Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Nissan GTR

oskar5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

18 יחידות נמכרו? אני גם רוצה אחת.. איפה קונים?

איך אפשר לומר שהניסן לא מהנה לנהיגה? נכון, זו הנאה מסוג אחר בהשוואה למיאטה נגיד.. אבל לומר שאינה מהנה..

אין כמו להרגיש את הדחיפה בגב בתאוצה מאפס למאה...

טוב, אז למי יש GTR שאוכל לבקש יפה לקחת לנסיעת מבחן... :)

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני גם תמיד תוהה למה לקנות דווקא GT-R, זה לא הרכב הכי כיפי לנהיגה, הוא לא נראה מדהים, הוא לא מי יודע מה מפנק (ביחס לתג מחיר), זה לא מותג נחשק.

אין ספק שזה רכב מעולה לזמני מסלול, אבל אין ממש מסלול בארץ.

אם הייתי מתעניין בזמני מסלול, במחיר הזה הייתי לוקח איבו ונשאר עם כמה מאות אלפים בכיס.

בקיצור, על טעם וריח אי אפשר להתווכח.

תגיד לי, אתה רציני?

לא, באמת, אתה רציני?!

פורסם

אני בכלל לא התכוונתי לומר למה לקנות את הרכב, אני הראשון שהייתי קונה, אבל לא בישראל, מספיק שתלחץ עם רכב פשוט 1.6, 1-4 ו2000, אתה כבר במהירויות לא חוקיות, אז עם הדבר המפלצתי הזה שבלחיצה קטנה? פעם בפורום מסויים מישהו ערך מבחן עליה והוא קיבל בחילות מרוב הכח G שלה.

פורסם

על טעם ועל ריח אין מה להתווכח, יש כאלו שמחפשים דברים אחרים ברכב כגון איכות חומרים, תא נוסעים מפנק וכו'.

יש כאלו שמחפשים רכב מסלול בצורה הכי קיצונית (המאפשרת גם נהיגה בכבישים ציבוריים בצורה חוקית).

לומר שGTR נותנת לפרארי בקו ישר, זו פשוט הגזמה פראית, אולי מהמקום ועד 100.

פורסם

כל פרארי עם מנוע אחר.

איך תסביר את זה שבמוו לקחה פרארי שרימתה בלחיצה?

זו לא הנקודה, בישראל יש רכבים יותר חזקים ממכוניות STOCK, וגם יש GTRים משופרות.

למה לקנות את זה בארץ? יש לך מקום אחר להשתמש ברכבים האלה?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תסלחו לי, אבל להגיד למה לא לקנות רכב X או Y בארץ זה מסממני התרבות המוטורית הלקויה כאן. יש בארץ המון כבישי נהיגה טובים ועל כל כביש כזה ניתן להנות עם מכונית טובה, והניסאן היא בין הטובות ביותר בנמצא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

נתנאל צודק, ה-GTR אכן תיהיה מהירה יותר מדגמי פרארי עד מהירויות גבוהות, לפחות עד איזור 150 קמ״ש הניסן תיהיה ביתרון הודות לכך שהיא גודשת והודות ליציאה משופרת מהמקום עקב היותה כפולת הנעה.

ככל שמצפינים במהירויות דגמי פרארי עוקפים אותה וזה הודגם יותר מפעם אחת במבחנים כאלה ואחרים, זה לא פונקציה של הרכב עצמו אלא למנוע ואופי הפעולה המיוחד שלו.

ל-M5 e60 יש הספק גבוה יותר מלרכב שלי ועדיין עד איזור 200 קמ״ש הרכב שלימהיר יותר מ-M5 הודות למומנט גבוה, מהמהירות המדוברת וצפונה ה-M5 מתחילה לסגור פערים הודות למנוע מאוד בריא למהירויות גבוהות (V10...).

אושריקו, הניסן הזאת לא ממש מתרגשת ממהירות של 250 קמ״ש, זה לא ממש מורגש בה.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אם כבר מקלארן, אז F1.

תעבור ביוטיוב על נסיעות מבחן של P1.

F1 זה צעצוע איטי ליד ה P1

בעיקרון שתי המכוניות נעשו בשביל להיות הכי טובות בפער ענק יחסית לתקופה.

ואם נחזור לניסן.

גרסת ניזמו החדשה מאיצה מ0 ל 100 ב

2.7 שניות

אייל

פורסם (נערך)
+1. תקנו סיאט מיי. גם מותג נחשק עם מסורת וגם אי אפשר באמת לנצל יותר מזה בארץ.

שקודה פאביה עדיפה וגם הרבה יותר ספורטיבית בגירסא 16V.

ראיתי את הרכב בסוכנות, ניסאן הזאת מרשימה ביותר. תוסיפו לזה שכל אקזמפלר מכוייל באופן פרטני ויכולות שלו. האוטו הזה מדהים.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)
נתנאל צודק, ה-GTR אכן תיהיה מהירה יותר מדגמי פרארי עד מהירויות גבוהות, לפחות עד איזור 150 קמ״ש הניסן תיהיה

מאיפה המספרים שלך ושל נתנאל?

יצא לראות כמה מירוצי דראג של מייל (1.6 ק"מ בערך) והניסאן ניצחה בהפרש ניכר. לא זו בלבד שהיא ניצחה, אלא גם שהגיע לאזור ה260- קמ"ש. בגלל זה אני תוהה איך 100 או 150 קמ"ש נכנסים לתמונה. אשמח לראות/לקרוא.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לדבר על 0-100 ברכבים שעושים את זה בפחות מ3.5 שניות זה קצת מצחיק.

הGT-R קרובה מאד לפרארי 458 בזמני רבע מייל, ועל המסלול של טופ גיר הניסאן הייתה מהירה ביותר משנייה מה458.

היא גם הרבה יותר פרקטית מכל פרארי, וזה לפני שדיברנו על פער המחירים.

אושריקו מה זה ההצהרות ההזויות האלה? מספיק 125 סמ"ק בשביל להגיע ל150 קמ"ש, לבוא לקורולה שלך עם מסור דיסק?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
הGT-R קרובה מאד לפרארי 458 בזמני רבע מייל, ועל המסלול של טופ גיר הניסאן הייתה מהירה ביותר משנייה מה458.

אז זהו שלא רק ברבע מייל, אלא גם במייל שלם הניסאן ניצחה את ה458 איטליה בהפרש יחסית ניכר. במייל שלם ניסאן מגיעה לאזור ה260 ואפילו קצת יותר (משתנה מגרסה לגרסה). בגלל זה אני תוהה מאיפה הנתון של 100 קמ"ש או 150 קמ"ש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...