Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Nissan GTR

oskar5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה הגדולה היא האם יש לה נשמה ? :evil:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ניקו בסרטון שצירפת המסלול רטוב לאחר גשם, יש שם יתרון עצום לניסן ביציאה מהמקום, על מסלול כזה מאוד קשה לרכב הנעה אחורית חזק להאיץ בלי לבזבז הרבה זמן על לחפור.

תסתכל שוב על הסרטון על היציאה של הפרארי, שמת לב לקפיצות האלה של החרטום שלה ביחד עם הקפיצות ברעש של המנוע?

זה הנהג\esp שחותכים מצערת כדי שהרכב יוכל להתקדם, זה מאוד מוחשי בסרטון לעומת הניסן שפשוט עפה מהמקום.

ה-GTR מכונית בת זונה, ביצועים של מכונית על בהרבה פחות כסף, אחיזה פנומנלית למרות מרכז כובד גבוה יחסית.

מצד שני, היא יקרה מאוד לאחזקה ועל פני שנתיים היא עשויה להיות יקרה יותר מ-458 מבחינת אחזקה (גיר שעושה צרות), ירידת ערך מאוד מאוד חזקה ושוק יד 2 בעייתי כי כמו כל סקייליין זה רכב שידוע כמועד לשיפורים ובשורה התחתונה לא נכנס למשבצת של רכבי על אלא בדיוק למשבצת של מי שיש נניח ב.מ.וו 335 ורוצה את הקפיצה הבאה מבחינת כח ואין תקציב לרכב על.

כל ההשוואות בתמחור לפרארי או SLS שגויות, הן לא פונות לאותם לקוחות.

"כי כמו כל סקייליין "

תיקון קטן GT-R זה לא skyline זה נפסק ב R-34 ועבר ל Infinity

פורסם (נערך)

איזה דיון ברומו של עולם :-P

פרארי מעיפה את התחת לניסאן, הניסאן שוברת את הגב למקלרן והטויוטה של אושריקו סוגרת סקאלה בהשכבה על הצד עם שלושה גלגלים באוויר.

עריכה אחרונה על ידי ליאור קלה

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
זה כבר קשקוש, ה GT-R סופר אוירודינמית, רק שהיא לא נראית כזו חלקלקה והרבה מאמץ הושקע באוירודינמיקה של אחיזה

ופחות בזו של הפחת מקדם הגרר,

http://www.autospeed.com/cms/article.html?&A=0460

0460_5lo.jpg

0460_6lo.jpg

מה הקשר ואת מי זה מעניין?

בהשוואה ל458 היא פחות אווירודינמית נקודה.

אתה מקשקש עם שטויות שלא מעניינות, ההשוואה כאן היא לפרארי.

נתונים:

הGTR שוקלת 1750 ק"ג ללא נהג.

ה458 בגרסה הרגילה שוקלת 1485 ללא נהג.

תוסיף את איבוד הכוח שיש לGTR מכיוון שהיא הנעה כפולה, מול איבוד מינימלי אם בכלל ב458 ותקבל את תוצאת ההאצה שלך בגבוהות.

בכל אופן, החיים לא נמדדים מ0-100, כשאתה קונה רכב, אתה מחפש כיף, אלא אם כן אתה קונה רכב למסלול נטו (מה שאין לנו בארץ) ולכן אני מבטיח לך שאם לכל מי שיש GTR בארץ היה את הכסף או\ו הרצון לשים 2 מליון וצפונה וההפרש בביטוח והטיפולים, הוא היה קונה פרארי.

פורסם

נתונים:

תוסיף את איבוד הכוח שיש לGTR מכיוון שהיא הנעה כפולה, מול איבוד מינימלי אם בכלל ב458 ותקבל את תוצאת ההאצה שלך בגבוהות.

בכל אופן, החיים לא נמדדים מ0-100, כשאתה קונה רכב, אתה מחפש כיף, אלא אם כן אתה קונה רכב למסלול נטו (מה שאין לנו בארץ) ולכן אני מבטיח לך שאם לכל מי שיש GTR בארץ היה את הכסף או\ו הרצון לשים 2 מליון וצפונה וההפרש בביטוח והטיפולים, הוא היה קונה פרארי.

לפי מה אתה מחליט ש458 יותר אווירודינמית מGTR?

מקדם דראג של GTR הוא 0.26 לדור הנוכחי

לפרארי 0.33

הבדל עצום.

פורסם

לצפוניים אחת לבנה בחיפה כבר מלפני כשנתיים חונה באיזור שדרות הנשיא מול דן פנורמה.

האמת שאני עובר הרבה ליד הרכב והוא נראה די רגיל (BRZ סטייל), אבל שרואים את הנתונים שלו ומבינים את היוכלת.. וואו!

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אני רואה שהשאלה שלי עוררה דיון מעניין, אבל תגידו, איך אתם עוזרים לי למצוא מישהו עם ניסן לנסיעת מבחן? צריך להחזיר כמה חוליות למקום...

פורסם

נתונים:

לא יודע מה יותר גרוע אצלך, הבורות או היהירות.

בניגוד לפשטנות בה אתה מפרש את מושג האוירודינמיקה, בעולם האמיתי המונח לא מסתכם במקדם גרר בלבד,

עיקר המאמץ בתכנון האוירודינמי של מכוניות העל מתרכז באחיזה, יצירת כח הצמדה ושיפור יציבות הרכב במהירויות גבוהות,

הן בקו ישר והן בפניות.

רק הדיוטות מסתכלים על מהירות סופית בקו ישר ללא התחשבות בשיקולי יציבות ואחיזה,

הבוגאטי ויירון הוגבלה ל 400 קמ"ש לא ע"י המנוע, היא יכלה לטפס למהירות גבוהה יותר מלכתחילה, אבל במחיר איבוד השליטה

פורסם

מי דיבר על מהירות סופית?? בורות?? אני יכול ללמד אותך איך בונים רכב... אם היית יודע במה אני נוהג, לא היית מדבר...

בסה"כ הסברתי שלפרארי יש יתרונות שלGTR אין..

לכל מי שחושב שמקדם גרר זה הכל..

"Air management is the design imperative. Aerodynamically the sleekest Ferrari, the 458 has a Cd drag coefficient of 0.330, but it's what it does with air that's really clever. Like the engine and transmission coolers that employ the airflow to increase efficiency through the matrices and then jet it out of the tail to improve the overall aerodynamics.Or the deformable winglets at the front that bend at speed to direct air under the car. Or, the engine-bay vents that use the high-pressure air in the wheel arches to increase cooling and prevent pumping at very high speeds. Downforce at the top speed of 202mph is equal to 794lb, almost a third of the weight of the car."

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...