Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת בעלות 01

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודעת מה איתך, אבל אני רוצה לדעת את כל הפרטים האמיתיים של הרכב שאני קונה.

אם מדובר ברכב שנת 2005 והוא במצב טוב, אז זה זניח, לעומת זאת אם מדובר ברכב 2011-2012, להיות יד 3 לאוטו בן שנתיים-שלוש זה לא נעים.

במיוחד אם תאלץ למכור את הרכב עקב בעתיד הקרוב.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

ה-00 או 01 זאת לא הנקודה, תכל'ס, אם לא מדובר ברכב בן פחות מ3 שנים זה לא כזה ביג דיל. הנקודה היא שאם לגבי זה המוכר משקר, מה עוד מהפרטים שהוא מסר לקונה בזמן הבדיקה לא נכונים? אולי הקילומטרג' מזוייף? אולי הרכב עבר אין ספור תיקונים בחלקים נחותים? אולי בכלל עבר תאונת שלדה חריפה ותוקן ורשלנות?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)
אתה בטוח בזה? תמיד חשבתי שהורדת בעלים נוספים מהרשיון לא מוסיף יד.

אתה בסדר במחשבה, זה עדיין נכון

האופציה היחידה שהרישיון יעבור לשם שלך וישאר 01 זה אם הוא כרגע על תו סחר. ז"א שהבחור מולך הוא סוחר.

הפוך, מה שרשום ברישיון של תו סחר, זאת היד שתשאר לקונה.

לתו סחר אין משמעות של שינויים ברישיון פרט ל"בעל הרכב", מספר הבעלויות ופרטי הרכב נשארים אותו דבר, תו סחר כשמו כן הוא - פשוט יד נסתרת שלא נרשמת על הרישיון.

גם אם מדובר בסוחר, אז המשמעות היא שבהעברת בעלות אליו לא התווספה יד, אבל במכירה אליך תתווסף עוד יד.

אני לא רואה דרך שברשיון שאתה תקבל לא יצויין בעלים קודמים:2.

אתה צודק

לפות"ש - תבדוק את תעודת הזהות של המוכר ותראה שהיא תואמת בכלל לרישיון או לפרטים כלשהם לפי הרישיון שהוא מציג,

תבדוק תאריך בעלות אחרון על הרישיון כדי לאמת מתי הוא "החליף יד"

99% שמדובר בסוחר מכוניות, אני הייתי ממשיך הלאה לא חסר מכוניות היום מכל הסוגים בשוק היד השניה

עריכה אחרונה על ידי עידן ו

Confidence In Motion

פורסם

לתו סחר אין משמעות של שינויים ברישיון פרט ל"בעל הרכב", מספר הבעלויות ופרטי הרכב נשארים אותו דבר, תו סחר כשמו כן הוא - פשוט יד נסתרת שלא נרשמת על הרישיון.

לטווח הארוך אין לו השפעה. כשאתה מתעניין בקניית רכב ורואה ברישיון שהרכב בבעלות סוחר, בעלים קודמים 01, גם ברישיון של הקונה יהיה רשום 01 ולא 02.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני לא יודע למה אתה מחפש צרות פות"ש, אם הוא שיקר לך בנושא היד לך תדע על מה הוא עוד שיקר, במיוחד אם זה סוחר וכבר התברר שהוא לא אמין בכלל.

וזה שהוא "דתי" לא אומר כלום, היום כל צפלון למד שברגע שאתה דוקר, רוץ הביתה לשים כיפה כדי שתצטלם טוב לעיתונאות. אל תכניס רגשות לעסקים.

אני הייתי מדלג לרכב הבא עצם השקר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

הורדת בעלים שאינו בן זוג של הבעלים השני מוסיפה יד - ולכן הרכב יד שנייה, והקונה יהיה יד שלישית.

אני לא בטוח שיש/היתה כוונה לשקר - יתכן שפשוט המוכר לא מודע למה שכתבתי לעיל - ומה שהוא אמר נאמר בתום לב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...