Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת בעלות 01

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אחד שאני רוצה ממנו לקנות את הרכב עכשיו הוא אומר שהוא יד ראשונה!

ברישיון שלו כתוב 01 ז"א יד 2 , כששאלתי אותו הוא אומר שהרכב היה משועבד והאוטו רשום על שם אשתו,

אשתו קנתה את הרכב עם אבא שלה וכשאבא שלה עזב את העסק של המכונית אז זה הפך ל 01 (שהוא אומר

שבתכלס זה יד ראשונה) עכשיו הוא אומר גם כשאני אלך למשרד הרישוי על מנת לעשות העברת בעלות זה ישאר 01

(כשאני אקנה) והוא מוכן להתחייב לי על זה עוד לפני שאני משלם לו עכשיו השאלה שלי האם דבר כזה יכול להיות?

(הבחור הוא בחור דתי נשמע אמין אבל לא יודע למי להאמין) !

פורסם

תברח. נפלת על סוחר.

כיפה עולה כמה שקלים. להשמע אמין זה כל המקצוע שלהם.

אם כתוב 01, אתה תהייה 02. מה שכן, תוודע שהוא לא סתם מראה לך רשיון קודם. כבר היו מקרים שאנשים ראו ברשיון 01 וקיבלו 07.

פורסם
שטויות במיץ, אם ברישיון כתוב 01 כשתקנה ממנו זה יהפוך להיות 02 ואתה תהיה יד שלישית.

תברח. נפלת על סוחר.

כיפה עולה כמה שקלים. להשמע אמין זה כל המקצוע שלהם.

אם כתוב 01, אתה תהייה 02. מה שכן, תוודע שהוא לא סתם מראה לך רשיון קודם. כבר היו מקרים שאנשים ראו ברשיון 01 וקיבלו 07.

הוא הציע לי ללכת איתו אפילו למשרד הרישוי כדי לבדוק את העיניין! (עוד לפני שאני קונה ממנו)

פורסם

בוא נצא מנקודת הנחה שהוא דובר אמת, והאוטו היה ברשותו כל הזמן והיה רשום על שם אבא של אישתו והיום על אשתו, אבל רק הוא נהג באוטו ושמר עליו וטיפל בו והכל והוא רוצה למכור אותו מעל המחירון ואתה מוכן לשלם כי האוטו עושה לך את זה, סבבה?

אבל, שווי האוטו לצרכי ביטוח יהיה כאילו אתה היד השלישית בבעלות ומשם ייגזרו התשלומים של הביטוח, משמע אם מחר גונבים לך את הרכב, אתה מקבל לפי שווי אמיתי, לא לפי סיפורי מעשיות, הבנת?

אבל בלי קשר, סיפור סבוך, עזוב אותך.

איזה רכב זה בכלל?

פורסם

וכשתלך למשרד הרישוי ישב שם חבר שלו שיספר לך כל מה שאתה רוצה לשמוע. כשתעשו העברת בעלות בדואר אתה הרי לא מקבל רשיון חדש, אתה רק מקבל טופס העברת בעלות. את ה-02 תראה כשתחדש את הרשיון בטסט, ואז אותו בחור אמין ונחמד יהיה רחוק רחוק.

רכב שכרגע יש לו 01 בעלים קודמים, ברגע שהוא עובר בעלות הוא הופך להיות 02 בעלים קודמים (יד שלישית).

אגב, רכב משועבד לא נרשם כיד נוספת.

החסד היחיד שאולי יכול להיות שקרה זה שאכן כשהרכב נקנה הוא נרשם על שני בעלים, ברגע שאחד מהם מוותר על הבעלות אכן נוספת "עוד יד". אבל הסיכוי שזה קרה נמוך מאוד.

בקיצור, דפדף הלאה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
הוא הציע לי ללכת איתו אפילו למשרד הרישוי כדי לבדוק את העיניין! (עוד לפני שאני קונה ממנו)

כמו שאמרו אחרים, כל המקצוע שלו זה להראות אמין. מאיפה לך שאין לו קשרים במשרד הרישוי?

פורסם
רכב שכרגע יש לו 01 בעלים קודמים, ברגע שהוא עובר בעלות הוא הופך להיות 02 בעלים קודמים (יד שלישית).

אגב, רכב משועבד לא נרשם כיד נוספת.

אתה בטוח בזה? תמיד חשבתי שהורדת בעלים נוספים מהרשיון לא מוסיף יד.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

האופציה היחידה שהרישיון יעבור לשם שלך וישאר 01 זה אם הוא כרגע על תו סחר. ז"א שהבחור מולך הוא סוחר.

זה לא אומר שהאוטו שאתה רואה הוא לא טוב, פשוט צריך לבדוק אותו בצורה מאוד יסודית (כמו כל רכב בעצם). אם הוא באמת הוציא את הרכב מהחברה כחדש, יש לו מסמכים שמאשרים את זה? היסטוריית טיפולים במוסך מורשה ע"ש אותם הבעלים? אם אין לו דרך להוכיח לך את הדברים האלה, מבחינתך, האוטו יד 2 ואתה תהיה יד 3.

עריכה: מתנצלת על חוסר דיוק, גם אם היד עברה במשפחה, זה לא אמור לעניין אותך. אתה עדיין תהיה יד 3.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

גם אם מדובר בסוחר, אז המשמעות היא שבהעברת בעלות אליו לא התווספה יד, אבל במכירה אליך תתווסף עוד יד.

אני לא רואה דרך שברשיון שאתה תקבל לא יצויין בעלים קודמים:2.

:turn-l:
פורסם

כיפה עולה כמה שקלים.

במציאות של היום לחבוש כיפה זה מאוד משתלם,אנשים יבטחו בך כי אתה הרי איש דתי בעל "ערכים" ולא תעז להונות אדם אחר.

גם אנחנו מכרנו את הרכב שלנו לאדם "דתי" שבכה לאבא שלי שיוריד לו כמה אלפים ממחיר הרכב כי אין לו יותר שקל,הקטע הוא שיום אחרי הרכב פורסם במגרש בדרום הארץ ב10K יותר מהמחיר שהוא נקנה מאיתנו :2gunfire:

פותח השרשור אל תיתן לכיפה לסנוור אותך,תחפש רכב אחר כי ש לי תחושה שסתם מבלבלים לך אתה המוח פה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
גם אם מדובר בסוחר, אז המשמעות היא שבהעברת בעלות אליו לא התווספה יד, אבל במכירה אליך תתווסף עוד יד.

אני לא רואה דרך שברשיון שאתה תקבל לא יצויין בעלים קודמים:2.

הפוך, מה שרשום ברישיון של תו סחר, זאת היד שתשאר לקונה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

+1

סוחר

ובטח שהוא יציאה לך ללכת איתו לבדוק...כי מי יסכים לזה בכלל עובדה שלא אמרתה לו יאלה בוא נלך.

וגם אם הייתה אומר הייתה מקבל רק תירוצים ושום פגישה כזאת לא הייתה מתקיימת.

• תוכן חדש...