רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,553 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
הגדרת תפקיד : נציג מכירות חלפים לציי רכב ולקוחות מוסדיים כפיפות ישירה: מנהל שווק ומכירות היקף המשרה: מלאה מהות התפקיד: · מיפוי השוק וניהול Data במערכת ה-CRM וב- Excel · מכירת חלפים · תחזוקת קשר עם הלקוח – (מתן פתרונות כוללים:טכני, לוגיסטי, מסחרי וממשקים מול גורמי החברה האחרים). · השתתפות בצוותי חשיבה לגיבוש מדיניות כישורים נדרשים: · יכולת עבודה עצמאית וכושר ארגון · כושר מכירה · יחסי אנוש מעולים · יכולת מו"מ ויצירת השפעה · שירותיות מחד ואסרטיביות מאידך · הבנה טכנית ויכולת עבודה על מערכות קטלוג טכני · שליטה סבירה בכלי Office והכרת מערכות מחשב (AS400, (CRM – רצוי מסגרת העבודה: · חמישה ימי עבודה מלאים א'-ה' שכר ותגמול: שכר בס…
הודעה אחרונה מאת מרכז ההדרכות Bosch, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום הזמנתי XENON מאייבי H4 מקצועי ב84$ ועוד 30$ משלוח USPS הפריט נעצר במכס , אני העלתי לפה תמונה של המסמך שהגיע לביתי ובבקשה תגידו לי מה אני צריך לעשות בשביל לשחרר אותו .. תודה
הודעה אחרונה מאת נתנאל, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 73 תגובות
- 10.9 אלף צפיות
כידוע קיימים 3 דגמים של המיני הזו. SKODA CITIGO , SEAT MII , ו-!VOLKSWAGEN UP. בניגוד ל-סיטיגו והמיי, ה-!VW UPֱ תתומחר {לפי וואלה} כמו הפיאט 500! 3 המכוניות הללו זהות לחלוטין מכנית, ורק שינויים מינוריים מבחוץ מבדילות בינהם. שלושתם אף מיוצרות בציכיה באותו מפעל. מעניין כמה פראיירים יהיו הפעם, שיישלמו מחיר מופרז על סמל בלבד, שמודבק מן הסתם על אותו רכב.
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
בהמשך לשרשור שפתחתי לפני מספר שבועות על הרמת קבוצה לקורס נהיגה ספורטיבית, נסכם את החוויה: אתחיל בכך שאספנו 3 חברים מהפורום: אנוכי ו- amsterdam לאימון אישי בנהיגה ספורטיבית בכביש נס הרים ו- tomer321 לקורס נהיגה מתקדמת במסלול בכוכב יאיר. הרכבים שהגענו איתם: אנוכי עם לאון 1.2 t.s.i ידנית ו-amsterdam ידידי הגיע עם יאריס TS ידנית. אז ביום שישי האחרון נפגשנו עם המדריכים בת"א ב8:30 ולאחר שיחת היכרות קצרה שכללה קצת קשקשת על רכבים ותדריך כללי לגבי מה מצפה לנו, יצאנו לדרך כשכל אחד מאיתנו קיבל מדריך אישי כמובן. כבר מההתחלה המקצועיות והרקורד של שני המדריכים הבכירים הגיעו לידי ביטוי, במהלך הנסיעה המנהלתית לכביש נס הרים כל מדריך "בחן" את הרגלי הנהיגה שלנו ונתן טיפים…
הודעה אחרונה מאת nimnim, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שילמתי טסט באינטרנט, מחכה שבוע\שבועיים\חודש לטופס אישור תשלום בשביל ללכת לעבור טסט, אין כלום. מתקשר אליהם, אומרים לי תוך שבוע יגיע מחדש... ומה מגיע ? טופס לתשלום מחדש (כתוב "שולם ...") ובנוסף סכום חדש לתשלום מתקשר אליהם שוב פעם, אומרים לי "לנו במוקד יש אפשרות לשלוח רק טופס לתשלום מחדש, אבל אם אתה רוצה העתק של מה שכבר שילמת, אתה צריך ללכת למשרד הרישוי..." מי אוכל חינם הזה במשרד הרישוי שהוציא את הנוהל הזה ?.... נשבר כבר מהדבילים שיושבים בממשלה.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
