Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות כיפוף קטן לגשר,בפנדה לפחות אם מתכופפים ממש רואים אותו ברור,תנסה גם אצלך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תבדוק מתחת את החיבור של הפגוש,קליפסים,תסתכל על הגשר,באיזה מהירות נכנסו בך?

אתה יכול ללכת גם לפחח שיסתכל.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם לא רואים את הגשר,אתה יכול ללכת לפחח כדי להיות בראש שקט.

פורסם

אל תהיה מבואס דברים כאלה קורים,גם בי לפני חודש משאית נתנה נשיקה והייתי עצבני,אחרי כמה ימים נרגעים.

פורסם

הסיכוי לא גבוה, אבל אם עוצמת הפגיעה הייתה יחסית חזקה, יכול להיות שהטמבון נכנס בפנים הגשר או חלק אחר קיבל מכה/כיפוף והטמבון יצא החוצה, אבל כאמור הסיכוי לא גבוה ואם יש לך עיניים טובות ולא ראית שום פגיעה תהיה בראש שקט.

Miata ND2

פורסם

קליפסים לא בהכרח יצאו מהמקום/ ישברו לפני שיהיה איזשהו נזק פנימי?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

לא בהכרח.

כאשר הייתי בן 18 נכנסה בי מישהי מאחור ברכב מאזדה לנטיס (דור ראשון).

לא ראו אפילו זכר לשפשופון בפגוש האחורי אבל אחר כך התברר במוסך שכל רצפת תא המטען נמעכה. נזק של כ-7-8 א' ש"ח בשנת 97!

ברוב תומי לא ביקשתי פרטים כי הרי "ראיתי שאין כלום". יצאתי טמבל.

בקיצור, לפעמים לפלסטיקה (פגוש, קליפסים וכו') גמישות מדהימה. הם יכולים להדחק פנימה באיזה 20 ס"מ ולחזור למקום כאילו כלום.

פורסם

כמו שהוסבר בשרשור, לפעמים הנזק הוא פנימי ולא נראה בעין, יש להחליף פרטים עם הצד השני בכל מקרה במצב של תאונה ומומלץ ללכת ולבדוק את הרכב אצל איש מקצוע במידה ואתה חושד שהמכה היתה בעוצמה שיכלה לגרום לנזק שכזה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

החכמתי, תודה רבה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אכן יכול להיגרם נזק מפגיעה כזאת - זה הסיפור:

הגיעה תורי בחברה להיות הנהג תורן, אבל סחבק ללא רכב ולכן נוהג על רכב של חבר, חבר נוסף הצטרף ונוסע מאחורינו.

בתל אביב בחור שנוסע לפני החליט ללא כל סיבה ללחוץ על הברקס בכל הכוח, עצירה מלאה, ופול גז.

נעצרתי סנטימטר ממנו, החבר שנסע מאחורינו נכנס בנו במהירות של בערך 20 קמ"ש.

לא נראה כל נזק לעין ומכיוון שמדובר בחברים אף אחד לא התרגש.

שהרכב נמכר גילו שהמכה גרמה לכל הגשר האחורי להתעקם + כל האמבטיה של הגלגל ספייר הפכה לגלית = קצה שלדה.

• תוכן חדש...