Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Nissan GTR

oskar5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לקנות GTR?

ענית לעצמך בעצם השאלה.

יחסית לתג המחיר שלה, היא מתמודדת עם רכבים שעולים פי 2 (במקרה הטוב), וגם לוקחת אותם

לא כל אחד מחפש דשבורד יוקרתי וסמל מסנוור,

כמו שנאמר פה GTR זה רכב שהיצרן עושה הכל כדי שיהיה מושלם

אם תשאל ביפן למה לקנות GTR, לא תזכה לקבל תשובה ;)

היא אגדה יפנית שם בכל הקומיקסים וכו'

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה תגידו על 100-200 ב3.7 שניות של gtr alpha 12?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לפי דעתי האוטו הזה הוא אגדה מוטורית בכל זווית , והנה דוגמה קטנה :

http://youtu.be/4LtxZXUX4EI

ועוד דוגמה למי שיש לו מצב רוח וזמן לראות כמה המכונית הזאת נהדרת :

http://youtu.be/TGY9CuBbjZI

תהנו ....

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם
מאיפה המספרים שלך ושל נתנאל?

יצא לראות כמה מירוצי דראג של מייל (1.6 ק"מ בערך) והניסאן ניצחה בהפרש ניכר. לא זו בלבד שהיא ניצחה, אלא גם שהגיע לאזור ה260- קמ"ש. בגלל זה אני תוהה איך 100 או 150 קמ"ש נכנסים לתמונה. אשמח לראות/לקרוא.

אני כותב מהאייפד אז אין לי אפשרות להדביק לינק אבל הנה, תדביק ביוטיוב:

Nissan GT-R 530 HP vs Ferrari 458 Italia

Ferrari 458 Italia vs Nissan GTR 485 HP

World's Greatest Drag Race! (הניסן ניצחה בהפרש מאוד קטן אך שים לב למהירות הניסן ולמהירות הפרארי שמגיעה מיד אחריה).

שים לב שרשמתי איזור ה-150, כוונתי שבקצה העליון של הסקאלה רכבי העל דוגמת פרארי ושות׳ מתחילים להגיע לאיזור הנוחות שלהם וכל המפלצות האלה לא אוהבות את תחום ה-0-100 פשוט כי קשה להן להביא לידי ביטוי את היכולות שלהן במהירויות נמוכות.

כדי שניסן תנצח 458 בדראג של מייל זה צריך כביש עם אחיזה לא גבוהה, יציאה מעמידה וניסן לא סטנדרטית.

שים לב בסרטון האחרון על כביש יבש איזה יתרון פותחת ה-GTR כבר בזינוק הודות להנעה כפולה, על כביש רטוב היתרון הזה מוכפל, קשה מאוד מאוד להוריד הרבה כח בגלגלים האחוריים על כביש רטוב.

עכשיו שים לב לסרטון הראשון שביטלו בעצם את יתרון ההנעה הכפולה של הניסן (גלגול משני) ותראה מה קורה.

דבר אחרון, רבע מייל המכוניות האלה חוצות באיזור ה-200 קמ״ש, 260 קמ״ש למייל זה לא בשמיים.

עריכה, באמת שפרט לביצועים הניסן לא מתחרה ברכבי העל בכלום, אלה מכוניות שפונות לשוק אחר לגמרי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

שלא לדבר על הברלטינה, שמעיפה אותה.. אז לבוא ולומר שהGTR משפילה?

ואם אתם כבר מדברים על GTR אלפות למניהן, תבדקו קודם כל כמה העלות שלהן (באיזור ה160 אלף דולר רק לשפר...) וכל זה כדי לקבל אמינות בריצפה..

הGTR כבדה מאד.. ולא אווירודינמית כמו הפרארי למניהן...

נ.ב, תבדקו את המחירים בחו"ל של השניים, ה458 עולה כפול מהGTR בניגוד לתמחור הנוראי בארץ (מיסים ושאר חמוצים)..