פורד פוקוס מתחדשת לשנת 2014 במתיחת פנים הכוללת עדכון לעיצוב החיצוני, יחד עם שיפר משמעותי בהנדסת האנוש והמרווח לנהג. 2014 פורד פוקוס החדשה - חשיפה ראשונה למתיחת הפנים לדגם אלו הן התמונות הראשונות של פורד פוקוס 2014 החדשה – בדגמי הסטיישן-טורר והאצ'בק - אשר דלפו לרשת טרם החשיפה הרשמית של הדגם. פורד צפויה להציג את הפוקוס החדשה/מחודשת בתערוכת ז'נבה הקרובה בעוד בפחות משבועיים, את גרסת הסדאן החדשה של הפוקוס, פורד תחשוף רק בתערוכת ניו יורק באפריל הקרוב.כדגם הנמכר ביותר של פורד והמכונית שסיימה את 2013 כדגם הנמכר בעולם, פורד לא הסתפקה בעדכון קל אלא ניכר שהיא הקשיבה לכל הביקורת כלפי הדגם וביצעה שינויים משמעותיים, במיוחד בכל הקשור למרווח לנהג ולהנדסת האנוש בדגם. כ…
הודעה אחרונה מאת student, -
טופס טסט לרכב
מאת Dutchy-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 934 צפיות
היי. בעוד חודש בידיוק מהיום פג לי הטסט לרכב. לא קיבלתי בדואר את הרישיון החדש. שמעתי שיש מכונה בשם "רשיומט" שאפשר לשלם בה את האגרה. האם זה תקף גם אם לא קיבלתי את הרישיון החדש? או שאני חייב לבוא אליה עם רישיון? בלי שום קשר מתי בדרך כלל מקבלים את הרישיון בדואר? נראה לי שפעם שעברה קיבלתי חודשיים לפני הטסט
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
כמה שאלות: עד כמה הספסל האחורי שימושי או לא עבור נסיעות קצרות של 4 נוסעים ברכב ? תקלות מיוחדות ? חוות דעת ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת SLS, -
המלצה לסרט: RUSH 1 2
מאת nimnim-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לבסוף אחרי שבועיים סוף סוף יצא לי לגרור חבר וללכת לראות בקניון איילון את RUSH. הלכתי לסרט נטו בגלל הביקורות,אפילו לא ראיתי את הטריילר,אבל בפנים חשבתי לעצמי,כמה מעניין כבר יכול להיות סיפור בין ניקי לאודה וג'ימס האנט(שעד לסרט לא ידעתי על קיומו של האנט),המחשבה הראשונה הייתה שזה הולך להיות עוד "דרמת ספורט אמריקאית". אז טעיתי: הניגודתיות בין האנט ללאודה,מעניינת,פילוסופית ושנונה ושומרת על קצב מעולה לאורך כל הסרט,כל זה בעטיפה של שנות ה70 הססגוניות ועידן הפורמולה 1 הבילתי מרוסן,הכסף,הבחורות,המסיבות,צילום ורילאליזם גבוה מאוד על המסלול והרבה פרטים קטנים של גיקים חובבי רכב כמונו יוצרים עוד מימד כייפי לסרט. לסיכום, סרט אינטילגנטי,שמביא איתו פיסת היסטוריה,ומראה שפעם פורמולה…
הודעה אחרונה מאת ofers, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש כבר הרבה זמן ריחן של אראון ולא מוצא. מישהו יודע אולי איפה אני יכול למצוא את הריחן הזה: http://areon.org.uk/modules/product/images/products/zoom/255.jpg תודה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הזמנתי לפניי כחודש פריט מארה"ב(קוסמטי)לרכב שלי בסך כולל המישלוח 2000 ש"ח בקירוב,היום קיבלתי את הפתק מהדואר ועל גביו רשום 1000 ₪ בקירוב בכתב יד בטוש שחור,האם זה המיסים שיהיה עליו לשלם בסניף הדואר מחר בעת איסוף הפריט?הגיוני סכום כזה?
