Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שנים לא כתבתי כאן אבל אני קורא קבוע ונהנה מהעצות.

ב"ה קניתי סוזוקי ליאנה במגמה שיספיק לי ל-6 אנשים. ברישום של הרכב אין מספר מושבים. זה מאפשרר לי להתקין מושבים נוספים מאחורה.

טכנאי אחד המליץ לי על כסא של מיניבוס (מבחינת גודל זה נכנס) ויש לו כבר חגורה מובנית, אבל לא משולשת! מה דעתכם? מה יקרה אם יעצור אותי שוטר? האם החגורה מספיק בטיחותית?

ומה דעתכם על המחיר: עד 1000 שח להתקנה כולל חגורה (זה רק מושב אחד)

מקווה שתענו בקרוב כי אני חייב להחליט עוד היום.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא חושב שהעדר הרישום מאפשר לך התקנת מושב נוסף. מה עוד שהמחלקה הטכנית של היצרן/יבואן לא תיתן לכך אישור. שקול שנית, הבעיה העיקרית היא לא המשטרה אלא הביטוח.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לדעתי..קומבינה שאם חס וחלילה תהייה תאונה הכיסא ויושביו יעופו לכל הכיוונים .

למה לא קנית מראש רכב 6 מקומות??

למה תמיד אנשים חושבים על קומבינות כדי לחסוך כסף???

פורסם

:shock:

לא מאמין למה שאני קורא.

עזוב אותך, קנה נגרר, שים שם כמה מושבים שאתה רוצה\ צריך.

ותתחיל להסיע.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

למיטב ידיעתי ניתן להתקין באישור מושב נוסף בבגאז' רק במאזדה 626 סטיישן ובוולוואים הישנות.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

ישנה אפשרות להתקין מושבים נוספים ברכבי סטיישן - יש לי כמה שכנים שעשו זאת.

הליאנה היא לא סטיישן - והסעת ילדים במושבים כמו אלה שמתקינים בסטיישנים למיניהם, מסוכנת מאוד.

אישית - לא הייתי מעיז להסיע את היקרים לי בצורה כזאת - גם אם זה מותר חוקית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה שאמרתי גם בעבר לאנשים ששאלו כמוך בפורום: המושבים שאתה רוצה טובים אם אתה רוצה להסיע בהם את שונאיך. לאהוביך תמצא פתרון אחר. קח בחשבון שאפילו רכבים שמגיעים מהמפעל עם 7 מקומות משיגים תוצאות די גרועות במבחני ריסוק מאחור, כאשר השורה השלישית צמודה לשמשה האחורית. די נדיר למצוא מידע על מבחנים כאלה. אישית הייתי מקפיד להשתמש ברכב עם מושבים מקוריים בלבד (גם עם הותקנו בדיעבד, בתנאי שמדובר במושבים ששייכים לדגם והעיגונים מוכנים בשילדה) ובעל מרחק הגון בין השורה השלישית לשמשה האחורית, גם מסיבות בטיחות וגם משום שברכבי השבעה מקומות הקטנים אין מקום למטען.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
היא כן סטיישן.

מי אמר? היא לא סטיישן ולא מוגדרת ככזו. יתרה מכך, כפי שאמרתי קודם בחיים לא תקבל אישור מהמחלקה הטכנית מה שבפועל יגרום שלא יהיה לך ביטוח.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

זה לא משנה אם היא מוגדרת סטיישן או לא (בחו"ל הדגם הזה נקרא Wagon).

לגבי מקומות הישיבה, כל נוסע חייב להיות חגור בחגורת בטיחות. ברכב הזה יש 5 מקומות ישיבה בלבד.

בניגוד לרכבי סטיישן אחרים שהוזכרו, לליאנה ( ששווקה גם בשם Aerion) אין כלל גרסה של 7 מושבים.

גם אם מספר הנוסעים לא רשום ברשיון הרכב, אסור לך להסיע בו 6 נוסעים, כמובן שאינך יכול להתקין באופן חוקי מושבים נוספים.

פורסם

כיסא של מיניבוס לא יכנס לבגאז של ליאנה גם באלכסון.

אם בכל זאת אתה הולך על השטות הזאת המחיר שקיבלת הגיוני.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ביישומים שאני ראיתי ברכבי סטיישן המושב מורכב משתי כריות *ואינו* מעוגן לרכב כלל - רק חגורות הבטיחות מעוגנות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני חושב שהתגובות כאן היו עדינות מדי ופותח השרשור לא יבין.

לפותח השרשור - מה שאתה מתכנן לעשות הוא דבר מסוכן, לא בטיחותי בעליל ועלול לגרום לפגיעות בנפש ואף להרוגים.

בנוסף לכך, הדבר לא חוקי ואתה מסתכן בהורדה מהכביש. בכל מקרה אין סיכוי שהרכב יעבור טסט במצב הזה.

אני מאוד מבקש ממך, אני מניח שאתה מתכנן להסיע ילד בבגאז, אז בבקשה אל תעשה את זה!

הסעה של ילד בתא המטען של רכב שלא מיועד לכך תגרום לכך שבבלימת חירום הכסא (וגם הילד) יעוף ויפגע ביושבי הרכב האחרים.

לידיעתך,

עופר

• תוכן חדש...