רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,553 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 809 צפיות
כמו בכותרת, חבר טס לירח דבש שלו בטיול אחד ארוך, ובשהותו במיאמי הוא רוצה להשכיר רכב מעניין - קבריולה, חזק, במחיר שפוי כמובן. למי שהיה שם או גר שם, יש המלצות על חברות השכרה ורכבים מעניינים? הוא כרגע (ממש על רגל אחת) רואה לדוגמא מוסטנג קבריולה (לא כתוב דגם או נפח מנוע) סביב 400-500 דולר, יש שיותר יש שפחות. הוא בן 32. תאריכים: 13-17 באפריל. אשמח למתן עזרה מכם
הודעה אחרונה מאת BIG PAPA, -
-
העברת בעלות 01 1 2
מאת kokilala-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
יש אחד שאני רוצה ממנו לקנות את הרכב עכשיו הוא אומר שהוא יד ראשונה! ברישיון שלו כתוב 01 ז"א יד 2 , כששאלתי אותו הוא אומר שהרכב היה משועבד והאוטו רשום על שם אשתו, אשתו קנתה את הרכב עם אבא שלה וכשאבא שלה עזב את העסק של המכונית אז זה הפך ל 01 (שהוא אומר שבתכלס זה יד ראשונה) עכשיו הוא אומר גם כשאני אלך למשרד הרישוי על מנת לעשות העברת בעלות זה ישאר 01 (כשאני אקנה) והוא מוכן להתחייב לי על זה עוד לפני שאני משלם לו עכשיו השאלה שלי האם דבר כזה יכול להיות? (הבחור הוא בחור דתי נשמע אמין אבל לא יודע למי להאמין) !
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
קניתי אותה יד שניה 66000 מצב מצויין לאחר טיפול של 60,000 . אחלה של אוטו הבעיה היחידה זה צריכת הדלק, זה כבר המדידה השלישית אשר עושה איתה (כן, יודע למדוד מצויין) יוצא לי איתה בין עירוני -נסיעות עד רבע שעה מקיבוץ לקיבוץ פה בצפון, זה אפילו לא נחשב עירוני! 1:10 ופעם קודמת 1:11 ... זה הזוי ולא הגיוני. נהג יחיד בלי מזגן . לחץ גלגלים בודק בכל תדלוק (נאמר לי 32 בכל הגלגלים), חייב לציין שאני עוד מהנהגים הרגועים על הגז מאוד (גם לא עובר את ה90 100). מה יכול להיות !? החלפתי מרכב אחר בגלל החסכון ורואה שעוד יותר אוכלת מהקודמת ! עזרה ! תודה
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם . לאחרונה עלתה בי המחשבה , למה הרכבים האלו לא מופיעים באולמות התצוגה ? שמתי לב שבודדים האולמות שבהם מוצגים הרכבים הנ"ל . מה הסיבה לכך ? ושאלה נוספת , בשנת 2001 המשפחה קנתה רנו סניק ישירות מאולם , לא ראינו אז למשל את המגאן קופה שם . מישהו יכול להגיד לי מה הייה המחיר שלה ( מגאן קופה2001) באותה השנה חדשה ? תודה.
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
נתקלתי בזה בפרצוף ספר. מה דעתכם על כך? מעשה משעשע ונחמד או רחמים מיותרים על עברייני כביש?