הודעה אחרונה מאת much, -
- 0 תגובות
- 759 צפיות
http://autos.yahoo.com/blogs/motoramic/bond-car-collection-170216105.html
הודעה אחרונה מאת ymyn, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני צריך לנסוע מירושלים לדרום ת"א ביום חמישי ולהגיע מתישהו בין השעות 8:00-11:00. מה השעה הכי כדאית לצאת מירושלים כדי להימנע מפקקים? כמו כן, אני צריך לחזור מאזור ת"א-ר"ג לירושלים בשעות הצהריים-אחה"צ (לא ספציפי) - באילו שעות יש פקקים לכיוון ירושלים (כביש 1 וגם 443)? תודה!
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
"אלפי נורות, סמלים וחלקי מנועים - הנהגים הישראלים מסתערים על רכישת חלקי חילוף מוזלים ברשת. ניתן אמנם לחסוך עד כמחצית מהמחיר שגובה היבואן הרשמי בארץ, אולם הגבלות יבוא, מיסוי, ומוסכים שלא תמיד מוכנים להתקין חלקים שנרכשו בחו"ל תוקעים מקלות בגלגלי החגיגה"
הודעה אחרונה מאת yairba, -
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
תודה לעוזרים:
הודעה אחרונה מאת nimnim, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 12.6 אלף צפיות
שלום חברים. היום עליתי בטעות על דוקרנים מהצד ההפוך. הם מוקמו ביציאה מהחנייה של הרבמד בקרית מוצקין, למי שמכיר. תמונה להמחשה: http://www.shearim.co.il/uploads/%D7%9E%D7%97%D7%A1%D7%95%D7%9D%20%D7%96%D7%A8%D7%95%D7%A2%20%D7%91%D7%9C%D7%92%D7%99%20001.jpg בהתחלה חשבתי שפגעתי במדרכה (לפי הרעש), אבל לאחר עצירה התגלו הדוקרנים האלה. האם יש סיכוי שנגרם נזק? אם לשפוט על פי הנסיעה לאחר מכן, נראה שלא. רק שמחר לא יתגלו לי הפתעות
הודעה אחרונה מאת BIG PAPA, -
-
בזמנו הרבה התלוננו שאין אתר, אז היום יש אתר.
הודעה אחרונה מאת amiger, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב האם יש אנשים עם סופרב סביב 2010 שהומלץ לה ם לבצע אוברול מנוע עקב צריכת שמן מוגברת? מנסים להתארגן לפניה מול היבואן באופן מרוכז
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
מה ניתן לאשר בעמדה מספר 1 ? לגבי המחלקה הטכנית בטכניון : תחת הסמכות של מי הוא פועל, מה המבנה שלו ? ולמי הוא כפוף ? בהנחה שיש קשר ליבואן, ושהוא נאות לשתף פעולה, איזה אישורים אוכל לאשר ברישיון ? תודה
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו יכול להסביר לי מה הדרך הכי פשוטה וזולה לבקש שישלחו לי הביתה רישיון רכב חדש? (אמיתי כמובן, לא נייר זמני) אני ממש מנחוס עם בירוקרטיה (מגיע למשרד כשהוא סגור וכאלה). גר באיזור רמת השרון. תודה.
הודעה אחרונה מאת הספגטי המעופף, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 865 צפיות
גם אם זה לא מושלם זה צעד חיובי, כתבה מ"וואלה" http://cars.walla.co.il/?w=/4700/2723687
הודעה אחרונה מאת dorki, -
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש מישהו בארץ שרכש רכב כזה? תודה!