לפני שכולם קופצים... של ה458 מול הGTR (מדובר בגרסת הבסיס של הGTR כמובן)

"[h=5]Starting MSRP[/h]$233,509"

96820$

עריכה אחרונה על ידי נתנאל
פורסם

אז על מה התלונות ל-GTR? אתה מקבל רכב עם ביצועים דומים עד זהים לרכבי על, בחצי מחיר. מה רע?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתם משווים את אחת הפרארי הכי חזקות שיש לניסאן עם יד אחת קשורה מאחורי הגב? אז מה שיש לה הנעה 4X4? את מי זה מעניין במסלול מה קורה אחרי יישורת של מייל? על הפניה הראשונה הניסאן תעלם ל458 מהאופק.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

שומאכר,

אין תלונות, התגובות של נתנאל ושלי היו מיועדות לחבר שציין שהניסן תברח לפרארי.

אגב גם במסלול הניסאן לא תברח לפרארי 458 כל כך מהר אם בכלל, הפרארי עם יכולות מסלול מאוד גבוהות ומרכז כובד נמוך יותר.

פורסם
אני כותב מהאייפד אז אין לי אפשרות להדביק לינק אבל הנה, תדביק ביוטיוב:

עכשיו הבנתי למה התכוונת.

בסרטון הזה נניח, GTR סטנדרטית מנצחת 458 (איזה סאונד יש בסוף :) ):

אולי כי זה מעמידה, ואולי כי הכביש לא טוב. לא יודע.

אני גם לא חושב שהניסאן מתחרה ברכבי על. אני גם לא חושב שזו מטרתה. סה"כ תהיתי לגבי הנתונים שכתבתם, ועכשיו הבנתי למה התכוונתם. (אתה ונתנאל). אם תתן לי עכשיו מסלול סגור עם אחת מהמכוניות, אני אבחר בפרארי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

לפעמים זה נראה ככה שיש תלונות לגבי הניסן. בכל מקרה, לו היה הממון בכיסי, אין ספק שהייתי קונה פרארי מסויימת ולא GTR.

אגב, ניקו, שים לב לפער בהתחלה (הגדול) ולפער בסיום (שממש זניח). מה שאומר שבהחלט במהירות גבוהה הפרארי חזקה יותר. יותר מזה, ישנה השוואה בין GTR ללמבו אוונטדור, ששם הלמבו מעמידה חזקה יותר, ומצד שני סרטון ממהירות ביניים בין למבו ל-F12 ששם ה-F12 בורחת לה. ככה שמה שכתבו כאן נכון, מעמידה כנראה הפרארי מאחור, במהירויות גבוהות קדימה.

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

באיזה מסלול מגיעים למהירויות האלה למספיק זמן כדי שהפרארי תעקוף את הGTR?

זה לא פורמולה 1. הם לא לוקחים סיבובים ב250 קמ"ש.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

לפי דעתי מי שקנה ניסאן gr r בארץ הוא מי שרוצה שהיה לו את המכונית הכי מהירה בארץ מאפס למאה.

כמו כן היא עולה הרבה פחות מפרארי או ממרצדס SLS

פורסם (נערך)

ניקו בסרטון שצירפת המסלול רטוב לאחר גשם, יש שם יתרון עצום לניסן ביציאה מהמקום, על מסלול כזה מאוד קשה לרכב הנעה אחורית חזק להאיץ בלי לבזבז הרבה זמן על לחפור.

תסתכל שוב על הסרטון על היציאה של הפרארי, שמת לב לקפיצות האלה של החרטום שלה ביחד עם הקפיצות ברעש של המנוע?

זה הנהג\esp שחותכים מצערת כדי שהרכב יוכל להתקדם, זה מאוד מוחשי בסרטון לעומת הניסן שפשוט עפה מהמקום.

ה-GTR מכונית בת זונה, ביצועים של מכונית על בהרבה פחות כסף, אחיזה פנומנלית למרות מרכז כובד גבוה יחסית.

מצד שני, היא יקרה מאוד לאחזקה ועל פני שנתיים היא עשויה להיות יקרה יותר מ-458 מבחינת אחזקה (גיר שעושה צרות), ירידת ערך מאוד מאוד חזקה ושוק יד 2 בעייתי כי כמו כל סקייליין זה רכב שידוע כמועד לשיפורים ובשורה התחתונה לא נכנס למשבצת של רכבי על אלא בדיוק למשבצת של מי שיש נניח ב.מ.וו 335 ורוצה את הקפיצה הבאה מבחינת כח ואין תקציב לרכב על.

כל ההשוואות בתמחור לפרארי או SLS שגויות, הן לא פונות לאותם לקוחות.

עריכה אחרונה על ידי edan82

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...