Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי אתמול יום נהיגה ב 2008, הגעתי די שלילי, יצאתי עם הזמנה לרכב:wink:

בתמונה זה רכב המבחן.

2008.JPG

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באגירה תתחדש, על איזה דגם הלכת?

tzvipper, הסוזוקי דווקא לא סופר מיני אלא מתחרה בכבוד במשפחתיות הקומפקטיות וקיבל איפור שטח קל בדמות פלסטיקה בתחתית הפגושים ופסים דמויי גגון.

לדעתי הוא עיסקה לא רעה בכלל במחירו הנוכחי גם בדגם הידני וגם באוטומטי.

השם שלו זה כבר עניין אחר, אני חושב שהוא ראוי לקבל משהו שהושקעה בו טיפת מחשבה ואולי קצת יותר מקורי מ-"קרוסאובר".

פורסם

בעולם הוא S-cross.

ו-100 אש"ח היה המחיר של ה-SX4 הקצרה באבזור הבסיסי (אבבל תיבה אוטומית) בהרבה מאד מבצעים, כלומר זמן רב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בתמונה זה רכב המבחן.

תתחדש. סתם מתוך עניין, כמה הנחה מקבל מנהל פורום בכיר באתר? ;-)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

אני חושב ש-2008 נראית הרבה, אבל הרבה יותר טוב מ-208, אבל היא קצת יקרה מדי. תוספת של 10 אש"ח למחיר של 208 זה מקובל לדעתי, אבל 18 אלף זה הפרש גדול מדי. סוזוקי קרוסאובר במחיר הזה זו הצעה טובה לדעתי, רכב יותר מרווח עם תא מטען גדול יחסית ומנוע חזק יותר, אך עדיין חסכוני למדי.

בגירה - תתחדש :)

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם

אני לא מבין למה לקנות מכונית בת 6 מהיבואן ;-) ועוד בכזה מחיר...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
יש לנו ג'וק ידנית כבר כ3 שנים שנרכשה ב116K. היו מחשבות לשידרוג, בתקופה האחרונה, לקשקאי. קשקאי גדול יותר אומנם אבל הוא מעבד כל קטע מול הג'וק, חוץ מהגודל. הג'וק אומנם קטן אבל הוא זריז וסה"כ בחבילה הכוללת כיפי, מרענן (במראה) ודי מאובזר- חלונות חשמל, ג'אנט 17*215 קרוז קונטרול, שליטה מההגה, בלוטוס ועוד... בגרסאות של המבצע אין את כל התוספות. כך גם בקשקאי. בנונסף הוא גם כבד מגושם ומרגיש יותר משעמם בכל הבט.

הרכבים של המבצע מגיעים כמעט ללא שום איבזור.

צריך לשים לב שיש שני ג'וק 1.6 ידני.

אחד זה הגרסה שקנית ועולה כיום 121,000 ש"ח.

השניה זה גרסה מוחלשת (94 כ"ס במקום 115 כ"ס) ומוזלת שהמחירון שלה הוא 110,000 שקלים כבר נמכרה במבצע השקה של 105,000.

אגב, מאוד מעניין אותי אם הטלבוט מאטרה שימשה השראה לפיג'ו 2008.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני אוהב את העיצוב של הפיז׳ו של 2008.

בגירסה האוטומטית היא פסולה בגלל גיר 4 הילוכים בלבד.

בגירסה הידנית היא מעניינת.

תתחדש באגירה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

בתמונה זה רכב המבחן.

[ATTACH=CONFIG]373529[/ATTACH]

דווקא בצבע הנכון היא ניראית לא רע. ראיתי לבנה, כניראה הצבע הלבן לא מחמיא לה. מה גרם לך להזמין אותה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני אפתיע אותך, גם לנו יש ג'וק בבית. בת כמה חודשים (מאז אוגוסט), חוץ מלהיות רכב שלישי סביר, הרכב הזה לא ממש שווה משהו, ואני אפרט למה:

1. תא מטען קטן על גבול המגוחך, כמה קטן? כל כך קטן שכשרצינו לנסוע לסופ"ש (2 זוגות), אחרי שהעמסתי את הדברים על האוטו, נוכחתי לראות שאין מספיק מקום והחלפתי רכב.