הודעה אחרונה מאת loko152, -
גנבו לי מגב 1 2 3
מאת Gadgets-Car- 3 עוקבים
- 33 תגובות
- 4 אלף צפיות
היום ירדתי לנסיע ברכב שלי, והופתעתי לגלות שחסר לי מגב אחד איזה בן **** מסוגל לדבר כזה? לך תקנה בתחנת דלק קרובה ב 30 ש"ח. באסה ליסוע בגשם בלי מגב אחד צריך כבר להדביק מגבים או להבריג.
הודעה אחרונה מאת Eowyn, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עכשיו, מומלץ.
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
כותרת! תודה.
הודעה אחרונה מאת zivco80, -
-
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רב, אני מאוד פדנט בכל הקשור לרכב ולמצבו הקוסמטי, אבל מה לעשות לאנשים בארץ לך לא אכפת מרכוש של אחרים וחניית הרכב בחנייה של הבלוק נהפכה לדבר מייאש. יש איזשהו פיתרון למישהו? יום טוב.
הודעה אחרונה מאת zivco80, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חבר שאל אותי ומכיוון שאני לא מבין בתחום, אשמח לשמוע את עצת המומחים בדבר השכרת רכב ספורט/ספורטיבי ליום אחד באמסטרדם. תקציב: כ-700 אירו אבל גמיש למדי. 1. היכן מומלץ להשכיר. 2. נסיעה מאמסטדרם לגרמניה וחזרה, בעיית מגבלת קילומטראז'?. 3. מכיוון שעדיין חורפי שם, המלצתי לו על הנעה כפולה כגון RS5 או GT-R וכו', דעות/רעיונות יתקבלו בשמחה (הוא מאלו שנוסעים מהר וחושבים שהם יודעים לנהוג, למרות שהוא בן 36 כבר). תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ofer890, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני ממש לא מבין במצלמות בכלל ובפרט בכל הנוסע שקשור לרכב. הרכב הקודם של חברה שלי כל פעם היו נותנים לו פה מכה ושם שפשוף ופשוט לא משאירים פרטים. האם ישנה איזשהי מצלמה שיכולה לפתור לי את זה בצורה כלשהי? מצלמת 360 או משהו בסגנון? כמובן שגם תצלם בזמן נהיגה אבל כרגע העדיפות זה לפגיעות כשאין מישהו ברכב.
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
- 2 תגובות
- 835 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4491549,00.html מצויין בכתבה שטווח הכלאיים הוא 939 ק"מ, מצד שני רשום שצריכת הדלק שנמדדה היא 66.7 ק"מ לליטר. לפי החישוב שלי לרכב יש מיכל דלק של פחות מ15 ליטר היתכן? או שYnet עושים העתק הדבק כרגיל? פרט לזה נראה כמו רכב מרשים, למרות ששוב הנתונים קצת מוזרים לי למשל טעינה של 3.5 שעות תספיק לטווח של 50 ק"מ במהירות של 130 קמ"ש? נשמע הזוי.
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, נסענו היום עם משפחתי, אני אמי ואחי, לתל אביב. היינו אמורים להיות שם מוקדם בבוקר, לצורך בדיקות של משרד הבריאות. נסיעה ראשונה לתל אביב, שאני נוסע עם משפחתי. הייתי בתל אביב עם הרכב, ונהגתי בתל אביב, בליווי חבר פורום לפני מספר חודשים, כשעזרתם לי להכיר את הרכב ולהשתפר בנהיגה. אני אקצר את הדברים - חציתי בטעות רמזור מספר שניות לאחר שהוא התחלף לאדום. אני הייתי במהירות גבוהה, לא חשבתי שלא אצליח לבלום, הרמזור הבהב, אני חציתי אותו מספר שניות לאחר שהוא התחלף לאדום. פחדתי להישאר עם הרכב באמצע הצומת, אז הפסקתי ללחוץ על הבלם והאוטו חצה באדום. זה היה בדרך לתל אביב. אני לא מתמצא בכבישים ומקומות לצערי, לכן אני לא יודע להגיד היכן זה בדיוק. א…
הודעה אחרונה מאת liorwohl,
-
מי מחובר 5 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 283 אורחים (הצג רשימה מלאה)