הודעה אחרונה מאת shake, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 997 צפיות
היי עד היום עשיתי ביטוח מקיף לרכב רציתי את עצתכם. האם לעשות שוב ביטוח מקיף או אפשר להסתפק בצד ג' בלבד. האם יש הרבה גניבות לדגם הזה? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת nugit, -
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
לפני זמן לא רב, היה מישהו שם בכנסת שלנו שהבטיח: "הורדת מחירי המכוניות". אז הבטיח. ואולי התכוון לעשות גם? או לפחות חשב על זה? לא ממש. ועכשיו עוד יותר, לאחר שמתפרסמים נתונים של עלייה במכירות, ולא באחוזים בודדים, הוא בטח מצטער אפילו שהבטיח את מה שהבטיח. מדוע להתאמץ? הכסף ממיסים על הרכבים יזרום בכל מקרה, כנ"ל ממחירי הדלק, מקורסים{מיותרים} של נהיגה מונעת, שבאו באיחור והפתיעו עשרות אלפי נהגים, שכבר שנים לא ביצעו ולא עבירה אחת אפילו, ועוד הרבה כאלה... מעניין, את הכסף הם משקיעים בהקמת מאות מצלמות ודחלילים, עיצומים ושביתות, במקום בתשתיות הכבישים. אחרי שרשות השידור תיסגר, האם נמשיך לשלם את אגרת הרדיו, הדבילית, שקיימת עשרות שנים, שגלומה בתוך האגרה? סתם, זה מקומם אותי לראות…
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 452 צפיות
http://www.iga.co.il/newsletter/news_348.html
הודעה אחרונה מאת igaadmin, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
זו המצלמה http://www.ebay.com/itm/121195683338?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 הבנתי לצילום 1080p הכי טוב קלאס 10 כמה זמן צילום יספק ה 16gb ב 1080p לעומת ה 32gb לפני שהוא ממחזר תודה מראש
הודעה אחרונה מאת rander1, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם יש סיכוי שתגיע לארץ בשנה זו?
הודעה אחרונה מאת shaulc, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, עשיתי חיפוש בפורום אך לא מצאתי באמת תשובה, וגם באינטרנט המידע הוא קצת "בעייתי" אני מתלבט בין רכישה של valentine vs iroad אני יודע שIROAD כולל בתוכו את הצ'יטה (שזה נחמד וטוב, אבל למצלמות קבועות קיימת אזהרה בWAZE) מה קורה לגבי אקדחי לייזר/דבורה ובניו.... מישהו יכול לשפוך קצת אור בנושא.... תודה
הודעה אחרונה מאת yairba, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב, בשעה טובה אני קונה בקרוב ממש את היונדאי הקטן (I10) שעליו אני מתכנן כבר כמה חודשים טובים. אני כבר שנתיים כמעט עם ר. נהיגה ועד עכשיו לא נהגתי ויש לי חוסר ביטחון על הכביש.אני לוקח עכשיו שיעורי נהיגה,לקחתי כבר כ-7 שיעורים. יות טוב הרבה יותר טוב אבל לא מספיק. לכל מקרה השאלה של היא אין לי במשפחה אנשים שנוהגים ואני חסר נסיון כאמור. איפה אפשר למצא מישהו שיכול ללות אותי בתקופה ההתחלתית כדי שאהייה עם יותר ביטחון והכישורים יתרעננו? פשוט כ 40 דק' 120 ש"ח זה יקר וכמה שיעורים שלוקחים לא מספיק ממש. אודה לכם מאוד,מוכן לשלם סכום כסף סימלי במקרה הצורך.ראיתי בפוסטים אחרים אנשים התנדבו לעזור,אז חשבתי לנסות את מזלי גם אני. אני מאשדוד. תודה!
