזת עיניים.

פורסם

הם קוראים לזה מבצע, זכותם המלאה.

מאחר והתמחור של ה2008 לא הולך להשתנות, כי הוא לא מבצע אלא תמחור רגיל, אני מניח שגם הג'וק והקרוסאובר האלה ישארו איתנו לא מעט זמן.

פורסם (נערך)

לא מבין ממה ההתלהבות עם הרכבים האלו. רכב סופר מיני טיפה מגודל יותר מידי לגובה. הרכבים האלו די צרים וגבוהים, יש תחושה של מרווח מעל הראש, אבל לצדדים המרווח לא מי יודע מה נדיב.

פעם אנשים התלהבו מרכבי שטח וקנו אותם כדי לעלות על המדרכות בעיר, כמובן קראו לרכבים כאלה ג'יפ למרות שהשם הזה בצדק מגיע רק לתוצרת של קרייזלר. הבעיה שרכבי שטח יקרים והרבה אנשים לא יכלו להרשות לעצמם. יצרנים מסויימים ראו בזה הזדמנות עיסקית, לקחו פלטפורמה של רכב משפחתי, הוסיפו הנעה כפולה, הגבוהו מעט ויצא קרוסובר. הרכב היה לרוב זול משמעותית מהדבר האמיתי, אבל אנשים אמרו "יש לי ג'יפ". עוד ועוד אנשים רצו את זה ולא יכלו להרשות לעצמם, אז התחילו לעשות קרוסוברים על בסיס רכבי סופר מיני. כמובן שזה תפס בבום ואנשים בהמוניהם נהרו לקנות את הדבר הזה. כמובן שגם זה היה יקר, אז קיצצו באבזור, הורידו 4X4 ואז יותר אנשים יכלו לקנות את זה. זה כמו ללכת בלי ולהרגיש עם, הרי מבחוץ אנשים חושבים שהוא נוסע על "ג'יפ".

מה שלב הבא? רכבי מיני עם פגושים שחורים שישווקו בתור קרוסובר?

ג'וק? באופן אישי לא סובל את העיצוב הזה. העיצוב מוחצן יותר מידי ולדעתי לא בטעם טוב.

קרוסובר? אז זהו, שאין לרכב הזה שום תכונות של קרוסובר, זה סופר מיני נוספת עם הכי פחות סטרואידים בקבוצה, זה כמו רמת גימור לSX4 הרגילה.

2008? אני בדרך כלל אוהב את העיצובים של פיג'ו, אבל הפעם הם כבר הגזימו. אם כבר, מעדיף את 208 - הרבה יותר יפה ומתאימה למה שהיא אמורה להיות.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...