Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לסרט: RUSH

nimnim
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבסוף אחרי שבועיים סוף סוף יצא לי לגרור חבר וללכת לראות בקניון איילון את RUSH.

הלכתי לסרט נטו בגלל הביקורות,אפילו לא ראיתי את הטריילר,אבל בפנים חשבתי לעצמי,כמה מעניין כבר יכול להיות סיפור בין ניקי לאודה וג'ימס האנט(שעד לסרט לא ידעתי על קיומו של האנט),המחשבה הראשונה הייתה שזה הולך להיות עוד "דרמת ספורט אמריקאית".

אז טעיתי:

הניגודתיות בין האנט ללאודה,מעניינת,פילוסופית ושנונה ושומרת על קצב מעולה לאורך כל הסרט,כל זה בעטיפה של שנות ה70 הססגוניות ועידן הפורמולה 1 הבילתי מרוסן,הכסף,הבחורות,המסיבות,צילום ורילאליזם גבוה מאוד על המסלול והרבה פרטים קטנים של גיקים חובבי רכב כמונו יוצרים עוד מימד כייפי לסרט.

לסיכום, סרט אינטילגנטי,שמביא איתו פיסת היסטוריה,ומראה שפעם פורמולה 1 היה ספורט עם ביצים!

לכו לראות,לא תתאכזבו.

Porsche 944 turbo

פורסם

ראיתי. את הסיפור עצמו אני מכיר, והסרט משנה או מוסיף עובדות כדי להפוך את הנושא ליותר הוליוודי. יחד עם זאת, הסרט מעולה, ואני שמח שהלכתי לצפות בו. אין שם יותר מדי מוטוריקה בקטע של צילומי מירוצים, והרוב זה המסביב. למי שמעוניין, אכתוב למטה בכתב לבן מה עלה בעתידם של השניים:

ניקי לאודה איש עסקים מצליח, עם חברת טיס ורישיון טיס בבעלותו. ג'יימס האנט המשיך בלוטוס ומת בשנת 93 מהתקף לב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בהחלט סרט מומלץ! הדיאלוגים היו קצת מצוצים מהאצבע בעיניי, אבל קטעי הנהיגה היו מדהימים. עושים מאוד חשק להכנס לאוטו וללחוץ על הגז :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

צפיתי בסרט לפני שלושה ימים. מעבר לזה שאני מצטרף לכל הנאמר, מבחינתי הקטע הקורע ביותר בסרט היה כששני האיטלקים התלהבו מזה שלאודה נוהג בלנצ'יה שלהם.

כמעט היו לי דמעות בעיניים מרוב צחוק :lol:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אחרי שפרש, האנט שימש כפרשן מירוצים במשך הרבה שנים ב-bbc.

לזכותו כמה משפטים שחקוקים בזכרונם של אוהדי הספורט, כמו:

-"The first thing that happens is nothing, and the second thing that happens is everything" (על מה שקורה כשלוחצים על הגז במנועי הטורבו).

-"We are watching the arrival of Ayrton Senna" (מנבא לסנה עתיד מבטיח בזכות ביצועיו במונקו הגשומה ב-84).

פורסם
צפיתי בסרט לפני שלושה ימים. מעבר לזה שאני מצטרף לכל הנאמר, מבחינתי הקטע הקורע ביותר בסרט היה כששני האיטלקים התלהבו מזה שלאודה נוהג בלנצ'יה שלהם.

כמעט היו לי דמעות בעיניים מרוב צחוק :lol:

קטע אדיר, כשהאישה אמרה שהם באיטליה ועדיף שהיא תתפוס טרמפים :lol:

פורסם

עוד ציטוט מהאנט:

עדיין לא ראיתי את הסרט, ולא יודע איך הציגו את היחסים בין לאודה והאנט, אבל במציאות הם היו ביחסים מצויינים- אפילו חברים. לאחר התאונה של לאודה הם שוחחו ארוכות בטלפון, לפעמים אפילו כשעה. באחת הפעמים האנט אמר לו:

''I wouldn't worry about your face Niki, you were ugly in the first place!''

פורסם

סרט מאוד טוב! אני נהנתי

חברה שלי אמרה שהסרט נהיה מעניין רק אחרי התאונה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

"קצת" בדילאיי, לאחר זמן מה שאמרתי לעצמי שאני מוכרח לראות את הסרט - זה קרה היום.

סרט מצויין - ואני ואבי פשוט שקענו במסך עמוקות. ללא ספק הסרט הטוב ביותר שראיתי בחודשים האחרונים, אם לא בשנה האחרונה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מצטרף להמלצה. הזמנתי את הדיסק מאמזון בעקבות קריאה על הסרט במגזיני רכב, ואפילו אשתי שאין לה יותר מדי עניין בנושא אמרה שזה סרט טוב.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

גם אני ממליץ,מאוד מעניין לראות איך זה היה פעם,אגב ממליץ גם על הסרט ״סנה״.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
גם אני ממליץ,מאוד מעניין לראות איך זה היה פעם,אגב ממליץ גם על הסרט ״סנה״.

כנראה שקהל בפורום כל כך "רעב" על הסרטים כאלה (שבאמת יש מעט)! אותי הRush לא הרשים - סרט נחמד לסוף שבוע, אבל אני מאוד מכבד את הדעות של חברי הפורום, שנהנו. לאומת זאת, את הסרט התעודה "Ayrton Senna" ראיתי אולי 5 פעמים - הכל שם אמיתי, עמוק ודרמתי ואפילו הבת שלי, שהיא רחוקה מעולם הרכב , בכתה בסוף! אני מאמין שאת הסרט אפשר לראות חופשי באינטרנט, אולי ב YouTube

פורסם

את הסרט על SENA עוד לא ראיתי לצערי. בטוח שיש לינק לצפייה שלו ב-Youtube?

בכל מקרה, RUSH סרט נהדר. בעיני הוא מראה את גדולתו של לאודה - כנהג, כאדם (עם כוח רצון רב).

את לאודה ראיתי פעם אחת בארצנו, הוא הגיע באחת הטיסות הראשונות של FLY NIKI כחלק מהצוות (עד לפני מספר חודשים, החברה הייתה בבעלותו. כיום עברה לניהול של AIR BRELIN)- היה חביב מאוד. נדמה היה שהוא אוהב את התחום התעופתי - לא פחות ממוטוריקה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...