הודעה אחרונה מאת GotYa, -
-
שלום לכולם! אני וחבר מתכננים מזמן מסע נהיגה (אבל לא רק!) לאירופה. התוכנית היא לטיול של שבועיים בתחילת ספטמבר, וכבר השכרנו את האוטו - BMW M3 מחברת SIXT . מיותר לציין שאין בעיה מבחינת גיל לגבי ההשכרה. אנחנו מוגבלים ל- 3000 ק"מ (250 ק"מ ליום), כך שהיינו צריכים לתכנן את המסלול היטב. עם אוטו כזה זה לא נשמע מרחק ממש גבוה, אבל אנחנו רוצים ליהנות גם בכל מיני אטרקציות בדרך ולעשות כמה עצירות. כבר קראתי את השרשורים על האכיפה הקיצונית באזור, ועל הצורך בקניית כרטיסים באוסטריה והשוויץ לפני הכניסה לאוטובאן. אנחנו לא מתכווים להתפרע במהירות, אלא ליהנות מההתנהגות של האוטו במיוחד בסיבובים, נקווה שנוכל לעשות זאת במסגרת החוק המסלול אותו תכננתי כרגע מבוסס על ידע קודם שלי באזו…
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 6 תגובות
- 867 צפיות
קיבלתי לפני איזה 3 חודשים דוח מהירות ממצלמת רמזור. 3000 שקל 8 נקודות על שם התאגיד. מפה לשם חיפשו אשם, הודיתי, הדוח הוסב על שמי קיבלתי מכתב, מאגף התנועה במשטרה, שההסבה עברה בשלום(יוווהווו). בדקתי במשיבון הטלפוני שלהם, ואכן כן, הדוח הוסב על שמי על סך של 750 שקלים דנדשים ו8 נקודות טריות. והנה הטויסט בעליליה כחודש לאחר ההסבה(היום), קיבלתי מכתב נוסף מאגף התנועה המדוקלם שאומר, חכו לזה... 1.התובע החליט לבטל את הדוח. 2.מצטערים על ההטרדה.(חמודים שלי, זה בסדר) 3.נהיגה זהירה ובטוחה. (סבבה! אשתדל!) בדקתי את מספר הדוח שמופיע על המכתב ו....כן! זה תואם את הדוח! עכשיו, השאלה שלי היא מה קרה שהם שינו את דעתם? אולי מכיוון שאני שליח אומלל על אופנוע? או שיש שם מישהו שאוהב אות…
הודעה אחרונה מאת DJI, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
הסוזוקי קרוסאובר מציע מידות דומות לניסן קשקאי, מאובזר מאד (אם כי בולט העדרה של מערכת מולטימידה), בעל יחידת הנעה מודרנית (מנוע 1.6 חזק יחסית וגיר רציף) ומחיר מאד נוח בין 110 אלף ש"ח עד 120 אלף ש"ח לגירסאות ההנעה הקדמית האוטמטיות, ישיבה גבוהה, תא מטען גדול יחסית ושימושי לאור דלת חמישית (גודל תא המטען היה העקב אכילס של הסוזוקי SX4) ואם יורשה לי להביע את דעתי האישית, גם נראה טוב למדי ובעל אפקט הגעה של ג'יפון (לפחות לפני התמונות). לטעמי בהחלט מדובר ברכב מושך יותר מרכב סדאן משפחתי או האצ'בק רגילה. היבואן מכשירי תנועה גם יוצא במצבעים שונים בכל יום ראשון וחמישי ולכן יש לצפות להנחות בסדר גודל של כ- 10 א' ש"ח, דבר שיהפוך את הסוזוקי הזאת לאחת האטרקטיביות בשוק הרכב הישראלי…
הודעה אחרונה מאת Gennadi_u, -
-
שלום חברים, עברתי השתלמות נהיגה מתקדמת לפני כמה חודשים ואני מעוניין לעבור אימון בנהיגה מתקדמת בהדרכת "מסלולים". האימון הוא אימון אישי עם מדריך בכיר בכבישי נס הרים וכולל את התכנים הבאים: תנוחת נהיגה מקצועית לשיפור השליטה ברכב. טכניקת מרוצים לעבודת הגה נכונה בסיבובים ועקומות. השפעת מסת הרכב על ההיגוי בסיבובים ועקומות. שימוש במבט - שליטה במרחב ובאלמנטים הדינמיים של הרכב. תזמון כניסה ויציאה מסיבובים ועקומות ובחירת המהירות הנכונה. קו נכון בסיבוב - שימוש יעיל ביותר ברוחב הנתיב למיקסום הביצועים. צפיית סכנות ומניעת מצבי חירום. האימון אורך כ-4 שעות והמחיר לבנאדם עומד על 1550 ש"ח כרגע. אני מנסה לקבל מחיר קבוצתי במידה וי…