2. אין מקום ליותר מ4 אנשים, חמישה אנשים זה אולי על הנייר, בפועל, בקושי שתי כיסאות תינוק ניתן להכניס מאחור.

3. האוטו אמנם לא עגלה, אבל גם לא צורך דלק כמו עגלה.

4. חוץ מאחלה מקדם דאווין, בעיניי האוטו לא מציאה כל כך.

5. כל זה כמובן לא רלוונטי אם הרכב הוא לזוג, שלא יוצא מהבית לטיולים/סופשים ולא מתכנן להביא ילדים, או שמתכנן ילד אחד.

בר האיר את עיניי, חלונות חשמל? טוב שלא ציינת שיש מערכת בילד אין.

גם בסוזוקי אלטו יש חלונות חשמל ובגרסא האוטומטית היא זולה יותר, לשיטתך היא עדיפה.

דווקא בגלל שציינת שאין הבדל באזור, ככל הנראה שתי המכוניות מגיעות בגרסאות הפשוטות ביותר, זה רק מחזק את העדר היתרון של הג'וק.

1. אני מעריך בזהירות שחברנו המלומד החליט להתאמן בתרגילי סרקזם, מכאן ענין חלונות החשמל כתכונה ראויה לציון במקק הזה.

2. גם אני בעוונותי מסרב להתלהב מהאוטו הזה, שהוא לא נוח במיוחד, צפוף במיוחד גם לנוסעים וגם למטענם, לא מהיר במיוחד ויש לו לוח שעונים פלסטיקי במיוחד. מעבר לכל אלו גם מראהו המשעשע כבר הפך למשהו מוכר מדי וגם נפוץ מדי. אבל כך גם שער צבוע לבלונד ושמלות שחורות בארועים חגיגיים, אז אולי אני זה שלא מבין כלום.

פורסם
ונניח שתוכלו לקנות עוד כמה חודשים SUV אמיתי כמו דאצ'יה דאסטר חדשה עם מנוע זהה לקשקאי ולרנו ב 80000 ש"ח -הייתם קונים?

Shut-Up-And-Take-My-Money.jpg

אני מחכה לו כבר הרבה זמן :)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
בעולם הוא S-cross.

ו-100 אש"ח היה המחיר של ה-SX4 הקצרה באבזור הבסיסי (אבבל תיבה אוטומית) בהרבה מאד מבצעים, כלומר זמן רב.

אני לא מבין למה לקנות מכונית בת 6 מהיבואן ;-) ועוד בכזה מחיר...
.

לא לגמרי הבנתי את כוונתך, אבל אם התיחסת להודעה שלי - כוונתי היא ש"מכשירי תנועה" יושבים על המשבצת של משפחתית (קטנה) ב-100 אש"ח כבר מספר שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הכותרת ממש בלבלה אותי :oops:

חשבתי שמשווים מחירים לשנת 2008, לא הבנתי איך זה קשור. אולי שווה להוסיף את המילה "פיז'ו" לפני ה2008 בכותרת.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

האמת שגם אני לא ממש חובב את הקטגוריה הזאת שלוקחים מכונית סופר מיני מותחים אותה קצת "כאלו" ג'יפ ומוכרים.

הראי היא לא באמת ג'יפ. מצד שני היא סופר מיני + (כמו יונדאי אקסנט? רק טיפה יותר לגובה ופחות לאורך).

מה היתרון במכוניות האלה? מרווח? עדיף משפחתית. מנוע? אין שום דבר מעניין . הנאה מנהיגה? לא ממש.

באמת אני שואל מעניין אותי למה כל עם ישראל מסתער על הרכבים הללו.

HONDA CIVIC hatchback-RED

• תוכן חדש...