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אהלן חברים. קיבלתי השארה משרשור שעלה כאן לאחרונה בנושא רכבים צבאיים והוזכר בו גם התמיכה הכלכלית מאמריקה ויצא לי קצת לחשוב- מדוע כמחווה לאמריקה על העזרה הכלכלית, מדוע אין כאן רכבים אמריקאים בשירות המדינה? אני נורא בעד שכסוג של מחווה נשתמש ברכבים אמריקאים בשירות המדינה, בין אם זה בצבא שיש לה כמות מכובדת מאוד של רכבים אמריקים (F350, F150, סוואנה, אקונוליין וכמובן האמרים אספנות), בין אם זה במשטרה, שממתנהגת כמו בן אדם תמע ומתעניינת ברכישת ניידות מאליבו לשירות מתנ''ע (בנוסף לחוסר הצניעות שלה ברכישת רכבי טויוטה אוונסיס, קיה סורנטו, פולקסוואגן טרנספורטר, B4 בעבר וכדומה). ואם תשאלו אותי המשטרה יכולה להישאר מעט יותר צנועה ועדיין להתהדר ברכב אמריקאי כדוגמת ה…
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
דווקא ביצועים לא רעים על הנייר תודות למומנט. מעניין מאוד לראות איך היא תתקבל בשוק והאם יהיה לך ביקוש ער בשוק הפרטיות. http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/1553/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%98%D7%95%D7%9C%D7%93%D7%95-%D7%93%D7%99%D7%96%D7%9C-TDI-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
שלום לכולם שנים לא כתבתי כאן אבל אני קורא קבוע ונהנה מהעצות. ב"ה קניתי סוזוקי ליאנה במגמה שיספיק לי ל-6 אנשים. ברישום של הרכב אין מספר מושבים. זה מאפשרר לי להתקין מושבים נוספים מאחורה. טכנאי אחד המליץ לי על כסא של מיניבוס (מבחינת גודל זה נכנס) ויש לו כבר חגורה מובנית, אבל לא משולשת! מה דעתכם? מה יקרה אם יעצור אותי שוטר? האם החגורה מספיק בטיחותית? ומה דעתכם על המחיר: עד 1000 שח להתקנה כולל חגורה (זה רק מושב אחד) מקווה שתענו בקרוב כי אני חייב להחליט עוד היום.
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מעניין אותי מאוד עד כמה מדוייק המוצר הזה: http://www.alcotest.co.il/scripts/prodView.asp?idProduct=1 שימו לב זה לא הדגם הקטן שנראה די צעצוע. מישהו התנסה במוצר הזה? מישהו רכש את המוצר? והכי חשוב - עד כמה זה מדוייק?
הודעה אחרונה מאת mlur, -
-
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום! בידיוק לפני חצי שנה עברתי טסט, מה שאומר שהיום הייתי צריך ללכת ולהגיש את ההצהרה על סיום תקופת ליווי, ולקבל היתר נהיגה זמני עד שהפלסטיק יגיע בדואר. אבל במציאות, כשהגעתי למשרד הרישוי ב 08:00 היה פתק על הדלת שהודיע שהם בעיצומים עד להודעה חדשה. ההיתר נהיגה שלי נגמר היום, וללא אפשרות לקבל היתר חדש זמני, אסור לי לנהוג "עד להודעה חדשה" כדבריהם?
הודעה אחרונה מאת den4eek, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 24 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
בהזמנה של איביזה חדשה מצויין שיותקן ברכב חיישן שירות דרכים .. במה מדובר?
הודעה אחרונה מאת Yanlin, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
משהו נכנס בי מאחורה כתוצאה מכך הטמבון השתפשף. יכול להיות נזק פנימי שלא רואים אותו?
הודעה אחרונה מאת edan82, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
ערב טוב. ברצוני להזהיר אתכם מתקריה (פנצ'ריה) באשקלון "על גלגלים". הם ממוקמים באזור תעשייה צפוני מתחת לשלט ענק של "TIRE CLUB" (למרות שהם כמובן לא שייכים לרשת, הונאה בפני עצמה) תחילה ניסו למכור לי צמיגים מ-2012 (!), [בסוף התעקשתי וקיבלתי 3113, גם לא משהו] בהמשך, בשנייה שהורדתי עיניים מהרכב הם פתחו את הבורג במכרז הצמיג (נאבה), תוך כדי מצג שווא שיש לי בעיה מכנית ברכב. כרגע גם גליתי שאחד הצמיגים לא ישב טוב על הג'אנט וכל האוויר ירד ממנו. בקיצור חובבנים. ממליץ להתרחק. [אני יודע, היו מיליון דברים שסימנו לי להתרחק, אבל הם היחידים באזור שמחזיקים FALKEN]
הודעה אחרונה מאת איילצבי, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש הרבה מחלוקת בנושא. ששואלים חלק אומרים שאפשרי אם ניגשים לאחת הפקידות בפנים וחלק אומרים לא אפשרי. מישהו יכל להגיד לי בוודאות אם אפשרי או לא מניסיון (לא בדואר) אם אפשר להעביר בעלות לרכב עם רישיון מוקפא?
הודעה אחרונה מאת eli3, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 939 צפיות
אהלן חברים, בדרכי לעבודה אני עובר ברמזור שהוא על דרך ראשית, מחוץ לעיר כלשהי. כמעט כל בוקר הוא מפספס מחזורים, עובד פעם כן - כמה פעמים לא, עובד קצר מאוד ולעיתים תקין. כמובן שזה גורם לפקקים גדולים ולכל מתאבדי הכביש להפגין יצירתיות. איפה מתלוננים על דבר כזה? בחיפוש ברשת אני מוצא התייחסות לרמזורים בתוך ערים ושם צריך לפנות למחלקת התחבורה באותה עיר. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
- 13 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
הצרות של עשירים, כנראה יש פנצ'ר, או שנגמר הדלק, או שהמאפרה התמלאה
הודעה אחרונה מאת MX-5, -
שלום לכם רציתי לשאול האם יש רכב בישראל שמגיע ל 20 קילומטר לליטר ויותר ?...בגיר ידני מהמיני/סופר מיני תמיד היצרן מקצין בצריכת דלק לא הגיונית ורציתי באמת לדעת האם יש רכב שבאמת מגיע לזה עם מנוע בנזין וגיר ידני בלבד,ממודל 2014 תודה רבה רם.
הודעה אחרונה מאת eddy25, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום חברים יקרים ! אחרי כמעט שנה עם הפיאסטה הגיע הזמן לטיפול ראשון . אני מעוניין בהמלצות היכן כדאי לטפל ? אני גר במרכז - ראשון לציון . שמעתי שבמוסך הראשי ( ניר צבי ) השירות מצויין ... האם כך הדבר ? עד לפני שנה נהגתי בפונטו ישנה ורק נדפקתי מכל מיני מוסכים קטנים ולא מקצועיים ( תיקנו משהו אחד קלקלו אחר ... ) כך שאין לי שום ניסיון עם מוסכים מורשים . בכל מקרה אשמח לכל מידע בנושא ולטיפים שלכם . תודה רבה !
הודעה אחרונה מאת fender, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מקבלת תוספת להספק ,ויותר חשוב דיפרנציל מוגבל החלקה http://www.carmagazine.co.uk/News/Search-Results/First-Official-Pictures/Nissan-Juke-Nismo-RS-2014-first-official-pictures/
הודעה אחרונה מאת DJI,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 258 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- jpex
- arice
- נהג חדש תקציב קטן
- PYA
- חיים יוד
- SurfHigh
- ניקו פ.
- daniel.asu
- bigfoot7375nadav
- לירון .ה.
- sperial
- BoazB11